Hinnasto STUDIO BG

HINNASTO

Alla olevasta hinnastosta löydät kaikki palvelumme.

KASVOT

*sisältää hoitoihin erityisesti kehitetyn hieronnan

 

  PERUSKASVOHOIDOT

HYVÄ ALOITUS DETOX 65 €

Syväpuhdistava ja kirkastava hoito. Hoito edistää kuona-aineiden poistumista sekä lisää solujen elinvoimaisuutta. Tuloksena uudistunut ja hehkeä iho. Kirkastaa ja puhdistaa ihoa joko oma hoitonaan tai toisen hoidon/sarjahoidon ihoa valmistelevana toimenpiteenä.

DETOX+MEKAANINEN IHONPUHDISTUS 75 €

Huom! Aikaa varatessasi valitse mekaaninen ihonpuhdistus lisäpalveluista.

NUORISO KASVOHOITO 65 €

Erityisesti nuorisolle räätälöity kasvohoito. sis. Alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus tai hieronta ihon tarpeiden sekä asiakkaan toiveiden mukaan, tehoseerumi, naamio. Hoito alle 18 vuotiaille.

NOPEAA JA TEHOKASTA KASVOHOITO BASIC 30min 59 €

Tehokas ja nopea hoitokokonaisuus. Hoidot sopivat ihonkunnon ylläpitoon, pikafreesaukseksi sekä erinomaisesti ennen meikkiä. Hoito tehdään kosteuttavana, rauhoittavana, puhdistavana tai kirkastavana. Kosmetologi valitsee hoidon ihon tarpeiden mukaan. Hoito ei sisällä hierontaa.

KASVOHOITO CLASSIC 60min * 85 €

Tehokas hoitokokonaisuus, joka sisältää myös hoidon tehoa lisäävän kasvohieronnan. Hoito tehdään kosteuttavana, rauhoittavana, puhdistavana tai kiinteyttävänä. (sis. mekaanisen ihonpuhdistuksen tarvittaessa) Kosmetologi valitsee hoidon ihon tarpeiden mukaan.

KASVOHIERONTA 35 €

Kasvohieronta rentouttaa kasvojen lihaksia, vilkastuttaa verenkiertoa ja parantaa kudosten ravinnon ja hapen saantia. Säännöllisesti tehtävä kasvohieronta parantaa ihon kuntoa. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, hieronta sekä hoitovoide.

KASVOLYMFA 59 €

Kevyttä käsin tehtävää pumppaavaa hierontaa, joka poistaa ihosta ja kudoksesta kuona-aineita ja turvotusta sekä aktivoi solujen hapen ja ravinteiden saantia. Suositellaan myös couperosan, aknen ja stressin poistoon. Suositellaan sarjahoitona. Sisältää alkupuhdistuksen, naamion sekä lymfahieronnan.

ERIKOISKASVOHOIDOT

TIMANTTIHIONTA 75 €

Laiteella tehtävä kuorinta kasvoille. Kirkastaa ihoa välittömästi. Ihosi on pehmeä ja kirkas hoidon jälkeen. Hoidossa käytettävät tuotteet valitaan ihotyypin mukaisesti. Mekaanisella ihonpuhdistuksella yht. 85€ Valitse aikaa varatessasi mekaaninen ihonpuhdistus lisäpalveluista.

icon time kiinteyttävä/uudistava* 95 € -129 €

Tehokaat hoitokokonaisuudet taistelemaan ryppyjä ja ihon veltostumista vastaan. Sisältää ensiluokkaisia, energisoivia elementtejä hopeasta, kullasta ja platinasta. Kiinteyttävä hoito 95€. Tuloksena kimmoisampi ja tasaisempi iho. Suojaa ihon rakennetta ja korjaa iän tuomia merkkejä. Uudistava hoito 129€. Tuo uutta hehkua väsähtäneelle iholle. Taistelee veltostumista vastaan. Kasvohoitoihin sisältyy erityinen kasvoja kohottava hieronta.

SKIN MAP* 115 €

Kohdistettua ja yksilöllistä hoitoa kaikille ihoille! Ultra yksilöity solutason biorevitalisaatio, joka on suunniteltu vastaamaan kasvojen eri osa-alueiden erityisiin tarpeisiin Jokainen iho on yksilöllinen ja muuttuu jatkuvasti. Kauniin ja tasapainoisen ihon salaisuus on kohdistettu ja yksilöllinen ihokoodi.

RESURFACE2 sarjahoito 250 €- 390 €

4 vkon sarja 4x35min (sis. kotihoitotuotteet) 250€ 6 vko:n sarja 6x35min (sis.kotihoitotuotteet) 390€

SILMÄNYMPÄRYSHOITO ICON TIME™ * 45 €

Erinomainen hoito näkyviin väsymyksen merkkeihin ja juonteisiin silmänympärysalueella. Hoito lievittää tummia silmänalusia ja silmäpusseja. Ihosta tulee levänneen näköinen sekä tuntuinen. Kasvohoidon yhteydessä silmänympäryshoito 25 €

ATRAUMAATTINEN IHONPUHDISTUS 140 €

Syväpuhdistaa ja kuorii kuolleen ihosolukon. Tehostaa ja nopeuttaa solujen uusiutumista, sulattaa solujenvälistä ainesta ja kirkastaa ihon sävyä kohottaen ihon kosteuspitoisuutta, toimii antioksidanttina hidastaen ihon ikääntymisprosessia, Toimii tulehdusta lievittäen, hoitaa ihovaurioita ja aknea. Poistaa mustapäitä Jokaiselle ihotyypille oma happovahvuus.

MIKRONEULAUS 200 €

Mesoterapia. Mikroneulaus 0,25mm/0,5mm + 1 mesotuote -Ihon alkupuhdistus, mikroneulaus, 1 mesotuote, peptidi-geelinaamio, jälkihoitovoide, hoitava voide -Genosys seerumi hoidot ja mikroneulaus ikääntymisen merkkejä vastaan, iho-ongelmien hoito (arvet, rypytym), silmänympärysalueen hoito. Suositaan sarjahoitoina.

MIKRONEULAUS 230 €

Mesoterapia. Mikroneulaus 0,25mm/0,5mm + 2 mesotuotetta -Ihon alkupuhdistus, mikroneulaus, 2 mesotuotetta, peptidi-geelinaamio, jälkihoitovoide, hoitava voide ja aurinkosuoja. --Genosys seerumi hoidot ja mikroneulaus ikääntymisen merkkejä vastaan, iho-ongelmien hoito (arvet, rypytym), silmänympärysalueen hoito. Suositaan sarjahoitoina.

MIKRONEULAUS 269 €

Mesoterapia .Mikroneulaus 1,0mm/1,5mm + 1 mesotuote -Ihon alkupuhdistus, puudutusvoide, mikroneulaus, 1 mesotuote, peptidi-geelinaamio, jälkihoitovoide, hoitava voide ja aurinkosuoja. -Genosys seerumi hoidot ja mikroneulaus ikääntymisen merkkejä vastaan, iho-ongelmien hoito (arvet, rypytym), silmänympärysalueen hoito. Suositaan sarjahoitoina.

MIKRONEULAUS EYECELL silmänympäryshoito 120 €

Ihon puhdistus, tehoseerumi, mikroneulaus, geelinaamiot, voide. -Genosys seerumi hoidot ja mikroneulaus ikääntymisen merkkejä vastaan, iho-ongelmien hoito (arvet, rypytym), silmänympärysalueen hoito. Suositaan sarjahoitoina

PRX-T33 HAPPOHOITO KASVOT/KAULA ENSIMMÄINEN KERTA 150 €

Parantaa välittömästi ihon esteettisiä virheitä ja syväkosteuttaa ihoa. Suositellaan sarjahoitoa tulosten saavuttamiseksi -Kasvot, kaula, dekoltee -Arpien hoito kokokasvot tai yksittäiset arvet -Raskausarpien vaalentaminen

PRX-T33 KASVOT/KAULA SARJAHOIDOT 2-6 KERTAA, ENSIMMÄISEN HOIDON JÄLKEEN 140 €
PRX-T33 KASVOT, KAULA,DEKOLTEE ENSIMMÄINEN KERTA 210 €
PRX-T33 KASVOT,KAULA,DEKOLTEE SARJAHOIDON JATKOT 2-6 KERTAA 180 €

KASVOT MIEHET

Erityisesti miehille sopivat ja suunnitellut kasvohoidot

KASVOHOITO 30min 59 €

Tehokas ja nopea hoitokokonaisuus. Hoidot sopivat ihonkunnon ylläpitoon ja pikafreesaukseksi. Hoito tehdään kosteuttavana, rauhoittavana, puhdistavana tai kirkastavana. Kosmetologi valitsee hoidon ihon tarpeiden mukaan. Hoito ei sisällä hierontaa.

MIESTEN KASVOHOITO 85 €

Tehokas hoitokokonaisuus, joka on suunniteltu erityisesti miesten ihon sekä mahdollisen parran hoitoon. Kosmetologi valitsee hoidon ihon tarpeiden mukaan. Hoito tehdään puhdistavana (sis. mekaanisen ihonpuhdistuksen) tai elvyttävänä (sis.kasvohieronnan) Kesto 60min

RIPSET JA KULMAT

KULMIEN MUOTOILU 14 €
KESTOVÄRI RIPSET 19 €

Muun hoidon yhteydessä 15 €.

KESTOVÄRI KULMAT 19 €

Sis. kulmien muotoilun. muun hoidon yhteydessä 15 €.

KESTOVÄRI RIPSET JA KULMAT 28 €

Sis. kulmien muotoilun. muun hoidon yhteydessä 22 €.

KULMAKARVOJEN LAMINOINTI 59 €

Kulmakarvojen laminointi on pitkäkestoista kulmakarvojen muotoilua. Hoito sopii kun kulmakarvat ovat epäsymmetriset tai eivät pysy nätissä muodossa. Sis. kulmien värjäyksen.

RIPSIEN KESTOTAIVUTUS 69€

Sis. ripsien värjäyksen

RIPSIEN KESTOTAIVUTUS + KULMIEN LAMINOINTI 108 €

Ripsien kestotaivutus + kulmien laminointi. sis. värjäyksen ripsiin ja kulmiin sekä kulmien muotoilun.

KARVANPOISTO

KASVOT 1 ALUE 12 €
KASVOT 2 ALUETTA 20 €
KASVOT 3 ALUETTA 25 €
KAINALOT 25 €
KÄSIVARRET 34 €
SÄÄRET 39 €
REIDET 39 €
RINTA 45 €
SELKÄ 45 €
BIKINI 35 €
BIKINI STRING 48 €
BRASSI 1. KERTA 74 €

Naisille ja miehille

BRASSI ("huolto" max. 5 viikon välein) 55 €

Naisille ja miehille

KAINALOT JA SÄÄRET 64 €
SÄÄRET JA REIDET 69 €
SELKÄ + KAINALOT 65 €
BIKINI + KAINALOT + SÄÄRET 89 €
BRASSI "huolto" + KAINALOT 75 €
BRASSI "huolto" + KAINALOT + SÄÄRET 107€
BRASSI "huolto" + SÄÄRET + REIDET 118 €
BRASSI + KAINALOT + SÄÄRET 125 €
BRASSI "HUOLTO + KAINALOT+ SÄÄRET + REIDET 133 €

VARTALOHOIDOT

Detox vartalohoito 79 €

Tehokas puhdistava vartalohoito. Palauttaa kudosten toimintaa, palauttaen aineenvaihdunnan ja poistaen kudokseen kertyneet kuona-aineet. Sopii hyvin nopeana ja tehokkaana vartalohoitona heille, jotka kärsivät "raskaista jaloista" ja turvotuksesta.

cellSLIM 99 €

Tehostaa kudosten hapensaantia ja aineenvaihduntaa muokaten kehoa. Vaikuttaa erityisesti toisen asteen selluliittiin.

SELÄN IHONPUHDISTUS 76 €

Syväpuhdistava hoito, joka sopii epäpuhtaalle ja rasvaiselle iholle.

JALAT 

JALKAHOITO 66 €

Tehokasta hoitoa jaloillesi. Kylvetys/kompressi, kuorinta, kovettumien poisto, kynsien siistiminen, kynsinauhojen siistiminen, raspaus. - Lisäpalveluna lakkaus + 4 € lakan saa omaksi. - Lisäpalveluna kestolakkaus + 30€

LUXUS JALKAHOITO 76 €

Hemmottelua jaloillesi. Hoitoon kuuluu perusjalkahoidon lisäksi naamio sekä rentouttava jalkahieronta. - Lisäpalveluna lakkaus + 4 €. Lakan saa omaksi. - Lisäpalveluna kestolakkaus + 30€

JALKANAAMIO 12 €

Sopii hyvin muun hoidon yhteyteen lisäpalveluksi. Kosteuttavat ja hoitavat naamiosukat, jotka sisältävät ihoa pehmentäviä ja kuorivia ainesosia.

MANIKYYRI

MANIKYYRI 58 €

Käsien hemmotteluun. Kylvetys, kuorinta, kynsien siistiminen, kynsinauhojen huolittelu, naamio, hieronta, lakkaus.

KÄSINAAMIO 12 €

Sopii hyvin muun hoidon yhteyteen lisäpalveluksi. Kosteuttavat ja hoitavat naamiosukat, jotka sisältävät ihoa pehmentäviä ja kuorivia ainesosia.

HIERONTA

Kosmetologin tekemää rentouttavaa hierontaa

KUUMAKIVIHIERONTA 60MIN 85 €
KLASSINEN HIERONTA 60MIN 65 €

+kuivaharjaus lisäpalveluna 10€

klassinen hieronta 30min 35 €

+kuivaharjaus lisäpalveluna 10€

päähieronta 30min 30 €
kasvohieronta 30min 35€

MEIKKAUS

PÄIVÄMEIKKI 45 €
JUHLAMEIKKI 55 €
MEIKINOPASTUS 60 €

Kesto 1h.

MIESTEN EHOSTUS 20 €

Tärkeään päivään miehen kasvojen ehostus. Sopii erinomaisesti esim. sulhaselle.

RAKENNEKYNNET

Geelikynnet uudet 85 €

extra pitkät + 10€, extra koristelu alk. 5€

Geelikynnet huolto 65 €

extra pitkät + 10€, extra koristelu alk. 5€

Geelikynnet huolto (ei meidän tekemät) 65-85 €

Hinta riippuen tarvitseeko tehdä kokonaan uudet vai riittääkö huolto. Valitse tämä myös jos sinulla on akryylikynnet ja haluat vaihtaa geelikynsiin.

Akryylikynnet uudet 85 €

extra pitkät + 10€, extra koristelu alk. 5€

Akryylikynnet huolto 65 €

extra pitkät + 10€, extra koristelu alk. 5€

Akryylikynnet huolto (ei meidän tekemät) 65-85 €

Hinta riippuen tarvitseeko tehdä kokonaan uudet vai riittääkö huolto. Valitse tämä myös jos sinulla on geelikynnet ja haluat vaihtaa akryylikynsiin.

Omien kynsien vahvistus 65 €

Geelillä tai akryylilla.

yhden kynnen korjaus 9 €
Rakennekynsien poisto + luonnonkynnen geelilakkaus 60 €
Rakennekynsien poisto 30 €

GEELILAKKAUS

Geelilakkaus uudet 45 €

kädet/jalat, extra vahvistus + 5€, extra koristelu alk. 5€

Geelilakkaus huolto 45 €

kädet/jalat, extra vahvistus + 5€, extra koristelu alk. 5€

yhden kynnen korjaus 5 €
geelilakkauksen poisto 25 €

KORVIEN REI`ITYS

Ilmainen korvien rei`itys ostaessasi korvakorut.

KORUJEN HINNAT 12 € - 40 € kpl

 

ESTEETTISET HOIDOT

 Sairaanhoitajan tekemät esteettiset hoidot.

Voit myös varata ajan ilmaiseen konsultaatioon joko hoitolaan tai etäkonsultaatioon.

Huom! Aina ennen Plasma pen hoitoja tulee varata aika konsultaatioon.

Lisätietoja suoraan Kaisalta 045 6036411 tai info@studiobg.fi

TÄYTEAINEHOITO Huulet/juonteet 250 €

Hyaluronihappo täyteainehoito huulet, marionet, nasolabia juonteet. 1ml

Täyteainehoito posket/kasvojen liftaus 500 €

Hyaluronihappo täyteainehoito 2 ml

TÄYTEAINHOITO silmänaluset 390 €

Silmänalustäyttö kanyylillä

Mesolangat otsa tai leuanalunen 200 €

Posket, alakasvot, juonteet, leuanalunen, otsa Uudistaa, silottaa ja napakoittaa ihoa, sekä lisää kollageenituotantoa.

Mesolangat posket 250 €

Posket, alakasvot, juonteet, leuanalunen, otsa. Uudistaa, silottaa ja napakoittaa ihoa, sekä lisää kollageenituotantoa.

Mesolangat Alakasvot 390 €

Posket, alakasvot, juonteet, leuanalunen, otsa Uudistaa, silottaa ja napakoittaa ihoa, sekä lisää kollageenituotantoa. Voidaan käyttää myös vatsaan, pakaroihin

biorevitalisaatio syväkosteutus 1ml/ 3 hoitokertaa 450 €

Siloittaa kasvojen ihoa, syväkosteuttaa. (1 hoito -2 hoito viikonpäästä -3 hoito 1 kk päästä -jatko 6 kk päästä

PRP-Plasmahoito 350 €

yksi hoidettava alue: kädet, kaula, otsa tai silmänympärys

PRP-Plasmahoito 490 €

Koko kasvot. PRP-hoito eli plasmahoito, tunnetaan myös nimellä vampyyrihoito, joka kohentaa ulkonäköä monella tavalla.

Plasma Pen hoito 140 €

Arpien tasoitus

Plasma Pen 240 €

Sibelius juonne

Plasma Pen 280 €

Marionette tai nasolabiaali juonteet

Plasma Pen yläkasvot 340 €

Kulmien kohotus/otsan vaakajuonteet/ ylä tai alaluomi/ silmät juonteet

Plasma Pen 350 €

Kaula alk. 350€

Plasma Pen 420 €

Leukalinja tai leuanalus

HOITOPAKETIT

Valmiiksi räätälöidyt hoitopakettimme on suunniteltu täydellisiin hemmottelu ja rentoutushetkiin.

Kaikki hoitopaketit voidaan toteuttaa samaan aikaan myös kahdelle yhteisessä hoitohuoneessa.

Nämä yhteiset hoitohetket sopivat esimerkiksi pariskunnille, ystäville sekä äitien ja tyttärien yhteisiin hetkiin. Meille voitte tulla yhdessä rentoutumaan ja nauttimaan yhteisestä sekä ikimuistoisesta hetkestä.

Kasvohoidot tehdään ihon tarpeiden mukaan, jonka kosmetologi arvioi.

Vinkki! Erinomainen valinta lahjakortteihin.

FACE 100 €

Kasvohoito + päähieronta. Tehokas ja erittäin rentouttava kasvohoito pitkällä hieronnalla sekä stressin poistoonkin sopiva päähieronta. (1h15min)

FEET 60 €

Jalkojen hemmotteluun. Sis. jalkojen kylvetyksen, kuorinnan sekä rentouttavan jalkahieronnan. (50min)

FACE & FEET 130 €

Kasvohoito + Feet time hoitopaketti. Kasvohoidon yhteydessä tehdään virkistävä jalkojen hemmotteluhoito. (1h 30min)

THE MAN 110 €

Kasvohoito + kulmien siistiminen + fresh-up manikyyri. Miehille erityisesti suunniteltu hoitokokonaisuus. Kasvohoidon yhteydessä siistitään tarvittaessa kulmakarvat sekä huolletaan kynnet ja kynsinauhat siisteiksi. (1h 15min)

RELAX 80 €

Vartolohieronta + kasvohieronta. Rentouttavaa kosmetologin tekemää klassistahierontaa, joka palauttaa, rentouttaa ja poistaa lihaskireyksiä. (1h 15min)

DETOX 140 €

Kasvohoito + vartalohoito. Syväpuhdistava hoitokokonaisuus kasvoille sekä vartalolle. (1h 45min)

DELUX 145 €

Kasvohoito + vartalohieronta. Täydelliseen kehon ja mielen rentoutukseen. Hoito sisältää kasvohoidon sekä vartalohieronnan. (1h 45 min)

BEAUTY DAY 150 €

Kasvohoito + käsinaamio + meikkaus. Täydellinen hoitokokonaisuus kaikille naisille, jotka kaipaavat irtiottoa arjesta. (2h)

Järjestämme myös yksityistilaisuudet ryhmille. esim.
• polttarit
• synttärit
• naisten/miesten illat

Kiinnostuitko?

Pyydä tarjous info@studiobg.fi

Toteutetaan juuri teidän näköinen tilaisuus!

Alla kaksi esimerkkiä palveluistamme ryhmille

SOPII KAVERIPORUKALLE MEIKKIOPASTUSTA KÄDESTÄ PITÄEN 140 €

4 henkilö 1,5h. Sis. meikkiopastusta ja meikkivinkkejä. Osallistujat pääsevät tekemään itselleen meikin saaden siihen samalla opastusta. Suosittelemme ottamaan mukaan omat siveltimet. Kysy tarjous 6-8 henkilölle!

MIESTEN ILTAAN IHONHOITOA MIEHILLE 140 €

4 henkilöä 1,5h. Tutustutaan ihonhoitoon miesten näkökulmasta ja etsitään jokaiselle sopivat ihonhoitotuotteet. Osallistujat pääsevät kokeilemaan tuotteita ja saavat yksilöllistä opastusta oman ihonhoitoon. Tästä vähän erilainen ja freesi aloitus esim. miesten iltaan.

 

 

Ajanvaraukset puhelimitse tai sähköisestä ajanvarausjärjestelmästä

www.studiobg.fi / 044 730 4496

Peruuttamattomista ajoista veloitamme 70% palvelun hinnasta.

Muistathan siis peruttaa ajan viimeistään vuorokautta ennen hoitoa.

(Saman vuorokauden aikana tehdyt peruutukset vain puhelimitse).

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.