TUTUSTU MEIHIN STUDIO BG

 

TUTUSTU MEIHIN

Täällä juuri sinua varten. Viisi kauneudenhoitoalan ammattilaista.

Viisi erilaista rohkeaa ja intohimoisesti työhönsä suhtautuvaa naista, joista yhdessä on tullut STUDIO BG:n täydellinen tiimi.

 

kosmetologi hyvinkää

HEIDI

SKY-ERIKOISKOSMETOLOGI (EAT)

Master -tason sertifioitu Diego dalla Palma Professional -ammattilainen.

Moi olen Heidi BG:n toinen perustaja sekä sky-kosmetologi. Kosmetologin ammatti on ollut haaveena melko nuoresta lähtien ja onkin ihan mahtavaa, että saan tällä hetkellä tehdä unelmaduunia ja vieläpä omassa hoitolassa! Erityisen paljon pidän meikkauksista, kasvohoidoista ja erilaisista hieronnoista. Parasta työssäni on sen monipuolisuus sekä saada auttaa erilaisissa ihonhoidon ongelmissa! 

Nähdään hoitolalla!

 

Heidin rauhalliset ja varmat otteet hieronnoissa, kasvo-, ja jalkahoidoissa, eivät todellakaan jätä ketään kylmäksi. Erityisesti akneihon ja ikääntyvän ihon hoito ovat asioita, joissa hän intohimoisesti auttaa sinua ja luo ratkaisuja kanssasi ihonhoitoosi. Vapaa-ajalla löydät hänet crossfit salilta tai lenkkeilyn ohessa kuuntelemassa erilaisia ihonhoidon ja kauneudenalan podcasteja.

Hyvä ruoka, matkustelu  ja mökkeily ovat asioita, jotka täyttävät loma-ajan kalenterin.

 

MINNA

SKY-ERIKOISKOSMETOLOGI (EAT)

Master -tason sertifioitu Diego dalla Palma Professional -ammattilainen

Moikka, minä olen Minna toinen BG:n perustajista. Olen sky-erikoiskosmetologi ja erittäin ylpeä siitä. Käsillä tekeminen on aina ollut se mun juttu. Yrittäjänä sekä kosmetologina voin jatkuvasti kehittää osaamistani, sillä tässä työssä oppii joka päivä jotain uutta. Kauneudenhoitoalaan haluaisin tuoda ihmisille uutta näkemystä siihen, että ihonhoito kuuluu todellakin kaikille! Työssäni pidän erityisesti karvanpoistoista, kasvohoidoista sekä kulmien ja ripsien stailauksesta.

See you!

Tämä nainen tunnetaan hoitolalla raikuvasta naurustaan sekä aikaansaavasta tyylistään. Asiat tehdään mieluummin eilen kuin huomenna. Se mitä Minna ei osaa, niin sen hän opettelee olipa kyseessä hoitolalla sitten pientä pintaremppaa tai nettisivujen tekoa. Minna on tunnettu erittäin taitavana sokeroitsija ja etenkin brassisokeroinnit sujuvat käden käänteessä. Vapaa-ajalla saatat törmätä häneen matkustelemassa, hyvän viinin äärellä, suppailemassa, laskettelemassa, retkeilemässä, tanssimassa... ja, ja, ja no osaa tämä menevä nainen myös rauhoittuakin välillä mm. sohvalla leffoja katsellen.

NICOLINA "NICI"

KYNSIMUOTOILIJA

(Fantasy Nails Brand ambassador)

"Hei. olen Nicolina. Olen Tammisaaresta kotoisin, josta muutin Hyvinkäälle 2016 mieheni perässä. Olen aloittanut kynsien tekemisen vuonna 2011, ja edelleen rakastan sitä mitä teen. Käyn jatkuvasti koulutuksissa ammattitaitoani ylläpitäen, jonka ansioista saan vahvistettua minun luontaista tarkkuuttani sekä luovuuttani. Otan haasteet innolla vastaan, kuten esimerkiksi vaurioituneiden kynsien korjaamisen. Kynsien tekemiseen käytän laadukasta Fantasy Nails - sarjaa ja kouluttaudun vuoden 2019 aikana Fantasy Nails Brand ambassodoriksi. Minulta voi myös kysyä kynsikoulutuksia. Ota yhteyttä niin kerron lisää.  

Palvelen myös ruotsiksi ja englanniksi.

 @nailartist_nicolina

http://www.instagram.com/nailartist_nicolina

Nicolina eli "Nici" on kaulasta varpaisiin tatuoitu suorapuheinen vauhdikas nainen,  jolla epäilemme olevan muutama lisätunti enemmän vuorokaudessa kuin meillä muilla. Koulutuksia kynsien tekemisestä ei tältä naiselta puutu, sillä jos laittaisimme kaikki hänen diplominsa seinälle ei meillä hoitolalla seinällä tila riittäisi. Nicin kynsipenkkiin voit istua luottavaisin mielin ja halutessasi antaa tälle kynsitaiturille myös vapaat kädet tehdä taikojaan.

sairaanhoitaja hyvinkää

KAISA

SAIRAANHOITAJA

Hei olen Kaisa ja olen AMK sairaanhoitaja. Pistoshoitoja olen tehnyt jo vuodesta 2014.  Esteettisten hoitojen lisäksi työskentelen myös erikoissairaanhoidon päivystyksessä. Jokainen on yksilö ja niin myös hoidoissa, jokaiselle etsitään yksilöllinen ratkaisu.

Esteettisten hoitojen valikoimiini täällä STUDIO BG:llä kuuluvat mm. täyteaine-, mesolanka-, plasmapen sekä HIFU- hoidot. 

Kaisa käy silloin tällöin "pyörähtämässä" hoitolallamme palvelemassa asiakkaitamme esteettisissä hoidoissa. Työssä tätä esteettistenhoitojen moniosaajaa motivoivat upeat asiakkaat, joille hän voi osaamisellaan tuoda lisää tyytyväisyyttä, iloa, kauneutta, itsevarmuutta sekä hyvää oloa. Jos Kaisa ei ole töissä jossain päin etelä-suomea, niin hän todennäköisesti istuu jossain opiskelemassa jotain uutta. mm. jalkaterapeutin tutkinto löytyy viimeisimpien opintojen listalta.

 

PINJA

KOSMETOLOGI / RIPSITEKNIKKO

Hei! Olen Pinja, kosmetologi sekä ripsiteknikko. Olen valmistunut kosmetologiksi vuonna 2017  ja käynyt sen jälkeen myös ripsienpidennyskoulutukset sekä useita lisäkoulutuksia. Erikoisalaani ovatkin ripsienpidennykset ja toimin myös ripsienpidennyskouluttajana Suomen suurimmalla ripsienpidennys brändillä Cristel Studiolla.

Olen kisannut myös kansainvälisissä ripsienpidennyskilpailuissa sekä voittanut useita kertoja. Kaikesta voikin siis päätellä, että mun kaikista lemppari palvelut ovatkin ripset. Kaikista parasta on, kun lopuksi asiakas avaa silmänsä ja pääsee ihastelemaan lopputulosta! Tervetuloa tutustumaan mun palveluihin, niin uudet kuin vanhatkin asiakkaat!

 @pinja_cristelstudio

http://www.instagram.com/pinja_cristelstudio