ESTEETTISET HOIDOT STUDIO BG

ESTEETTISET HOIDOT

Hoitolamme palveluista löydät sairaanhoitajan tekemät esteettiset hoidot vuosien kokemuksella.

Täyteainehoidot, MesolangatPlasma Pen

 

 

TÄYTEAINEHOIDOT

Täyteainehoidot sopivat eri kasvojen alueille. Täyteainehoidoilla voidaan korjata syviä juonteita, täyttää huulia sekä korjata ja kohottaa muuttuneita kasvojen piirteitä. Täyteainehoidoissa käytetään hyaluronihappoa, joka ikääntyessä vähentyy kehostamme ja näin ollen iho menettää kimmoisuutta ja kosteutta. Injektoitu hyaluronihappo tasapainottaa ja parantaa ihon kosteustasapainoa, sävyä, elastisuutta ja pehmeyttä.

Täyteaineilla voidaan muokata mm.

Huulet

Marionet juonteet

Nasobiaalijuonteet

Posket

Silmänaluset

 

Huomioi täyteainehoidoissa

 • Ihoa lävistäessä aina mustelmariski kasvaa, joka tulee ottaa huomioon, kun täyteainehoitoja aletaan tekemään
 • Käsitellyllä alueella voi esiintyä heti toimenpiteen jälkeen lievää punoitusta, arkuutta ja kutinan tunnetta. Nämä ovat tavallisia reaktioita injektioiden yhteydessä. Haitta on tilapäinen ja häviää yleensä 3-4 päivässä. Jos reaktio jatkuu kauemmin tai jos huomaat muita reaktioita, ota yhteys lääkäriin. Turvotusta lieventääksesi kannattaa nukkua selällään.
 • Vältä käsitellyn alueen koskettelua vähintään kuuden tunnin ajan. Tämän jälkeen alueen voi meikata kevyesti tai pestä varovasti puhdistustuotteella ja vedellä.
 • Älä altista käsiteltyä aluetta voimakkaalle kuumuudelle (esim. solariumkäsittelylle, saunalle, voimakkaalle auringonpaisteelle) tai äärimmäiselle kylmyydelle, ennen kuin turvotus ja punoitus on hävinnyt.
 • Jos kasvoissasi on aiemmin ollut huuliherpes, injektioneulan pistokset voivat aiheuttaa sen uusiutumisen. Pistoksia ei tehdä jos tulehdus on päällä
 • Jos käytät aspiriinia tai muuta vastaavaa lääkettä, ota huomioon, että tällainen lääkitys voi lisätä mustelmia ja verenvuotoa injektioalueella

Täyteaineita ei tule ottaa jos...

 • Sinulla on verenohennuslääkitys (Marevan)
 • Omega-3:n, Aspiriinin ja Disperiinin käyttö tulee lopettaa viikkoa ennen hoitoa. Vähentää mustelmariskiä
 • Hoitoalueella on tulehdus, herpes, haavoja tai ihottumaa. Hoito siirretään, kunnes alue on täysin parantunut. Injektio saattaa laukaista herpeksen, jos virus on verenkierrossa.
 • Sinulle on tehty pigmentointi hoidettavalle alueelle alle 2kk sitten.
 • Sairastat reumaa.
 • Olet raskaana tai imetät

  Hoidon jälkeen:

  Tulokset ovat nähtävissä välittömästi. Hoidetulla alueella hyaluronipistoksen jälkeen on turvotusta. Turvotus häviää muutamassa päivässä, jonka jälkeen lopullinen tulos on nähtävissä. Ihoa pistäessä on aina mahdolisuus pieniin mustelmiin pistokohdissa. Mustelmat häviävät nopeasti, mutta hoito kannattaa tehdä hyvissä ajoin esim. ennen tärkeitä juhlia. Täyteaineen vaikutus kestää 6-18 kuukautta riippuen mm. käyttöalueesta ja käytetyn aineen koostumuksesta riippuen.

 

 

 

 

MESOLANKAHOIDOT

Mesolankojen avulla ihoa saadaan elvytettyä, kiinteytettyä sekä kohotettua kasvonpiirteitä.  Hoitojen tulokset ovat pitkäkestoisia ja mesolankojen kohottaessa kasvonpiirteitä ovat tulokset nähtävissä heti hoidon jälkeen. Mesolangat stimuloivat ihon fibrolasteja ja näin ollen alkaa ihoon syntymään uutta kollageenia ja elastiinia. Kollageeni ja elastiini kiinteyttävät ihoa sisältäpäin ja lisäävät ihon kimmoisuutta sekä palautumiskykyä. Nämä tulokset ovat nähtävissä pidemmän ajan kuluessa hoidosta. Mesolankahoito sopii melkeinpä mille kehonaosalle tahansa.

 

Mesolangat ovat steriilejä ja biohajoavia lankoja, jotka injektoidaan ihon alle. Langat alkavat stimuloimaan ihoa edistäen ihon omaa kollageenituotantoa. Käsitellyn alueen verenkierto vilkastuu, joka parantaa kudoksen hapen ja ravinteiden saantia. Ihosta tulee napakampi ja heleämpi.

Mesolangat hajovat itsestään 4-7 kuukauden kuluttua laitosta vedeksi ja hiilidioksidiksi ja poistuvat kehosta normaalin aineenvaihdunnan mukana. Tarkkaa aikaa hajoamiselle ei voi sanoa, koska jokaisen kehon aineenvaihdunta on erilainen. Tulokset voivat näkyä heti toimenpiteen jälkeen, mutta käsitelty alue on parhaimmillaan n. 2-6 kuukauden kuluttua laitosta. Teho säilyy 1-2 vuotta. Välissä voi käydä laittamassa ylläpitona pienemmän lankamäärän, jotta kollageenituotanto pysyisi mahdollisimman tasaisena ja hyvänä.

Käsiteltävät alueet

 • Otsa, posket ja leuka-alueen kohotus¨hamsteripussit¨
 • Kasvojen ovaalin kohotus
 • Kaula ja dekolteealueet
 • Pakaroiden- ja vatsan muutokset sekä allit

Mesolangan vaikutus ihossa

 • Lymfan liikkumisen lisääntyminen ja paluu
 • Kollageenin muodostumisen stimulointi ja ihon nuorentuminen/silottiminen
 • Kasvojen keski- ja alosan piirteiden paraneminen
 • Hajottaa rasvaa ja selluliittia
 • Ihon kiinteytyminen
 • Ihon ongelma-alueiden hoito, arpipohjan nosto ja ihon värin paraneminen
 • Ihon värin muutos ja pigmentiläiskien normalisointi
 • Mesolangat eivät täytä kasvonpiirteitä kuten täyteaineet
 • Mesolankaa voidaan käyttää yhdistettynä biorevitalisaatio hoitoon. Tehokas apu ikääntymisen merkkejä vastaan. Sopii myös käytettäväksi nuoremmalle iholle syväkosteuttamaan ja tasoittamaan ihon sävyä. Biorevitalisaatio kosteuttaa ja langat kohottavat kasvonpiirteitä.
 • Meillä mesolankahoidot tekee vain ja ainoastaan sairaanhoitaja. Kaisalla on pitkä kokemus mesolankahoidoista sekä muista esteettisistä hoidoista.

  Kyseinen hoitomuoto on hyvin luonnollinen tapa hoitaa sekä ennaltaehkäistä mm. ikääntymisen tuomia muutoksia ihossa.

  Mesolankahoidoilla voit boostata ihon omaa luonnollista kollageenin ja elastiinin tuotantoa.

   

  MUUTAMA FAKTA MESOLANGOISTA

  1. Sopii hoidoksi kaikille täysi-ikäisille

  2. Ennaltaehkäisee ikääntymisen tuomia muutoksia

  3. Mesolankojen avulla ihoa saadaan elvytettyä, kiinteytettyä sekä kohotettua kasvonpiirteitä. Omat kasvonpiirteet eivät muutu, kuten täyteainehoidoissa.

  4. Ennen hoitoa käsiteltävä alue voidaan puuduttaa puudutevoiteella, mutta useimmat kestävät hoidon täysin ilman puudutetta.

  5. Hoito ei vaadi erityista toipumisaikaa. Pienet mustelmat ovat mahdollisia, mutta peitettävissä meikillä.

  6. Hoidossa voi käydä huomaamatta vaikka lounastunnilla

  Konsultaatio on aina ilmainen!

  Konsultaation yhteydessä monesti myös asiakas haluaa jo hoidon ja hoito voidaankin tehdä ellei mitään terveydellisiä esteitä ole.

 

 

 

 

PLASMA PEN HOIDOT  

 

Hoidot ovat täydellinen yhdistelmä tekniikkaa sekä mikrokirurgiaa.

Plasma pen hoidoilla voidaan hoitaa ikääntymisen tuomia muutoksia kiristäen huomattavasti kasvojen, kaulan sekä vartalon ihoa. Lisäksi hoidolla voidaan hoitaa raskausarpia sekä maksaläiskiä.

Plasma salamasta ihon pintaan muodostuu lämpöpiste, joka vapauttaa lämpöä syvemmälle ihoon, aina dermikseen saakka. Prosessi muodostaa ihon luonnollisen kiinteytymisreaktion, joka jatkuu vielä kuukausia hoidon jälkeen. Plasmasalaman lämpöpisteen osuessa ihoon, iho ympärillä kutistuu. Prossessi aloittaa ihon välittömän supistumisen sekä stimuloi uutta kollageenia ja auttaa aktivoimaan fibrolasteja eli ihon kasvutekijöitä.

Hoitojen tarvittavaan määrään vaikuttaa ikääntymismuutosten laajuus, ihon paksuus sekä ihon kunto. Lopullisen hoidon tuloksen näkee vasta muutamien viikkojen kuluttua, joten vasta sitten voidaan arvioida tarvitaanko uusintakäsittelyä. Yleensä 1-3 hoitokertaa riittää.

Plasma Pen hoidot ovat tehokkaita laitehoitoja. Toimenpide on lähes kivuton, sillä iho puudutetaan ennen toimenpidettä puudutevoiteella.

Ennen hoitoa:

Aina ennen plasma pen hoitoa on käytävä Sairaanhoitajamme konsultaatiossa. Konsultaatiossa kartoitetaan asiakkaan lähtötilanne sekä terveydentila. Eräät lääkkeet saattavat olla vasta-aiheta plasma pen hoidolle, kuten  ihon uusiutumisprosessiin vaikuttavat veren ohennuslääkket eivät sovi plama pen hoidon kanssa. Kontraindikaatioita ovat mm. myös raskaus ja imetys sekä sydämentahdistin.

Hoidon jälkeen:

Toipuminen on hyvin yksilöllistä, mutta turvotukseen sekä arpiin kannattaa varautua. Hoitoa seuraavina päivinä käsitellyllä alueella esiintyy turvotusta. Usein jo kolmantena päivänä hoidosta iho on siistimmän näköinen. Plasmapisteiden kohdalle muodostuu pieni ruskeita rupia, jotka irtoavat viikon aikana. Turvotus ja rupivaihe kestävät keskimäärin noin viikon ajan. Lievää punoitusta voi iholla esiintyä useampienkin viikkojen jälkeen, jonka voi kuitenki peittää meikillä.

 

 • Arkirutiineihisi  voit kuitenkin  palata välittömästi Plasma pen -hoidon jälkeen, jos ruvet ja muut pienet ihovauriot eivät häiritse sinua itseäsi.  
 • Meikkaaminen  sekä saunominen on sallittua vasta, kun iho on täysin parantunut.
 • Iho on suojattava hyvin auringolta. Käytä suojakerrointa 50 vähintään 12 viikon ajan. auringon ottoa tulee välttää useampien viikkojen ajan.
 • Parranajoa tulee välttää toipumisaikana, mikäli hoito on tehty alueelle missä on partaa.
 • Ensimmäisen vuorokauden aikana ei suositella hikiliikuntaa eikä kuumuutta, myös hygieniasta tulee huolehtia erityisen hyvin. 

 

HIFU-HOITO 

Caretech HIFU MultiLine. Tehokkain kasvojenkohotus ilman kirurgiaa. Caretech HIFU (High-intensity focused ultrasound) on uusi hoitomenetelmä kasvojen kohotukseen ilman leikkausta. Tehokkuutensa ansiosta se on saavuttanut suuren suosion Euroopassa ja Yhdysvalloissa.

HIFU-hoito soveltuu parhaiten roikkuvien poskien ja leuanalusihon kohotukseen, otsan ja kulmakarvojen kohotukseen sekä kaulan löystyneen ihon sekä ryppyisen ja velton dekolteen käsittelyyn. Hoitoa voidaan tehdä myös vartalolle ja se sopii yli 30-vuotiaille. Caretech HIFUn teknologia perustuu fokusoituun, huipputehokkaaseen ultraäänienergiaan, jonka impulssi kohdistetaan tarkasti ja tehokkaasti haluttuun kudos syvyyteen. HIFU-hoito kiihdyttää ihon kollageenituotantoa ja siten kiinteyttää kudosta luonnollisesti.  1-3 hoitoa vuodessa kasvoille 3 kk välein. Liian usea hoitokerta poistaa kasvoista rasvaa. 

 

 

VARAA AIKASI ILMAISEEN KONSULTAATIOON!

Ajan voit varata nettiajanvarauksestamme. Konsultaation voit tulla hoitolaamme tai halutessasi se voidaan tehdä myös etäyhteyden kautta.

Sairaanhoitaja Kaisa Hakanen

info@studiobg.fi

Tarkemman hinnaston löydät hinnastot sivuilta https://www.studiobg.fi/hinnasto/

 

TÄYTEAINEHOIDOT alk. 290 €

1ml

MESOLANGAT 10kpl 190 €
MESOLANGAT 20kpl 390 €
MESOLANGAT 30kpl 490 €
PLASMA PEN hoidot alk. 299€
esteettiset hoidot