KASVOHOITO STUDIO BG

KASVOHOITO

Kasvohoidot hoitolassamme ammattitaidoilla. Kasvohoidoistamme löytyy jokaiselle ihotyypille ja ikäryhmälle sopiva hoitokokonaisuus. Me ammattilaisina autamme mielellämme sinua valitsemaan juuri sinun ihollesi sopivan kasvohoidon. Tunnelmallisessa hoitolassamme voimme tarjota sinulle samanaikaisesti laadukasta ja tuloksellista ihonhoitoa sekä hemmottelua ja rentoutusta.

Diego dalla Palma professional sarjan tehokkaat ihonhoitotuotteet ja kasvohoitoihin erityisesti kehitetyt hieronnat yhdessä saavat aikaan

TULOKSIA!

 

KOSMETOLOGIN TEKEMÄT KASVOHOIDOT

SKY-kosmetologimme ovat

                                                                                 Master -tason sertifioituja Diego dalla Palma Professional -ammattilaisia.

 

Hoidot joihin sisältyy kasvohieronta *

 

DETOX 

Kaikille ihotyypeille. Ensimmäinen vaihe kohti ihon luonnollista kauneutta. Syväpuhdistava hoito, joka edistää ihosolujen kuona-aineiden poistumista, lisää solujen elinvoimaisuutta sekä stimuloi elvyttämisprosessia. Suositellaan aloitushoitona ennen muita hoitoja. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, naamio sekä kattavat kotihoito-ohjeet.  Lisäpalveluna hoitoon valittavissa myös mekaaninen ihonpuhdistus.

 

NUORISO IHONPUHDISTUS

Erityisesti nuoren iholle räätälöity kasvohoito kokonaisuus. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen ihonpuhdistuksen, puhdistavan seerumin, naamion sekä kattavat kotihoito-ohjeet.

 

KASVOHOIDOT BASIC 30min.

Tehokaat ja nopeat hoitokokonaisuudet. Hoidot sopivat ihonkunnon ylläpitoon, pikafreesaukseksi sekä erinomaisesti ennen meikkiä. Hoito tehdään kosteuttavana, rauhoittavana, puhdistavana tai kirkastavana. Hoitoihin sisältyy: alkupuhdistus, kuorinta, tehoseerumi, naamio sekä kattavat kotihoito-ohjeet. Kosmetologi valitsee alla mainituista neljästä hoidosta ihon tarpeita vastaavan hoidon.

 

1. RESURFACE2 freshUP

Ihoa uudistava happokuorinta.

2. PUHDISTAVA

Seka- ja rasvaiselle iholle. 

3. RAUHOITTAVA

Herkälle ja couperosa-iholle. 

4. KOSTEUTTAVA

Normaalille ja kuivalle iholle. 

 

KASVOHOIDOT CLASSIC 60min.*

Tehokaat hoitokokonaisuudet, jotka sisältävät myös hoidon tehoa lisäävän kasvohieronnan. Hoitoihin sisältyy: alkupuhdistus, kuorinta, tehoseerumi, kasvohieronta,naamio sekä kattavat kotihoito-ohjeet) Kosmetologi valitsee alla mainituista neljästä hoidosta ihon tarpeita vastaavan hoidon.

1.KOSTEUTTAVA/MOISTURISING 

Normaalille ja kuivalle iholle. Suojelee ihon kosteustasapainoa, pehmittää ihoa ja tuo helpotuksen kuivuudesta kärsivälle iholle. 
Sopii kuivalle ja kiristävälle iholle. ihoille, jotka ovat altistuneet ulkoisille tekijöille (tuuli, aurinko, kylmä, ilmastointi).  Hoidon tavoite: ihon kosteudesta vastaavien solujen elvyttäminen, virkistäminen ja kuivan ihon hyvinvoinnin palauttaminen. Erityinen “HYDRA-PLUMPING MASSAGE” parantaa ihon
kiinteyttä. Manuaaliset rentoutustekniikat aktivoivat lihaksia eri tavoin, edesauttaen luonnollista ihon kosteustasapainoa.

2.RAUHOITTAVA/SENSITIVE 

Herkälle ja couperosa-iholle. Hoidon tavoitteena on ihon luonnollinen elvyttäminen ja luonnollisen fysiologisen
puolustusjärjestelmän tasapainottaminen. Hoito rauhoittaa ihoärsytystä pehmittävän ja suojaavien
ainesosien ansiosta. Hoito sisältää lymfaattisen hieronnan.

3.PUHDISTAVA/PURIFYING  (sis. mekaanisen ihonpuhdistuksen tarvittaessa) 

Seka- ja rasvaiselle iholle. Tasapainottava hoito epäpuhtaalle ja rasvaiselle iholle. Palauttaa normaalin talintuotannon, vähentää ihon ärsytystä,
parantaa sen rakennetta supistamalla huokosia ja tehden ihovirheistä vähemmän näkyviä.  Hoito sisältää lymfaattisen hieronnan.

4.ELVYTTÄVÄ / ICON TIME ANTI-AGE 

Taistelee ulkoisia haittatekijöitä ja mikrotulehdusprosessia vastaan, ennaltaehkäisten ikääntymisen merkkejä ihossa.  Hieronnassa soveltamalla useita anti-age -vaikutteisia tekniikoita saadaan parastulos.Hieronta rentouttaa kasvon ja kaulan alueen lihaksia. Hierontatekniikka jäljittelee kasvolihasten omaa rentoutumismekanismia. Päätavoitteena on saada stressin aiheuttama jännitys kasvoilta
pois, jolloin juonteet tulevat vähemmän näkyviksi.

 

TIMANTTIHIONTA 

Laiteella tehtävä kuorinta kasvoille. Kirkastaa ihoa välittömästi. Ihosi on pehmeä ja kirkas hoidon jälkeen. Hoidossa käytettävät tuotteet valitaan ihotyypin mukaisesti. Hoito sisältää: alkupuhdistuksen, laitteella tehtävän kuorinnan, naamion sekä kattavat kotihoito-ohjeet. Lisäpalveluna hoitoon valittavissa myös mekaaninen ihonpuhdistus.

 

ERIKOISKASVOHOIDOT

 

ANTI-AGE ICON TIME™ -kasvohoidot *

Ratkaisu ikääntymisprosessin jokaiseen vaiheeseen. Intensiivinen anti-age hoitokokonaisuus taistelemaan ryppyjä ja ihon veltostumista vastaan!

Hieronnassa soveltamalla useita anti-age -vaikutteisia tekniikoita saadaan parastulos.Hieronta rentouttaa kasvon ja kaulan alueen lihaksia. Hierontatekniikka jäljittelee kasvolihasten omaa rentoutumismekanismia. Päätavoitteena on saada stressin aiheuttama jännitys kasvoilta pois, jolloin juonteet tulevat vähemmän näkyviksi.

Ikääntymisprosessia hidastava hoito. Sisältää ensiluokkaisia energisoivia elementtejä hopeasta, kullasta ja platinasta. Paras tulos saadaan sarjahoidoilla. Hoitoihin sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, tehoseerumi, kasvohieronta, naamio sekä kattavat kotihoito-ohjeet. 

KIINTEYTTÄVÄ  (Ideaali 40 vuoden iästä alkaen)

Suojaa ihon rakennetta ja korjaa iän tuomia merkkejä iholla. Iholle jossa on jo juonteita ja kun se on menettänyt kimmoisuuttaan.

UUDISTAVA  (Ideaali 50 vuoden iästä alkaen)

Uudistaa väsynyttä ihoa ylläpitämällä ihon uusiutumisprosessia, jotta iho toimisi aktiivisesti. Tuo uutta hehkua iholle.

 

SKIN MAP*

Kohdistettua ja yksilöityä hoitoa kaikille ihoille! Ultra yksilöity solutason biorevitalisaatio, joka on suunniteltu vastaamaan kasvojen eri osa-alueiden erityisiin tarpeisiin. Jokainen iho on yksilöllinen ja muuttuu jatkuvasti.  Kauniin ja tasapainoisen ihon salaisuus on kohdistettu ja yksilöllinen ihokoodi. Hoitoon rityisesti kehitetty hierontatekniikka on stimuloiva ja nesteitä poistava.
Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, tehoseerumeita, kasvohieronta, naamio sekä kattavat kotihoito-ohjeet.

 

RESURFACE2 -hoitokokonaisuudet

Ihoa uudistavat happohoidot. Hoidot, jotka vähentävät näkyvästi ryppyjä, aknearpia, epäpuhtauksia sekä tasoittaa ihoa kunnioittaen sen tasapainoa. Hoitokokonaisuus koostuu kolmesta vaiheesta frehUP, proAGE ja skinREFINE. Hoito etenee asteittain jolloin saavutetaan haluttu lopputulos. Hoitoihin sisältyy: alkupuhdistus, kuorinta, seerumit, naamio sekä kattavat kotihoito-ohjeet.

Resurface2 happohoidot ovat uuden aikakauden ihoa tehokkaasti uudistava hoitokokonaisuus. Hoitojen teho perustuu tehokkaaseen, mutta hellävaraiseen happokuorintaan.

 

KASVOLYMFA *

Kevyttä käsin tehtävää pumppaavaa hierontaa, joka poistaa ihosta ja kudoksesta kuona-aineita ja turvotusta sekä aktivoi solujen hapen ja ravinteiden saantia. Suositellaan erityisesti couperosan, aknen ja stressin hoitoon. Suositellaan sarjahoitona. Hoito sis. alkupuhdistuksen, naamion sekä lymfahieronnan.

 

KASVOHIERONTA

Kasvohieronta rentouttaa kasvojen lihaksia, vilkastuttaa verenkiertoa ja parantaa kudosten ravinnon ja hapen saantia. Säännöllisesti tehtävä kasvohieronta parantaa ihon kuntoa. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, hieronta sekä hoitovoide.

 

 

ERITYISESTI MIEHILLE SUUNNITELLUT HOITOKOKONAISUUDET

 

MIESTEN KASVOHOITO

Tehokas hoitokokonaisuus, joka on suunniteltu erityisesti miesten iholle sekä mahdollisen parran hoitoon. Kosmetologi valitsee hoidon ihon tarpeiden mukaan. Hoito tehdään puhdistavana (sis.mekaanisen ihonpuhdistuksen tai elvyttävänä (sis.kasvohieronnan) Kesto 60min. Mukaan saa kattavat kotihoito-ohjeet.


Miesten oma juttu!

KASVOHOIDOT BASIC 30min.

Tehokkaat ja nopeat hoitokokonaisuudet. Hoidot sopivat ihonkunnon ylläpitoon ja pikafreesaukseksi. Hoito tehdään kosteuttavana, rauhoittavana, puhdistavana tai kirkastavana. Kosmetologi valitsee hoidon ihon tarpeiden mukaan. Hoitoihin sisältyy: alkupuhdistus, kuorinta, tehoseerumi, naamio sekä kattavat kotihoito-ohjeet.

 

 

SAIRAANHOITAJAN TEKEMÄT KASVOHOIDOT

 

PRX-T33 HAPPOHOIDOT 

Biorevitalisaatio ilman neuloja. Hoito antaa erinomaisen nuorentavan vaikutuksen sarjahoidossa sekä valmistelee ihon ennen erilaisia laitekäsittelyitä ja injektiohoitoja. Hoito on turvallinen ja sopii tehtäväksi ympärivuoden. Sarhoitoa suositellaan 7-10 päivän välein.

Hoidon vaikutuksia: Ihonsävy tasoittuu, ihohuokoset pienentyvät, pigmenttiläiskät vaalenevat, tulehduksen vastainen vaikutus iholla, arpien,raskaus- ja venytysjuovien hoito

http://www.prxt33.fi/

 

MIKRONEULAUS 

Ainutlaatuinen ihoa kirkastava ja nuorentava hoito ilman kirurgisia toimenpiteitä. Mesoterapia on tehokas ihoa nuorentava menetelmä, joka ravitsee ja kiinteyttää löystynyttä ihoa sekä kasvoissa, kaulalla että myös dekolteen alueella. Erilaisten aktiiviaineiden yhdistelmä kosteuttaa ihoa, tukee kollageenin ja elastiinisynteesiä, hidastaa melaniin tuotantoa ja säätää mikrokiertoa. Mesoterapian tehdään neulalla joka viedään ihon keskikerrokseen - mesodermiin - mikroruiskeiden avulla erilaisia lääkkeitä, vitamiineja, mineraaleja ja aminohappoja, tarkoituksena ihon nuorentaminen sekä ylimääräisen rasvakerroksen tai selluliitin vähentäminen tietyillä ihonalueilla. Hoito on nopea ja melko kivuton, aktiiviaineet viedään kevyillä pistoilla ihon keskikerrokseen eli dermikseen.

Mesoterapiaa (mikroneulaus) käytetään mm. ihon vanhenemisen ehkäisemiseen, kasvojen, kaulan ja dekolteen alueen pienten ryppyjen tasoittamiseen, kollageenituotannon lisääntymiseen, ihon syväkosteutukseen, pigmentaation vähentämiseen, ihon napakoittamiseen.  Mesoterapian tuloksena saat kirkkaamman ja nuorekkaamman ihon vaivatta.

Mikroneulaus 0,25mm/0,5mm + 1 mesotuote tai Mikroneulaus 0,25mm/0,5mm + 2 mesotuotetta  tai Mikroneulaus 1,0mm/1,5mm + 1 mesotuote 

Ihon alkupuhdistus, mikroneulaus, 1 mesotuote, peptidi-geelinaamio, jälkihoitovoide, hoitava voide -Genosys seerumi hoidot ja mikroneulaus ikääntymisen merkkejä vastaan, iho-ongelmien hoito (arvet, rypytym), silmänympärysalueen hoito. Suositaan sarjahoitoina.

 

MIKRONEULAUS EYECELL SILMÄNYMPÄRYSHOITO 

Ihon puhdistus, tehoseerumi, mikroneulaus, geelinaamiot, voide. -Genosys seerumi hoidot ja mikroneulaus ikääntymisen merkkejä vastaan, iho-ongelmien hoito (arvet, rypytym), silmänympärysalueen hoito. Suositaan sarjahoitoina

 

ATRAUMAATTINEN IHONPUHDISTUS 

Menetelmä perustuu kahteen kuorintaan -white beel- entsymaattinen kuorinta- ja peel I-IIII Hoidoissa lähdetään etenemään kuorinnoilla, joita on viisi erilaista. Jokaiselle ihotyypille valitaan oma tuote. Ihonpuhdistus sisältää 6-10 eri vaihetta, joiden avulla saamme ihon puhtaaksi 1,5 tunnin hoidolla. Hoidosta riippuen uusinta hoito tapahtuu viikoittain, 7-10 päivän välein tai 10-14 päivän välein. Riippuu käytettävän happoaineen happamuudesta.  Alkuun suositellaan sarjahoitona. Hoidon jälkeen poistut toimenpiteestä ilma kipua tai punakkuutta. 

        

 

 

DETOX 65 €

mekaanisella ihonpuhdistuksella 75€

NUORISO IHONPUHDISTUS 65€
KASVOHOITO BASIC 30min 59 €
KASVOHOITO CLASSIC 60min 85 €
TIMANTTIHIONTA 75 €

mekaanisella ihonpuhdistuksella 85€

MIESTEN KASVOHOITO 85 €
ICON TIME KIINTEYTTÄVÄ/UUDISTAVA 95 € -129 €
SKIN MAP 115 €
kasvohieronta 35 €
KASVOLYMFA 59 €
RESURFACE2 SARJAHOITO 250 € alk.

4 vkon sarja 4x35min (sis. kotihoitotuotteet) 250€ 6 vko:n sarja 6x35min (sis.kotihoitotuotteet) 390€

SILMÄNYMPÄRYSHOITO ICON TIME ™ 45 €

Kasvohoidon yhteydessä lisäpalveluna +25 €

ATRAUMAATTINEN IHONPUHDISTUS ** 140 €
PRX-T33 HAPPOHOITO ** 150 € alk.
MIKRONEULAUS ** 200 € alk.
MIKRONEULAUS eyecell ** 120 €

silmänympäryshoito

kasvohoito hyvinkää
kasvohoito

ASIAKKAIDEMME KOKEMUKSIA

"Taidokas ja rentouttava kasvohieronta hoidon yhteydessä" - Nainen 41.v

"Todella ainutlaatuinen kokemus! Ihana ja rento, mutta ammattimainen asiakaspalvelu. Lopputulos täydellinen. Tilat todella viihtyisät" -Nainen 36.v

"Miehille löytyi hyvin vaihtoehtoja kasvohoidoista" -Mies 43.v

"Kasvohoito oli parasta jossa olin koskaan ollut. Todella ihana työntekijä ja aivan mahtavat otteet, vakkaritekijäni tästä eteenpäin. Kiitos." -Nainen 52.v

"Aivan ihana hoitola ja tekijät" -Nainen 34.v

"Iho-ongelmani otettiin hyvin huomioon ja asiaan perehdyttiin kunnolla" -Nainen 25.v

"Sain lahjakortin kasvohoitoon ja varmasti alan käymään useamminkin, sillä olihan se todella rentouttava kokemus ja lisäksi iho näytti ja tuntui hyvältä hoidon jälkeen" -Mies 37.v