Hinnasto STUDIO BG

HINNASTO

Alla olevasta hinnastosta löydät kaikki palvelumme.

KASVOT

*sisältää hoitoihin erityisesti kehitetyn hieronnan

HYVÄ ALOITUS DETOX 65 €

Syväpuhdistava ja kirkastava hoito. Hoito edistää kuona-aineiden poistumista sekä lisää solujen elinvoimaisuutta. Tuloksena uudistunut ja hehkeä iho. Kirkastaa ja puhdistaa ihoa joko oma hoitonaan tai toisen hoidon/sarjahoidon ihoa valmistelevana toimenpiteenä.

DETOX+MEKAANINEN IHONPUHDISTUS 79 €
NOPEAA JA TEHOKASTA URBAN LIFE 55 €

Kosmetologi valitsee hoidon ihotyypin mukaan. Hoito n. 30min. Urban life- pure detox: Poistaa kuona-aineita ja tasapainottaa talineritystä sekä suojaa ihoa saasteita ja UV-säteitä vastaan. Harmaalle ja elottomalle iholle tai epäpuhtaalle, jossa on komedoja. Supistaa ihohuokosia ja ehkäisee maksaläiskien syntymistä. Urban life- Hydra detox:Palauttaa kosteustasapainon, hidastaa iän tuomien ihovirheiden ilmaantumista ja suojaa ihoa saasteilta ja muilta ulkoa tulevilta ihoärsytyksiltä. Harmaalle elottomalle iholle, ryppyihin taipuvaiselle iholle sekä maksaläiskille, jotka aiheutuvat saasteista ja UV-säteistä.

UUTTA! SKIN COCE* 115 €

Kohdistettua ja yksilöllistä hoitoa kaikille ihoille! Ultra yksilöity solutason biorevitalisaatio, joka on suunniteltu vastaamaan kasvojen eri osa-alueiden erityisiin tarpeisiin Jokainen iho on yksilöllinen ja muuttuu jatkuvasti. Kauniin ja tasapainoisen ihon salaisuus on kohdistettu ja yksilöllinen ihokoodi.

KOSTEUTTAVA MOISTURISING* 85 €

Ihosi kosteuskylpy. Paras valinta kuivalle ja kiristävälle iholle. Hoito elvyttää ja vahvistaa ihon suoja-toimintoja sekä palauttaa ihon luonnollisen kosteustasapainon. Ihosta tulee pehmeä, kimmoisa ja raikas.

RAUHOITTAVA SENSITIVE* 85 €

Rauhoittava hoito sopii erityisesti herkälle ja couperosa-iholle. Hoidossa vahvistetaan ihon pintakerrosta, ja näin suojataan ihoa ulkoisia tekijöitä sekä ikääntymistä vastaan. Hoidolla saadaan vähennettyä kiristävää tunnetta sekä punoitusta. Hoitokokonaisuudella (1-3) hoitoa saadaan loistavia tuloksia couperosa iholle.

IHONPUHDISTUS

PURIFYING Tasapainottava kasvohoito epäpuhtaalle iholle tai aikuiselle rasvaiselle iholle. Hillitsee talin tuotantoa, supistaa ihohuokosia, silottaa ihoa sekä vähentää epäpuhtauksia. Sisältää mekaanisen ihonpuhdistuksen.

EASY 59 €
PURIFYING INTENSIVE* 89 €

Sisältää mekaanisen ihonpuhdistuksen.

NUORISO IHONPUHDISTUS 65 €

Erityisesti nuorison iholle räätälöity tehokas ihonpuhdistus.

KASVOLYMFA* 59 €

Kevyttä käsin tehtävää pumppaavaa hierontaa, joka poistaa ihosta ja kudoksesta kuona-aineita ja turvotusta sekä aktivoi solujen hapen ja ravinteiden saantia. Suositellaan myös couperosan, aknen ja stressin poistoon. Suositellaan sarjahoitona. Sisältää alkupuhdistuksen, naamion sekä lymfahieronnan.

LAITEHOITO TIMANTTIHIONTA 75 €

Tehokas kuorinta kasvoille. Puhdistaa tehokkaasti ihon epäpuhtauksia ja kirkastaa ihoa välittömästi. Hioo pigmenttimuutoksia ja tasoittaa arpia kasvoilta. Ihosi on pehmeä, kirkas ja puhdas hoidon jälkeen. Hoidossa käytettävät tuotteet valitaan ihotyypin mukaisesti. Mekaanisella ihonpuhdistuksella yht. 89 €

ANTI-AGE ICON TIME™ ANTI-AGE HOIDOT

Valittavana kolme hoitoa eri ikäryhmille. Ikääntymisprosessia hidastava hoito. Tehokkaat hoitokokonaisuudet auttavat taistelemaan ryppyjä ja ihon veltostumista vastaan. Sisältävät ensiluokkaisia, energisoivia elementtejä hopeasta, kullasta ja platinasta.

ELVYTTÄVÄ (30+)* 79 €

Suojaa ihoa ja ennaltaehkäisee ikääntymisestä aiheutuvia toiminnallisia muutoksia. Sarjahoitona 4 krt =310€

KIINTEYTTÄVÄ (40+)* 95 €

Kimmoisampi ja tasaisempi iho. Suojaa ihon rakennetta ja korjaa iän tuomia merkkejä. Sarjahoitona 4 krt =375€

UUDISTAVA (50+)* 129 €

Uudistaa ja tuo uutta hehkua väsähtäneelle iholle. Taistelee veltostumista vastaan. Ikääntymisprosessia hidastava hoito. Sarjahoitona 4krt =439€

SILMÄNYMPÄRYSHOITO ICON TIME™ * 45 €

Erinomainen hoito näkyviin väsymyksen merkkeihin ja juonteisiin silmänympärysalueella. Hoito lievittää tummia silmänalusia ja silmäpusseja. Ihosta tulee levänneen näköinen sekä tuntuinen. Kasvohoidon yhteydessä silmänympäryshoito 25 €

HAPPOHOITO RESURFACE 2

Ihoa tehokkaasti uudistavat happohoidot. Hoito, joka näkyvästi vähentää ryppyjä, aknearpia, epäpuhtauksia sekä tasoittaa ihoa samalla kunnioittaen sen tasapainoa. Hoitokokonaisuus koostuu kolmesta vaiheesta: freshUP, proAGE ja skinREFINE. Hoito etenee asteittain, jolloin saavutetaan haluttu lopputulos.

RESURFACE2 59 €

freshUP Tämä hoito voidaan tehdään myös yksittäisenä hoitona, kun halutaan välittömästi kirkkaampi sekä elinvoimaisempi iho.

RESURFACE2 250 €

4 vkon sarja (sis. kotihoitotuotteet) Kesto: 4x35min

RESURFACE2 390 €

6 vkon sarja (sis. kotihoitotuotteet) Kesto: 6x35min

ATRAUMAATTINEN IHONPUHDISTUS 99 €

Syväpuhdistaa ja kuorii kuolleen ihosolukon. Tehostaa ja nopeuttaa solujen uusiutumista, sulattaa solujenvälistä ainesta ja kirkastaa ihon sävyä kohottaen ihon kosteuspitoisuutta, toimii antioksidanttina hidastaen ihon ikääntymisprosessia, Toimii tulehdusta lievittäen, hoitaa ihovaurioita ja aknea. Poistaa mustapäitä Jokaiselle ihotyypille oma happovahvuus.

MIKRONEULAUS 200 €

Mesoterapia. Mikroneulaus 0,25mm/0,5mm + 1 mesotuote -Ihon alkupuhdistus, mikroneulaus, 1 mesotuote, peptidi-geelinaamio, jälkihoitovoide, hoitava voide -Genosys seerumi hoidot ja mikroneulaus ikääntymisen merkkejä vastaan, iho-ongelmien hoito (arvet, rypytym), silmänympärysalueen hoito. Suositaan sarjahoitoina.

MIKRONEULAUS 230 €

Mesoterapia. Mikroneulaus 0,25mm/0,5mm + 2 mesotuotetta -Ihon alkupuhdistus, mikroneulaus, 2 mesotuotetta, peptidi-geelinaamio, jälkihoitovoide, hoitava voide ja aurinkosuoja. --Genosys seerumi hoidot ja mikroneulaus ikääntymisen merkkejä vastaan, iho-ongelmien hoito (arvet, rypytym), silmänympärysalueen hoito. Suositaan sarjahoitoina.

MIKRONEULAUS 269 €

Mesoterapia .Mikroneulaus 1,0mm/1,5mm + 1 mesotuote -Ihon alkupuhdistus, puudutusvoide, mikroneulaus, 1 mesotuote, peptidi-geelinaamio, jälkihoitovoide, hoitava voide ja aurinkosuoja. -Genosys seerumi hoidot ja mikroneulaus ikääntymisen merkkejä vastaan, iho-ongelmien hoito (arvet, rypytym), silmänympärysalueen hoito. Suositaan sarjahoitoina.

MIKRONEULAUS EYECELL silmänympäryshoito 120 €

Ihon puhdistus, tehoseerumi, mikroneulaus, geelinaamiot, voide. -Genosys seerumi hoidot ja mikroneulaus ikääntymisen merkkejä vastaan, iho-ongelmien hoito (arvet, rypytym), silmänympärysalueen hoito. Suositaan sarjahoitoina

PRX-T33 HAPPOHOITO KASVOT/KAULA ENSIMMÄINEN KERTA 150 €

Parantaa välittömästi ihon esteettisiä virheitä ja syväkosteuttaa ihoa. Suositellaan sarjahoitoa tulosten saavuttamiseksi -Kasvot, kaula, dekoltee -Arpien hoito kokokasvot tai yksittäiset arvet -Raskausarpien vaalentaminen

PRX-T33 KASVOT/KAULA SARJAHOIDOT 2-6 KERTAA, ENSIMMÄISEN HOIDON JÄLKEEN 140 €
PRX-T33 KASVOT, KAULA,DEKOLTEE ENSIMMÄINEN KERTA 210 €
PRX-T33 KASVOT,KAULA,DEKOLTEE SARJAHOIDON JATKOT 2-6 KERTAA 180 €

KASVOT MIEHET

Erityisesti miehille sopivat ja suunnitellut kasvohoidot

URBAN LIFE 55 €

Nopea ja tehokas pikafreesaus miehen kasvojen iholle. Kesto 30 min. Hoito suojaa puhdistaa/kosteuttaa

THE MAN SYVÄPUHDISTAVA 85 €

Syväpuhdistava hoito. Vähentää epäpuhtauksia sekä tasapainottaa talin tuotantoa. Tuloksena raikas puhdistettu iho. Sisältää mekaanisen ihonpuhdistuksen.

THE MAN ELVYTTÄVÄ 79 €

Aikuisen miehen ihoa elvyttävä ja ikääntymistä ehkäisevä hoito. Hoidon jälkeen iho on miellyttävän raikkaan tuntuinen sekä välittömästi kiinteämpi ja sileämpi.

PARRAKAS 89 €

Alkupuhdistus, kuorinta, parran siistiminen/pesu, kasvohieronta, naamio.

RIPSET JA KULMAT

KULMIEN MUOTOILU 14 €
KESTOVÄRI RIPSET 19 €

Muun hoidon yhteydessä 15 €.

KESTOVÄRI KULMAT 19 €

Sis. kulmien muotoilun. muun hoidon yhteydessä 15 €.

KESTOVÄRI RIPSET JA KULMAT 28 €

Sis. kulmien muotoilun. muun hoidon yhteydessä 22 €.

KULMAKARVOJEN LAMINOINTI 59 €

Kulmakarvojen laminointi on pitkäkestoista kulmakarvojen muotoilua. Hoito sopii kun kulmakarvat ovat epäsymmetriset tai eivät pysy nätissä muodossa. Sis. kulmien värjäyksen.

RIPSIEN KESTOTAIVUTUS 69€

Sis. ripsien värjäyksen

VARTALO

uutta Detox vartalohoito 79 €

Tehokas puhdistava vartalohoito. Palauttaa kudosten toimintaa, palauttaen aineenvaihdunnan ja poistaen kudokseen kertyneet kuona-aineet. Sopii hyvin nopeana ja tehokkaana vartalohoitona heille, jotka kärsivät "raskaista jaloista" ja turvotuksesta.

uutta cellSLIM 99 €

Tehostaa kudosten hapensaantia ja aineenvaihduntaa muokaten kehoa. Vaikuttaa erityisesti toisen asteen selluliittiin.

SELÄN IHONPUHDISTUS 76 €

Syväpuhdistava hoito, joka sopii epäpuhtaalle ja rasvaiselle iholle.

Klassinen hieronta 60min 65 €

Kuivaharjaus +10 € Kosmetologin tekemää klassista hierontaa.

KLASSINEN HIERONTA 30MIN 35 €

Kuivaharjaus +10 € Kosmetologin tekemää klassista hierontaa.

PÄÄHIERONTA 30MIN 30 €

JALAT

JALKAHOITO 66 €

Tehokasta hoitoa jaloillesi. Kylvetys/kompressi, kuorinta, kovettumien poisto, kynsien siistiminen, kynsinauhojen siistiminen, raspaus. • Lisäpalveluna lakkaus + 4 € lakan saa omaksi.

LUXUS JALKAHOITO 76 €

Hemmottelua jaloillesi. Hoitoon kuuluu perusjalkahoidon lisäksi naamio sekä rentouttava jalkahieronta. • Lisäpalveluna lakkaus + 4 €. Lakan saa omaksi.

JALKANAAMIO 12 €

Sopii muun hoidon yhteyteen. Kosteuttavat ja hoitavat naamiosukat, jotka sisältävät ihoa pehmentäviä ja kuorivia ainesosia.

KESTOLAKKAUS 47 €

Kestolakkauksella kestävä ja upea lakkaus kynsiin. • jalkahoidon yhteydessä 27€ • kestolakkauksen poisto 20€

KÄDET

LUXUS MANIKYYRI 58 €

Käsien hemmotteluun. Kylvetys, kuorinta, kynsien siistiminen, kynsinauhojen huolittelu, naamio, hieronta, lakkaus.

FRESH UP MANIKYYRI 29 €

Kylvetys, kynsien siistiminen, kynsinauhojen huolittelu, lakkaus. Sopii hyvin myös muun hoidon yhteyteen.

KÄSINAAMIO 12 €

Sopii muun hoidon yhteyteen. Kosteuttavat ja hoitavat naamiohanskat, jotka sisältävät ihoa pehmentäviä ja kuorivia ainesosia.

KESTOLAKKAUS 47 €

Kestolakkauksella kestävä ja upea lakkaus kynsiin. • käsihoidon yhteydessä 27€ • kestolakkauksen poisto 20€

KARVANPOISTO

KASVOT 1 ALUE 12 €
KASVOT 2 ALUETTA 20 €
KASVOT 3 ALUETTA 25 €
KAINALOT 25 €
KÄSIVARRET 34 €
SÄÄRET 39 €
REIDET 39 €
RINTA 45 €
SELKÄ 45 €
BIKINI 35 €
BRASSI 1. KERTA 74 €
BRASSI ("huolto" max. 5 viikon välein) 55 €
KAINALOT JA SÄÄRET 64 €
SÄÄRET JA REIDET 69 €
SELKÄ + KAINALOT 65 €
BIKINI + KAINALOT + SÄÄRET 89 €
BRASSI "huolto" + KAINALOT 75 €
BRASSI "huolto" + KAINALOT + SÄÄRET 107€
BRASSI "huolto" + SÄÄRET + REIDET 119 €
BRASSI + KAINALOT + SÄÄRET 125 €
BRASSI "HUOLTO + KAINALOT+ SÄÄRET + REIDET 142 €

MEIKKAUS

PÄIVÄMEIKKI 45 €
JUHLAMEIKKI 55 €
MEIKINOPASTUS 60 €

Kesto 1h.

MIESTEN EHOSTUS 20 €

Tärkeään päivään miehen kasvojen ehostus. Sopii erinomaisesti esim. sulhaselle.

KORVIEN REI`ITYS

Ilmainen korvien rei`itys ostaessasi korvakorut.

KORUJEN HINNAT 12 € - 40 € kpl

HOITOPAKETIT

Valmiiksi räätälöidyt hoitopakettimme on suunniteltu täydellisiin hemmottelu ja rentoutushetkiin.

Kasvohoidot toteutetaan ihotyypin mukaan.

Vinkki! Erinomainen valinta lahjakortteihin.

BG SILVER 90 €

Kasvohoito sekä tehokosteuttava käsinaamio. Erittäin rentouttava hoitokokonaisuus pitkällä kasvohieronnalla. kesto (1h15min)

BG GOLD 110 €

Kasvohoito + jalkanaamio sekä jalkahieronta. (kesto 1h 30min)

BG PLATINIUM 130 €

Kasvohoito sekä rentouttava kokovartalohieronta. (kesto 1h45min)

BG SPECIAL 80 €

sis. kuivaharjauksen, kokovartalo-, sekä kasvohieronnan lämpimässä hoitopedissä (kesto 1h15min)

Hoitolamme tunnelmallisessa hoitohuoneessa onnistuu myös kaikki hoitolamme hoidot kahdelle samaan aikaan.

Erinomainen valinta mm. ystäville, pariskunnille sekä äitien ja tyttärien yhteisiin hetkiin.

Järjestämme myös yksityistilaisuudet ryhmille. esim.
• polttarit
• synttärit
• naisten/miesten illat

Kiinnostuitko?

Pyydä tarjous info@studiobg.fi

Toteutetaan juuri teidän näköinen tilaisuus!

Alla kaksi esimerkkiä palveluistamme ryhmille

SOPII KAVERIPORUKALLE MEIKKIOPASTUSTA KÄDESTÄ PITÄEN 140 €

4 henkilö 1,5h. Sis. meikkiopastusta ja meikkivinkkejä. Osallistujat pääsevät tekemään itselleen meikin saaden siihen samalla opastusta. Suosittelemme ottamaan mukaan omat siveltimet. Kysy tarjous 6-8 henkilölle!

MIESTEN ILTAAN IHONHOITOA MIEHILLE 140 €

4 henkilöä 1,5h. Tutustutaan ihonhoitoon miesten näkökulmasta ja etsitään jokaiselle sopivat ihonhoitotuotteet. Osallistujat pääsevät kokeilemaan tuotteita ja saavat yksilöllistä opastusta oman ihonhoitoon. Tästä vähän erilainen ja freesi aloitus esim. miesten iltaan.

 

ESTEETTISET HOIDOT

AMK Sairaanhoitajan tekemät esteettiset hoidot.

Voit myös varata ajan ilmaiseen konsultaatioon. 

Huom! Aina ennen Plasma pen hoitoja tulee varata aika konsultaatioon.

Lisätietoja suoraan Kaisalta 045 6036411 tai info@studiobg.fi

TÄYTEAINEHOITO Huulet 280 €

Huulten täyttö hyaluronihappo täyteaineella 1ml

Täyteainehoito juonteet 280 €

Hyaluronihappo täyteainehoito marionet, nasolabia juonteet. 1ml

TÄYTEAINHOITO silmänaluset 390 €

Silmänalustäyttö kanyylillä

TÄYTEAINEHOITO posket/kasvojen liftaus 520 €

Hyaluronihappo täyteainehoito. Sisältää kaksi täyteainefilleriä = 2ml

Mesolangat otsa tai leuanalunen 200 €

Posket, alakasvot, juonteet, leuanalunen, otsa Uudistaa, silottaa ja napakoittaa ihoa, sekä lisää kollageenituotantoa.

Mesolangat posket 250 €

Posket, alakasvot, juonteet, leuanalunen, otsa. Uudistaa, silottaa ja napakoittaa ihoa, sekä lisää kollageenituotantoa.

Mesolangat Alakasvot 390 €

Posket, alakasvot, juonteet, leuanalunen, otsa Uudistaa, silottaa ja napakoittaa ihoa, sekä lisää kollageenituotantoa. Voidaan käyttää myös vatsaan, pakaroihin

Syväkosteutus biorevitalisaatio 1ml/ 3 hoitokertaa 450 €

Siloittaa kasvojen ihoa, syväkosteuttaa, -1 hoito -2 hoito viikonpäästä -3 hoito 1 kk päästä -jatko 6 kk päästä

PRP Plasmahoito 490 €

Koko kasvot. PRP-hoito eli plasmahoito, tunnetaan myös nimellä vampyyrihoito, joka kohentaa ulkonäköä monella tavalla. Ikääntymisen myötä ihon kimmoisuus häviää ja iholle muodostuu ryppyjä. Iho näyttää väsyneeltä ja verenkierto kasvoilla hidastuu. PRP- hoidon jälkeen iho muuttuu kirkkaammaksi ja kiinteämmäksi, juonteet silottuvat sekä tummien silmänalusten väri muuttuu terveemmäksi. Lisäksi hoidolla voidaan tasoittaa arpia ja edistää hiusten kasvua harventuneilla hiusalueilla. Sopii juonteiden, ryppyjen ja arpien hoitoon.

PRP Plasmahoito 350 €

yksi hoidettava alue: kädet, kaula, otsa tai silmänympärys

UUTTA Plasma Pen hoidot yläkasvot 340 €

Kulmien kohotus/otsan vaakajuonteet/ ylä tai alaluomi/ silmät juonteet

Plama Pen hoito 140 €

Arpien tasoitus

Plama Pen hoito 240 €

Sibelius juonne

Plasma Pen hoito 280 €

Marionette tai nasolabiaali juonteet

Plama Pen hoito 350 €

Kaula alk. 350€

Plama Pen hoito 420 €

Leukalinja tai leuanalus

 

 

Ajanvaraukset puhelimitse tai sähköisestä ajanvarausjärjestelmästä

www.studiobg.fi / 044 730 4496

Peruuttamattomista ajoista veloitamme 70% palvelun hinnasta.

Muistathan siis peruttaa ajan viimeistään vuorokautta ennen hoitoa.

(Saman vuorokauden aikana tehdyt peruutukset vain puhelimitse).

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.