KASVOHOITO STUDIO BG

KASVOHOITO

Kasvohoidot hoitolassamme ammattitaidoilla. Kasvohoidoistamme löytyy jokaiselle ihotyypille ja ikäryhmälle sopiva hoitokokonaisuus. Me ihonhoidon ammattilaisina autamme mielellämme sinua valitsemaan juuri sinun ihollesi sopivan kasvohoitokokonaisuuden. Hoitolassamme voimme tarjota sinulle samanaikaisesti laadukasta ja tuloksellista ihonhoitoa sekä hemmottelua ja rentoutusta.

Kasvohoidoissamme käytämme Diego dalla Palma professional sarjan tehokkaita ihonhoitotuotteita ja kasvohoitoihin erityisesti kehitetyt hieronnat sekä erilaiset laitehoidot yhdessä saavat aikaan

TULOKSIA!

 

KOSMETOLOGIN TEKEMÄT KASVOHOIDOT

SKY-kosmetologimme ovat

             Master -tason sertifioituja Diego dalla Palma Professional -ammattilaisia.

 

Hoidot joihin sisältyy kasvohieronta *

 

DETOX 

Kaikille ihotyypeille. Ensimmäinen vaihe kohti ihon luonnollista kauneutta ja hyvinvointia. Syväpuhdistava hoito, joka edistää ihosolujen kuona-aineiden poistumista, lisää solujen elinvoimaisuutta sekä stimuloi ihossa elvyttämisprosessia. Suositellaan aloitushoitona ennen muita hoitoja tai , jos edellisestä kasvohoidostasi on jo vierähtänyt aikaa. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, naamio, hoitovoiteet sekä kattavat kotihoito-ohjeet. Lisäpalveluna hoitoon valittavissa myös mekaaninen ihonpuhdistus.

 

NUORISO KASVOHOITO

Erityisesti nuoren iholle räätälöity kasvohoito, jossa ensimmäiset epäpuhtaudet ovat alkaneet näkyä. Hoito sisältää: alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus tai hieronta ihon tarpeiden sekä asiakkaan toiveiden mukaan, tehoseerumi, naamio, hoitovoiteet sekä kattavat kotihoito-ohjeet. Hoito alle 18 vuotiaille.

 

KASVOHOIDOT BASIC 30min.

Tehokaat ja nopeat hoitokokonaisuudet. Hoidot sopivat ihonkunnon ylläpitoon, pikafreesaukseksi sekä erinomaisesti ennen meikkiä. Hoito tehdään kosteuttavana, rauhoittavana, puhdistavana tai elvyttävänä. Hoitoihin sisältyy: alkupuhdistus, kuorinta, tehoseerumi, naamio, hoitovoiteet sekä kattavat kotihoito-ohjeet. Kosmetologi valitsee alla mainituista neljästä hoidosta ihon tarpeita vastaavan hoidon.

 

1. PUHDISTAVA

Seka- ja rasvaiselle iholle. 

2. RAUHOITTAVA

Herkälle, allergiselle  ja couperosa-iholle. 

3. KOSTEUTTAVA

Normaalille ja kuivalle iholle. 

4. ELVYTTÄVÄ

Ikääntyvälle iholle.  

 

KASVOHOIDOT CLASSIC 60min.*

Tehokkaat hoitokokonaisuudet, jotka sisältävät myös hoidon tehoa lisäävän kasvohieronnan, joka on myös hyvin rentouttava. Hoitoihin sisältyy: alkupuhdistus, kuorinta, tehoseerumi, kasvohieronta, niska/hartiaseudun hieronta, naamio, hoitovoiteet sekä kattavat kotihoito-ohjeet. Kosmetologi valitsee alla mainituista neljästä hoidosta ihon tarpeita vastaavan hoidon.

1.KOSTEUTTAVA/MOISTURISING 

Normaalille ja kuivalle iholle. Suojelee ihon kosteustasapainoa, pehmittää ihoa ja tuo helpotuksen kuivuudesta kärsivälle iholle. 
Sopii kuivalle ja kiristävälle iholle. Iholle, joka on altistunut ulkoisille tekijöille (tuuli, aurinko, kylmä, ilmastointi).  Hoidon tavoitteena on ihon kosteudesta vastaavien solujen elvyttäminen, virkistäminen ja kuivan ihon hyvinvoinnin palauttaminen. Erityinen “HYDRA-PLUMPING MASSAGE” hieronta parantaa myös ihon
kiinteyttä sekä manuaaliset rentoutustekniikat hieronnassa aktivoivat lihaksia eri tavoin, edesauttaen luonnollista ihon kosteustasapainoa.

2.RAUHOITTAVA/SENSITIVE 

Herkälle, allergiselle ja couperosa-iholle. Hoidon tavoitteena on ihon luonnollinen elvyttäminen ja luonnollisen fysiologisen puolustusjärjestelmän tasapainottaminen. Hoito rauhoittaa ihoärsytystä pehmittävän ja suojaavien
ainesosien ansiosta. Hoito sisältää lymfaattisen hieronnan kasvoille.

3.PUHDISTAVA/PURIFYING  (hoitoon voidaan lisätä mekaaninen ihonpuhdistus epäpuhtauksille tarvittaessa) 

Seka- ja rasvaiselle iholle. Tasapainottava hoito epäpuhtaalle ja rasvaiselle iholle. Palauttaa normaalin talintuotannon, vähentää ihon ärsytystä, parantaen ihon rakennetta supistamalla ihohuokosia ja tehden ihovirheistä vähemmän näkyviä. Hoito sisältää lymfaattisen kasvohieronnan.

4.ELVYTTÄVÄ / ICON TIME ANTI-AGE 

Taistelee ulkoisia haittatekijöitä ja mikrotulehdusprosessia vastaan, ennaltaehkäisten ikääntymisen merkkejä ihossa.  Hieronnassa soveltamalla useita anti-age -vaikutteisia tekniikoita saadaan paras tulos. Hieronta rentouttaa kasvon ja kaulan alueen lihaksia. Hierontatekniikka jäljittelee kasvolihasten omaa rentoutumismekanismia, jonka päätavoitteena on saada stressin aiheuttama jännitys kasvoilta pois, jolloin juonteet tulevat vähemmän näkyviksi.

 

 

 

ERIKOISKASVOHOIDOT

 

 ICON TIME™ -kasvohoidot *

Ratkaisu ikääntymisprosessin jokaiseen vaiheeseen. Intensiivinen anti-age hoitokokonaisuus taistelemaan ryppyjä ja ihon veltostumista vastaan!

Hieronnassa soveltamalla useita anti-age -vaikutteisia tekniikoita saadaan paras tulos. Kasvohieronta rentouttaa kasvon ja kaulan alueen lihaksia. Hierontatekniikka jäljittelee kasvolihasten omaa rentoutumismekanismia. Kasvohoidon päätavoitteena on saada stressin aiheuttama jännitys kasvoilta pois, jolloin juonteet tulevat vähemmän näkyviksi.

Ihon ikääntymisprosessia hidastava hoito. Sisältää ensiluokkaisia energisoivia elementtejä hopeasta, kullasta ja platinasta. Paras tulos saadaan sarjahoidoilla. Hoitoihin sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, tehoseerumi, kasvohieronta, niska/hartiaseudun hieronta, naamio, hoitovoiteet sekä kattavat kotihoito-ohjeet. 

KIINTEYTTÄVÄ  (Ideaali 40 vuoden iästä alkaen)

Suojaa ihon rakennetta ja korjaa iän tuomia merkkejä iholla. Iholle jossa on jo juonteita ja kun se on menettänyt kimmoisuuttaan.

UUDISTAVA  (Ideaali 50 vuoden iästä alkaen)

Uudistaa väsynyttä ihoa ylläpitämällä ihon uusiutumisprosessia, jotta iho toimisi aktiivisesti. Tuo uutta hehkua iholle.

 

SKIN MAP*

Kohdistettua ja yksilöityä hoitoa kaikille ihoille! Ultra yksilöity solutason biorevitalisaatio, joka on suunniteltu vastaamaan kasvojen eri osa-alueiden erityisiin tarpeisiin. Jokainen iho on yksilöllinen ja muuttuu jatkuvasti.  Kauniin ja tasapainoisen ihon salaisuus on kohdistettu ja yksilöllinen ihokoodi. Hoitoon erityisesti kehitetty hierontatekniikka on stimuloiva ja nesteitä hyvin poistava.
Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, tehoseerumeita, kasvohieronta, niska/hartiaseudun hieronta, naamio, hoitovoiteet sekä kattavat kotihoito-ohjeet.

 

RESURFACE2 -hoitokokonaisuudet

Ihoa uudistavat happohoidot. Kasvohoidot, jotka vähentävät näkyvästi ryppyjä, aknearpia, epäpuhtauksia sekä tasoittaa ihoa kunnioittaen ihon omaa tasapainoa. Hoitokokonaisuus koostuu kolmesta vaiheesta frehUP, proAGE ja skinREFINE. Hoito etenee asteittain jolloin voidaan saavuttaa iholla haluttu lopputulos. Hoitoihin sisältyy: alkupuhdistus, kuorinta, seerumit, naamio, hoitovoiteet sekä kattavat kotihoito-ohjeet.

Resurface2 happohoidot ovat uuden aikakauden ihoa tehokkaasti uudistava hoitokokonaisuus. Hoitojen teho perustuu tehokkaaseen, mutta hellävaraiseen happokuorintaan.

 

FILLIFT -kasvohoito *

Esteettisestä lääketieteestä inspiraationsa saanut anti-age -hoito kohottamaan kasvojen piirteitä ja muotoja sekä taistelemaan hienoja juonteita ja ryppyjä vastaan.

KUVAUS: Hoito vaikuttaa 4 eri tavalla ja jokaisella vaikutustavalla on oma tarkoituksensa ja toteutustapa välineineen. Hoidon tarkoitus on syväpuhdistaa ihosolut, uudelleen asetella ja muotoilla kasvoja, täyttää juonteita ja täytelöittää ihoa sekä tasoittaa ihon pintaa ja kasvojen piirteitä. Lopputuloksena napakamman ja täyteläisen tuntuinen iho. Sopii kaikille ihotyypeille. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorivan naamion, seerumin, naamion sekä hoitovoiteet. Lisäksi hoitokokonaisuuteen kuuluu kolme erityistä hierontavaihetta. Hoidon kesto 60min

             ennen                                         jälkeen

 

 

LAITEHOIDOT

 

TIMANTTIKUORINTA

Laiteella tehtävä kuorinta kasvoille. Kirkastaa ihoa välittömästi ja saa iholle laitettavat tehoaineet imeytymään paremmin iholle. Ihosi on pehmeä ja kirkas hoidon jälkeen. Hoidossa käytettävät tuotteet valitaan aina asiakkaan ihotyypin mukaisesti. Hoito sisältää: alkupuhdistuksen, laitteella tehtävän kuorinnan, naamion, seerumin, hoitovoiteet sekä kattavat kotihoito-ohjeet. Lisäpalveluna hoitoon valittavissa myös mekaaninen ihonpuhdistus.

 

RADIOFREKVENSSI + CRYO

Radiofrekvennsi eli RF hoito. Caretech RF-Cryo hyödyntää uusinta radiotaajuusenergiaa sekä magneettipulsseja turvallisesti ja tehokkaasti. Laitteen teho perustuu energiaan, joka hoitaa ihon kaikkia kerroksia johtamalla kivuttomasti voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen. Hoitotuloksia kuvaillaan uskomattoman hyviksi.

Radiofrekvenssihoito lisää kollageeninmuodostusta, joka on ihon kiinteyden perusta. Samalla ihon pintakapillaarit ja rasvasolut kutistuvat, solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Verenkierron parantuessa kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Iho tiivistyy ja kiinteytyy, minkä seurauksena pienet rypyt ja poimut katoavat.

Caretech RF + Cryo on tehokas silmänympärysalueen kiinteyttäjä. Se vaikuttaa tehokkaasti myös "harakanvarpaisiin" silmien sivuilla ja alapuolella, sekä silmäpusseihin. Muita hoitoalueita ovat nasolabiaalipoimut, "hamsteripussit", huulirypyt, roikkuva kaulan iho, kaulan alueen rypyt ja iho kiinteytyy. Turvallinen ja kivuton radiofrekvenssihoito tuntuu miellyttävänä lämpönä iholla. Radiofrekvenssi käsittelyn jälkeen ihoa hoidetaan cryo kylmäpäällä, joka rauhoittaa ihoa. Hoidon jälkeen ei tarvita toipumisaikaa. Tehokkaan hoitomenetelmän ansioista kirurgisia hoitoja voidaan siirtää kauemmaksi tulevaisuuteen - tai ne voidaan unohtaa kokonaan. Sarjahoitona 1-2 hoitoa viikkoon.

 

 

 

KASVOHIERONTA

  • Kasvohieronta vilkastuttaa verenkiertoa parantaen ihosolujen ja kudosten ravinnon ja hapen saantia.
  • Rentouttaa kireitä kasvojen lihaksia sekä poistaa nesteitä ja kuona-aineita.
  • Kasvohieronta on tehokas tuotteeton ihonhoitomuoto, mutta hieronnalla voidaan tehostaa myös ihonhoitotuotteiden imeytymistä ihoon.
  • Tutkitusti kosketus lievittää stressiä, jolla puolestaan tiedetään olevan ihoon monia ei toivottuja vaikutuksia.
  • Säännöllisesti tehtävä kasvohieronta parantaa ihon kuntoa. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, hieronta sekä hoitovoide.

 

KASVOLYMFA *

Kevyttä käsin tehtävää pumppaavaa hierontaa, joka poistaa ihosta ja kudoksesta kuona-aineita ja turvotusta sekä aktivoi solujen hapen ja ravinteiden saantia. Suositellaan erityisesti couperosan, aknen ja stressin hoitoon. Suositellaan sarjahoitona. Hoito sis. alkupuhdistuksen, naamion lymfahieronnan sekä hoitovoiteet.

 

 

ERITYISESTI MIEHILLE SUUNNITELLUT HOITOKOKONAISUUDET

 

MIESTEN KASVOHOITO

Tehokas hoitokokonaisuus, joka on suunniteltu erityisesti miesten iholle sekä mahdollisen parran hoitoon. Kosmetologi valitsee hoidon ihon tarpeiden mukaan. Hoito tehdään puhdistavana, kosteuttavana, rauhoittavana tai elvyttävänä. (Hoitoon voi yhdistää myös mekaanisen ihonpuhdistuksen) Kesto 60min. Mukaan saa kattavat kotihoito-ohjeet.


Miesten oma juttu!

KASVOHOIDOT BASIC 30min.

Tehokkaat ja nopeat hoitokokonaisuudet. Hoidot sopivat ihonkunnon ylläpitoon ja pikafreesaukseksi. Hoito tehdään kosteuttavana, rauhoittavana, puhdistavana tai kirkastavana. Kosmetologi valitsee hoidon ihon tarpeiden mukaan. Hoitoihin sisältyy: alkupuhdistus, kuorinta, tehoseerumi, naamio, hoitovoiteet sekä kattavat kotihoito-ohjeet.

 

 

SAIRAANHOITAJAN TEKEMÄT KASVOHOIDOT

 

MIKRONEULAUS 

Ainutlaatuinen ihoa kirkastava ja nuorentava hoito ilman kirurgisia toimenpiteitä. Mesoterapia on tehokas ihoa nuorentava menetelmä, joka ravitsee ja kiinteyttää löystynyttä ihoa sekä kasvoissa, kaulalla että myös dekolteen alueella. Erilaisten aktiiviaineiden yhdistelmä kosteuttaa ihoa, tukee kollageenin ja elastiinisynteesiä, hidastaa melaniin tuotantoa ja säätää mikrokiertoa. Mesoterapialla tehdään neulalla joka viedään ihon keskikerrokseen - mesodermiin - mikroruiskeiden avulla erilaisia lääkkeitä, vitamiineja, mineraaleja ja aminohappoja, tarkoituksena ihon nuorentaminen sekä ylimääräisen rasvakerroksen tai selluliitin vähentäminen tietyillä ihonalueilla. Hoito on nopea ja melko kivuton, aktiiviaineet viedään kevyillä pistoilla ihon keskikerrokseen eli dermikseen.

Mesoterapiaa (mikroneulaus) käytetään mm. ihon vanhenemisen ehkäisemiseen, kasvojen, kaulan ja dekolteen alueen pienten ryppyjen tasoittamiseen, kollageenituotannon lisääntymiseen, ihon syväkosteutukseen, pigmentaation vähentämiseen, ihon napakoittamiseen.  Mesoterapian tuloksena saat kirkkaamman ja nuorekkaamman ihon vaivatta.

Mikroneulaus 0,25mm/0,5mm + 1 mesotuote tai Mikroneulaus 0,25mm/0,5mm + 2 mesotuotetta  tai Mikroneulaus 1,0mm/1,5mm + 1 mesotuote 

Ihon alkupuhdistus, mikroneulaus, 1 mesotuote, peptidi-geelinaamio, jälkihoitovoide, hoitava voide -Genosys seerumi hoidot ja mikroneulaus ikääntymisen merkkejä vastaan, iho-ongelmien hoito (arvet, rypytym), silmänympärysalueen hoito. Suositaan sarjahoitoina.

 

 

 

 

DETOX 65 €

mekaanisella ihonpuhdistuksella 75€

NUORISO KASVOHOITO 65€
KASVOHOITO BASIC 30min 59 €
KASVOHOITO CLASSIC 60min 85 €

mekaanisella ihonpuhdistuksella 95€

MIESTEN KASVOHOITO 85 €

mekaanisella ihonpuhdistuksella 95€

ICON TIME KIINTEYTTÄVÄ 95 €
ICON TIME UUDISTAVA 129 €
SILMÄNYMPÄRYSHOITO ICON TIME ™ 45 €

Kasvohoidon yhteydessä lisäpalveluna +25 €

SKIN MAP 115 €
FILLIFT kasvohoito 129 €
RESURFACE2 KASVOHOITO alk. 65€

4 vkon sarja 4x35min (sis. kotihoitotuotteet) 275€ 6 vko:n sarja 6x35min (sis.kotihoitotuotteet) 398€

KASVOLYMFA 59 €
kasvohieronta 35 €
MIKRONEULAUS ** 200 € alk.
TIMANTTIKUORINTA 75 €

mekaanisella ihonpuhdistuksella 85€

RADIOFREKVENSSI + CRYO 55€

1 Alue

RADIOFREKVENSSI + CRYO 95€

Koko kasvot + decoltee 20€

kasvohoito hyvinkää
kasvohoito

ASIAKKAIDEMME KOKEMUKSIA

"Taidokas ja rentouttava kasvohieronta hoidon yhteydessä" - Nainen 41.v

"Todella ainutlaatuinen kokemus! Ihana ja rento, mutta ammattimainen asiakaspalvelu. Lopputulos täydellinen. Tilat todella viihtyisät" -Nainen 36.v

"Miehille löytyi hyvin vaihtoehtoja kasvohoidoista" -Mies 43.v

"Kasvohoito oli parasta jossa olin koskaan ollut. Todella ihana työntekijä ja aivan mahtavat otteet, vakkaritekijäni tästä eteenpäin. Kiitos." -Nainen 52.v

"Aivan ihana hoitola ja tekijät" -Nainen 34.v

"Iho-ongelmani otettiin hyvin huomioon ja asiaan perehdyttiin kunnolla" -Nainen 25.v

"Sain lahjakortin kasvohoitoon ja varmasti alan käymään useamminkin, sillä olihan se todella rentouttava kokemus ja lisäksi iho näytti ja tuntui hyvältä hoidon jälkeen" -Mies 37.v