AJANKOHTAISTA STUDIO BG

 

OPISKELIJAT HOITOLASSAMME

 

Hoitolassamme on työharjoittelussa kesäkuun 2019 loppuun asti kohta kosmetologiksi valmistuva Nina. Aikaa varatessasi valitse harjoittelija hoidot. Ninan tekemät hoidot jopa -40%

Me haluamme olla mukana tukemassa kosmetologiopiskelijoita, jotta heillä olisi mahdollisuus päästä harjoittelemaan tätä käsillä tehtävää työtä. Työ joka vaatii toistoa ja harjoittelua. Tänä päivänä yhä enemmän myös tämän ammatin opiskeluun liittyy työssäoppimista oikeassa työympäristössä. Opiskelijan tekemät hoidot edullisemmin. Seuraa meitä ja näet tarjolla olevat opiskelijoiden hoidot. Tuetaan yhdessä tulevia kauneudenhoidon AMMATTILAISIA!

 

WE WANT YOU!

Nyt olisi tarjolla mahtava työpiste aivan Hyvinkään keskustassa itsenäiselle yrittäjälle hoitolassamme.
Hoitolan palveluihimme kuuluu tällä hetkellä kosmetologin palvelut kahden kosmetologin voimin. Sinun palveluitasi voisi olla esim. tatuoinnit, hieronnat, ripsienpidennykset, microblading, kosmetologi tms. tai mikä vaan muu kauneuteen ja hoitoalaan liittyvä palvelu.
Tarjoamme sinulle hienon ja trendikkään työympäristön sekä huippu kivat työkaverit sekä rennon ja kannustavan työilmapiirin.
Jos olet yrittäjä isolla Y:llä, iloinen persoona, joka on syntynyt asiakaspalvelijaksi niin ehkäpä sinä olet juuri se meidän tiimimme lisäys.
Voit olla jo kokenut yrittäjä tai vasta yrittäjyyden alkumetreillä.
Plussaa toki on jos omaat jo valmiin asiakaskunnan.
Jos taas olet yrittäjyytesi alkumetreillä niin autamme sinua yrittäjyyden alussa.
Töitä on mahdollisuus tehdä osapäiväisesti tai kokopäiväisesti sekä
mahdollisuus toimia kiinteällä vuokralla tai sopimusyrittäjänä sopimuksen mukaan.
Ota rohkeasti yhteyttä ja ”myy” itsesi meille.
info@studiobg.fi / 0447304496