WORKSHOPIT STUDIO BG

WORKSHOPIT

 

INNOSTU IHONHOIDOSTA

 

Oletko kyllästynyt tekemään hutiostoksia kosmetiikkaosastolla ja ihonhoitotuotteesi ovat jääneet ehkä käyttämättä?

Mitkä tuotteet sopivat juuri sinun ihosi tarpeisiin ja mitä sinun ihosi kaipaa juuri nyt?

Tässä on sinulle oiva tilaisuus päästä kokeilemaan ihonhoitotuotteita rauhassa ja oppimaan mitä juuri sinun pitäisi huomioida ihonhoidossasi.

Innostu ihonhoidosta workshopissa, jokainen osallistuja tekee itselleen kasvohoidon. Tämä on samalla ainutlaatuinen tilaisuus tutustua ehkä sinulle vielä uuteen ihonhoitosarjaan. Käytännön kokemus ja ihonhoidon asiantuntijoiden ohjaus auttavat sinua ymmärtämään ihosi tarpeita, tunnistamaan ihotyyppisi ja valitsemaan sinulle oikeat ihonhoitotuotteet.

Käymme läpi myös ihonhoidon perusteita, kuten puhdistuksen, kosteutuksen ja suojauksen merkitystä. Tule mukaan oppimaan, miten voit pitää ihosi terveenä ja hehkuvana!

Diego dalla Palma professional ammattikosmetiikkasarja on suunniteltu vastaamaan kaikkia ihonhoitotarpeitasi. Tule kokeilemaan, inspiroitumaan ja innostumaan ihonhoidosta.

Lisäksi tarjoamme sinulle kaikki ihonhoitotuotteemme workshopin ajan - 15% alennuksella.

 

Kesto noin 1,5 tuntia.

Workshoppiin 2-6 henkilöä  59€/hlö

 

Kutsu ystäväsi /työtoverisi  tms. kokoontumaan yhteen ja nauttimaan opettavaisesta ja virkistävästä hetkestä ihonhoidon merkeissä.

Tämä on loistava tilaisuus oppia uusia ihonhoitovinkkejä ja tapoja sekä tutustua uusiin tuotteisiin ja nauttia ihosi hemmottelusta yhdessä rennossa tunnelmassa.

 

VARAUKSET

info@studiobg.fi tai 0447304496

 

 

Lue lisää Diego dalla Palma professional sarjasta

https://www.studiobg.fi/tuotteet/

 

 

 

 

 

MEIKKAUS

Meikkaus workshop on täydellinen tilaisuus sinulle, joka haluat laajentaa meikkaustaitojasi ja saada uusia vinkkejä tekemällä itsellesi meikin kosmetologin opastuksella. Workshopissa pääset tutustumaan ehkä sinulle uusiin meikkituotteisiin ja opit, miten voit hyödyntää niitä parhaalla mahdollisella tavalla. Voit myös tuoda omat suosikkituotteet sekä siveltimet mukanasi, jotta voimme yhdessä kokeilla niitä ja löytää uusia tapoja käyttää niitä. Tule mukaan ja uudista meikkirutiinisi!

 

 Kesto noin 2 tuntia

2-4 henkilö 2tuntia 60€ osallistuja

 

Varaa aika info@studiobg.fi tai 0447304496.