Miksi juuri Diego dalla Palman tuotteet?

STUDIO BG tuotesarjat ,

Halusimme kirjoittaa ja avata teille, miksi me olemme valinneet juuri Diego dalla Palma professional ihonhoitotuotteet hoitolaamme hoitolakäyttöön.

Moni asiakkaamme on kysellyt asiasta ja tässä juttua luettavaksi vihdoin ja viimein 🙂

Kun aloimme perustamaan hoitolaamme ja mietimme tuotesarjaa, jonka takana voisimme todella seisoa, alkoi eri tuotesarjoihin tutustuminen…

Opiskeluaikoina olimme molemmat hyvin aktiivisesti seuranneet ja kokeilleet eri tuotesarjoja. Kokeilimme eri maahantuojien tuotteita niin luonnonkosmetiikasta kuin synteettisestä kosmetiikastakin. Halusimme todellakin saada käyttökokemusta erilaisista tuotteista, jotta lopullinen valinta helpottuisi. Kosmetologeille kun tänä päivänä on todella paljon erilaisia tuotesarjoja tarjolla. Alussa väistämättäkin ajatuksiin hiipi ajoittain tunne, että mitä jos emme löydäkään juuri meille sopivaa tuotesarjaa…

Minnan ollessa työharjoittelussa eräässä hoitolassa opiskeluaikana hän pääsi tutustumaan Diego dalla Palma professional tuotteisiin ja siitä se hänen alkuhuuma oikeastaan lähtikin.

”Se oli rakkautta ensi silmäyksellä

 Olin vakuuttunut, että haluan tehdä juuri tuon tuotesarjan kanssa vielä tulevaisuudessa töitä! Koko brändi ja sen ideologia sai minut vakuuttuneeksi jo ennen kuin olin juurikaan edes kokeillut tuotteita”

-Minna

 

Kun sitten tuotesarjan valinta tuli ajankohtaiseksi mietimme aluksi, että meillä olisi kaksi eri tuotesarjaa käytössä hoidoissamme, mutta hyvin nopeasti huomasimme sen olevan aivan turhaa sillä Diego dalla Palman tuotteet sopisivat kaikille ja vieläpä erittäin hyvin.

Tuotteet ovat tieteellisesti kehitettyjä ja tutkittuja laboratorioissa sekä yliopistoissa. Tuo tuotteiden turvallisuus oli meille yksi tärkeimmistä syistä. Myös se, että tuotteet ovat viety kehittelyssä niin pitkälle että niillä saa tehokkaita tuloksia ihonhoidossa oli se minkä halusimme. Halusimme meille tehokkaat työkalut työhömme, jotta voisimme parhaamme mukaan palvella asiakkaitamme. Tuotteet ovat kehitetty ja valmistettu niin, että tuotteiden aktiiviaineet ovat parhaassa mahdollisessa muodossa imeytyäkseen ihoon ja näin ollen tuotteiden kanssa ei tarvitse erillisiä laitteita.

Hoitokonseptiin kehitetyt erilaiset hieronnat hoidoissa tukevat eri ihotyypeille tehtäviä hoitoja ja lisäävät hoitojen tehokkuutta entisestään. Nämä asiat olivat hyvin keskeisessä asemassa kun vertailimme eri vaihtoehtoja.

Lisäksi näin esteetikkoina lisäarvoa meille toi tietty myös tyylikäs brändi ja tyylikäs ulkoasu tuotteilla. Tyylikkäät purkit ja purnukat vain yksinkertaisesti sopivat sinne kylpyhuoneen hyllyihin. Ehkä tämä on vähän turhamaista, mutta mitäpä sitä esteetikko itselleen voi? 🙂

Ja totta kai halusimme myös tuotesarjan, jolla erottua jo alueellamme olevista hoitoloista. Sehän on yksi iso tekijä mikä erottaa hoitoloita toisistaan.

No meidän onneksemme Hyvinkäällä eikä sen lähistöllä ollut hoitoloissa kyseistä tuotesarjaa käytössä. Menimme tutustumaan sarjan maahantuojalle Espooseen Camilla Aho Oy:lle. Vierailun aikana meille tehtiin mahtavat kasvohoidot ja pääsimme näin itsekin kokemaan tuotteiden tehokkuus. Heti tuon vierailun jälkeen olimme täysin varmoja tulevasta sarjastamme hoitolassamme.

”Hoidon jälkeen suorastaan leijuin taivaissa ja ajattelin, että jos voisin tarjota samanlaisia hoitokokonaisuuksia asiakkaillemme, niin hekin olisivat varmasti yhtä myytyjä ja tyytyväisiä kuin minä”

-Heidi

 

 

Koska asiakas eli juuri sinä olet meille tärkein, niin haluamme ja voimme tarjota sinulle tällä tuotesarjalla parasta ja laadukasta ihonhoitoa.

  

Ja sitten faktaa… Diego dalla Palma professional RVB SKINLAB tuotteista

Diego dalla Palma professional RVB SKINLAB on italialainen ihonhoitosarja, jossa yhdistyvät RVB:n pitkä työ kauneuden parissa sekä diego dalla palman tyylikäs ulkonäkö.

RVB on saanut alkunsa jo kuusikymmentä vuotta sitten. Inspiraation antajana toimi tällöin mehiläiskuningatar, jonka tuottamasta kuningatarhyytelöstä luotiin tehokas voidepohja tänään ympäri maailman tunnetun kosmetiikkayrityksen tuotteisiin.

Kirjainyhdistelmä RVB muodostuu sanoista research -tutkimus, value -arvot sekä beauty -kauneus.

Tuotteiden lähtökohtana ovat puhtaat luonnon raaka-aineet ja traditiot, laaja tutkimus- ja kehitystyö yhdistettynä viimeisimpään saatavilla olevaan teknologiaan. SKINLAB-sana viittaa tuotesarjan omaan laboratorioon, jossa yhtiön oma kemisti kehittää tuotteita vastaamaan kuluttajien tarpeita. He tekevät yhteistyötä myös yliopistojen kanssa, tuotteet testataan aina in vivoja in vitro -menetelmin. Vuonna 2012 uudistunut tuotesarja – diego dalla palma professional RVB SKINLAB – sisältää kattavan valikoiman kasvo-, vartalo- sekä meikkituotteita.

Tuotteet ovat turvallisia ja tehokkaita!

Tuotesarjan ytimessä on aina 51+3 Hyalu Complex® raaka-aine yhdiste, joka sisältää korkean pitoisuuden iholle olennaisia ainesosia.

Kaikki tuotelinjat sisältävät tämän yhdisteen.

Mitä kaikkea tämä yhdiste pitää sitten sisällään?

20 AMINOHAPPOA

16 VITAMIINIA

6 HIVENAINETTA JA MINERAALIA

3 NUKLEIINIHAPPOA

4 KERAMIDIA

2 OSMOLYYTTIÄ

 sekä

3 HYALURONIHAPPOA

=51+3

Puhdasta kosmetiikkaa ilman tarpeettomia ainesosia. Tuotteista on jätetty pois kaikki tarpeeton, joka ei tue tuotteen vaikutusta tai koostumusta. Tuotteisiin ei ole lisätty parabeenejä, parafiiniä, mineraaliöljyä, etyleeniglykolia, ftalaatteja, triklosaania tai muita ainesosia, jotka vähentävät koostumuksen puhtautta tai voivat aiheuttaa ihoärsytystä.  Tuotteiden kehityksessä, valmistuksessa ja pakkauksessa on sitouduttu kunnioittamaan luontoa ja vähentämään ympäristö vaikutuksia.

Tuotteet ovat tarkoin dermatologisesti testattuja ulkoisten laboratorioiden valvonnassa, jotka tekevät yhteistyötä tärkeimpien italialaisten yliopistojen kanssa. Näin voidaan taata maksimaalinen turvallisuus sekä tehokkuus. Tuotteita voi käyttää myös laserhoitojen ja kauneusleikkausten jälkeen.

Nyt kun olemme työskennelleet sarjan kanssa vuoden verran voimme todeta joka päivä kuinka hyviä tuotteita meillä, on käytössämme ja kuinka hyviä tuloksia voimme niillä saada aikaan.

Hyvät työkalut

=

Innostunut ja tyytyväinen työntekijä, jolla on tyytyväiset asiakkaat 🙂

-Minna & Heidi