IHONHOITOTUOTTEET STUDIO BG

Ihonhoitotuotteissa sekä meikeissä meille on hyvin tärkeää tutkitut, turvalliset sekä laadukkaat tuotteet ja siksi meille onkin ihonhoidon työkaluksi valikoitunut Diego dalla Palma professional ammattikosmetiikkasarja.

Diego dalla Palma professional on Italialainen ammattikosmetiikkasarja, joka on kymmenien vuosien ajan omistautunut tarkkaan tieteelliseen lähestymistapaan innovatiivisten kosmetiikkatuotteiden kehittelyssä. Tuotekoostumukset pohjautuvat laadukkaisiin, viimeisintä teknologiaa hyödyntäviin aktiiviraaka-aineisiin ja koostumuksiin. Diego dalla Palma Professional on yksi harvoista itsenäisistä brändeistä, jolla on yhtiön sisäinen tutkimus- ja kehitysosasto.

On helppo puhua viettelystä, kauneudesta ja muodista. Kuitenkin ilman tarkan, tieteellisen analyysin myötävaikutusta, terminä ”kauneus” olisi vain tyhjä sana. Tämän vuoksi tuotelinjat, ammattilaisten toteuttamat kosmetologiset hoidot ja hoitosarjat käyvät läpi perusteelliset tehokkuus- ja turvallisuustestit puolueettomissa tutkimuskeskuksissa. Kiitos jo 60 vuoden kokemuksen, pystymme luomaan tulevaisuuden tuotteita.

Tervetuloa kauneuden maailmaamme!

 

INNOVATIIVISTA IHONHOITOA

 

Diego dalla Palma professional tuotteiden kehittämisen ytimessä ovat aina TIEDE, TEKNOLOGIA, HYVINVOINTI, MUOTI sekä viimeisimmät TRENDIT maailmalla.

 

diego dalla palma professional on syntynyt kun RVB SKINLAB  sekä diego dalla palma yhdistyivät ja loivat uuden tavan luoda kauneutta. Tämä maailman kuulu brändi joka kasvaa päivä päivältä. Se on rakkaustarina, jossa tiede ja teknologia sitoutuvat vahvaan ja trendikkääseen tyyliin.

Tuotesarjan kaikki raaka-aineet ovat mahdollisimman puhtaassa sekä hyvin imeytyvässä muodossa.

PUHDASTA KOSMETIIKKAA ILMAN TARPEETTOMIA AINESOSIA!

 

Kaikkien tuotteiden ytimessä on 51+3 Hyalu Complex™ raaka-aine-yhdiste joka sisältää korkean pitoisuuden iholle olennaisia ainesosia, joita iho tarvitsee toimiakseen optimaalisesti.

Tuotteet ovat tarkoin dermatologisesti testattuja ulkoisten laboratioiden valvonnassa, jotka tekevät yhteistyötä tärkeimpien italalialaisten yliopistojen kanssa. Tuotteita voi käyttää myös laserhoitojen ja kauneusleikkausten jälkeen.

 

SOLUTASAPAINO

Sarjan johtotähtenä on ajatus solutasapainosta. Solumyrkkyjen ja muiden haitallisten aineiden takia solut ovat “tukossa” eivätkä pysty kommunikoimaan kunnolla keskenään ja toimimaan optimaalisesti. Epätasapaino näkyy ihon sameutena, kuivuutena, rasvoittumisena, herkistymisenä ja/tai ennenaikaisina juonteina.

 

 

Diedo dalla Palma Professional Brändi

Diego dalla Palma konserni tuo yhteen yhdistelmän erilaisia taitoja – tieteellinen ja teknologinen RVB SKINLAB tutkimustoiminta kosmetiikkateollisuudessa ja myytti maailmankuulusta brändista, joka tunnetaan tyylistään sekä uraauurtavasta asenteestaan: Diego dalla Palma, italialainen rakkaudenmerkki. Toisaalta erittäin hienostunut brändi, jonka aikomuksena on epätavallinen kauneus, ja toisaalta kiehtova yritys, joka on pitkään omistautunut tarkkaan tieteelliseen lähestymistapaan. Taidon ja asiantuntemuksen yhdistävä Diego dalla Palma ja RVB SKINLAB liitto on muodostunut aivan viime aikoina, mutta se saa jo miljoonat asiakkaat rakastumaan sen tuodessa yhteen tyypillisen, italialaisen glamourin ja tieteellisen tutkimuksen luotettavuuden.

KAIKILLA ELÄVILLÄ ASIOILLA ON SYKKIVÄ SYDÄN. MEILLÄ ON TUTKIMUSLABORATORIO.

Innovatiiviset ideat, kehittäjänään Diego dalla Palma Professional, ovat intensiivisen tutkimustyön tulosta, jotka ovat toteutuneet tutkijaryhmän sekä tieteellisten yhteisöjen ja yliopistojen yhteistyöstä. Ehdotukset arvioidaan teknisessä RVB keskuksessa, joka on ylivertainen keskus – RVB SKINLAB, jossa parhaimmat oivallukset analysoidaan ja kehitetään. Ei ole sattumaa, että ryhmämme on yksi harvoista brändeistä, jolla on tarjolla sisäinen tutkimus- ja kehitysosasto. Siten, kiitos yli 50:n vuoden alan kokemuksen, pystymme luomaan tulevaisuuden tuotteita. Nähtävästi on helppo puhua viettelystä, kauneudesta ja muodista. Kuitenkin ilman tarkan, tieteellisen analyysin myötävaikutusta, terminä ”kauneus” olisi vain tyhjä sana.

51+3 HYALU COMPLEX™. KAAVAMME VOIMA.

Ihon kauneusvirheet ja ennenaikainen ikääntyminen johtuvat solukon kommunikaation vaihteluista, jotka vaikuttavat oikeaan ihon toimintaan. Tutkimuksemme tarkoitus on tehdä solut myrkyttömiksi, säännöstellä aineenvaihduntaa, tasapainottaa kommunikaatiota, stimuloida elinvoimaisuutta ja solujen pitkäikäisyyttä. Tuloksena on 51+3 HYALU COMPLEX™, kaava kaikkien hoitojemme taustalla, moninkertaisella bio-revitalisoivalla toiminnalla. Se palauttaa vitaalisten elementtien optimaalisen tason, jotka ovat tärkeitä solujen kommunikaatiolle ja taistelee eri tasoilla epätäydellisyyksiä vastaan, uudelleen tasapainotetun ja intensiivisesti uudistuneen ihon puolesta.

KESTÄVÄ KEHITYS

Vuodesta 2013 saakka olemme olleet osa Responsible Care -ryhmittymää, joka on kemianteollisuuden maailmanlaajuinen vapaaehtoinen aloite. Se on suuntautunut kestävän kehityksen edistämiseen, jotta saavutettu edistys ja innovointi eivät vaikuttaisi ympäristön tasapainoon.

Kauneudenhoitoalalla oleminen on myös vastuuta maapallon kauneuden säilyttämisestä. Uskomme vihreään kemiaan ja ympäristövaikutusten vähentämiseen. Siksi valitsimme tuotantopaikan, joka käyttää aurinkoenergiaa ja veden kierrätysjärjestelmää. Käyttämällä vähemmän pakkausmateriaalia, sekä FSC (Forest Stewardiship Council®) –sertifioitua paperia takaamme laadukkaan tavan vähentää ympäristövaikutuksia.

https://diegodallapalma.fi/

THE MAN ihonhoitotuotteet miehille