IHONHOITOTUOTTEET STUDIO BG

 

Hoitolamme valikoimasta löydät laadukkaita ihonhoitotuotteita, meikkejä sekä parranhoitotuotteita.

Olet tervetullut tuoteostoksille hoitolaamme arkisin kello 12-17  sekä lauantaisin 10-15 välisenä aikana. Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Jälleenmyymme laadukkaita ammattikosmetiikkasarjoja.

Alla olevasta linkistä pääset nettikauppaan, josta tilaat helposti ja nopeasti Diego dalla Palma professional ihonhoitotuotteita sekä RVB LAB the make up meikkejä.

https://diegodallapalmapro.fi/?aff=19/

 

Valitsemamme ja edustamamme tuotteet ovat tarkoin valittuja ja omaavat samoja arvoja kuin meilläkin on.

 

 

 

INNOVATIIVISTA IHONHOITOA

 

Diego dalla palma tuotteiden kehittämisen ytimessä ovat aina TIEDE, TEKNOLOGIA, HYVINVOINTI, MUOTI sekä viimeisimmät TRENDIT maailmalla.

 

diego dalla palma professional on syntynyt kun RVB SKINLAB  sekä diego dalla palma yhdistyivät ja loivat uuden tavan luoda kauneutta. Tämä maailman kuulu brändi joka kasvaa päivä päivältä. Se on rakkaustarina, jossa tiede ja teknologia sitoutuvat vahvaan ja trendikkääseen tyyliin.

Tuotesarjan kaikki raaka-aineet ovat mahdollisimman puhtaassa sekä hyvin imeytyvässä muodossa.

PUHDASTA KOSMETIIKKAA ILMAN TARPEETTOMIA AINESOSIA!

 

Kaikkien tuotteiden ytimessä on 51+3 Hyalu Complex™ raaka-aine-yhdiste joka sisältää korkean pitoisuuden iholle olennaisia ainesosia, joita iho tarvitsee toimiakseen optimaalisesti.

Tuotteet ovat tarkoin dermatologisesti testattuja ulkoisten laboratioiden valvonnassa, jotka tekevät yhteistyötä tärkeimpien italalialaisten yliopistojen kanssa. Tuotteita voi käyttää myös laserhoitojen ja kauneusleikkausten jälkeen.

Tuotteet eivät sisällä parabeenejä, parafiiniä, mineraaliöljyä, etyleeniglykolia, ftalaatteja, triklosaania tai muita ainesosia, jotka vähentävät koostumuksen puhtautta tai voivat aiheuttaa ihoärsytystä.

 

SOLUTASAPAINO

Sarjan johtotähtenä on ajatus solutasapainosta. Solumyrkkyjen ja muiden haitallisten aineiden takia solut ovat “tukossa” eivätkä pysty kommunikoimaan kunnolla keskenään ja toimimaan optimaalisesti. Epätasapaino näkyy ihon sameutena, kuivuutena, rasvoittumisena, herkistymisenä ja/tai ennenaikaisina juonteina.

 

https://diegodallapalmapro.fi/?aff=19

trilogy seerumi pakkaus
THE MAN ihonhoitotuotteet miehille