KORVIEN REI´ITYS STUDIO BG

KORVIEN REI'ITYS

 

 

Käytämme korvien rei`itykseen BLOMDHAL medical ear pearcing  rei`itysmenetelmää.

Lääketieteelliset rei'itysmenetelmät on terveydenhoitoalalla tunnettu “modernina ja aseptisena tekniikkana”. Tämä tarkoittaa että menetelmä ja tuotteet on suunniteltu turvallisiksi etteivät bakteerit, tulehdukset ja infektiot pääse leviämään rei'ittämisen yhteydessä. Rei'ityskorut on suunniteltu ihon optimaaliseen parantumiseen rei'ityksen jälkeen.

STERIILIT , YKSITTÄISPAKATUT, KERTAKÄYTTÖISET TUOTTEET

Rei'itys tehdään aina steriilillä korulla, joka on asennettu steriiliin pidikkeeseen (ns. rei'ityskorukasetti). Näin ollen vain steriilit osat ovat suorassa kosketuksessa ihoosi. Ei siis koskaan instrumentti.

NOPEAA JA TURVALLISTA

BLOMDAHL menetelmällä rei'ittäminen on erittäin nopeaa. Korut on suunniteltu niin, että ne menevät nopeasti ja turvallisesti ihon läpi. Korut ovat teräväkärkisiä ja tehty vahvasta materiaalista. Korvakoru painetaan instrumentilla hellävaraisesti korvalehden läpi.  Helppo, kivuton ja turvallinen asiakkaalle.  Korun terävä tappiosa tekee helpon, mielyttävän ja kivuttoman rei´ityksen.

ILMAINEN REI´ITYS OSTAESSASI KORVAKORUT

Korujen hinnat 16-18 € kpl

 

Teemme rei´ityksiä lapsille, jotka ovat itse halukkaita laitattamaan korvakorut.

JÄLKIHOITO

Ensimmäisiä "harjoitus" koruja pidetään n. 6 viikkoa, jonka jälkeen korut voi vaihtaa toisiin. Välttääksesi reikien umpeutumisen, älä poista korvakoruja ensimmäisen kuuden kuukauden aikana yli vuorokaudeksi.  Koruja on hyvä myös pyöritellä välillä puhtain käsin. Ihon puhdistaminen antiseptisella tuotteella ja haalealla vedellä huuhtelu on suositeltavaa ensimmäisten päivien ajan.

Varaa aikasi tai tule paikanpäälle kysymään mahdollisia heti vapaita aikoja.