HIERONTA STUDIO BG

RENTOUTTAVAT HIERONNAT

Palveluistamme löydät kosmetologin tekemiä rentouttavia hierontoja.

Hieronta toteutettuna rentouttavana on tarkoitus nimensä mukaisesti rentouttaa, niin kehoa kuin mieltäkin. Saada sinut rentoutumaan kokonaisvaltaisesti sekä kokea miellyttävä elämys arjen kiireiden keskellä. Tunnelmallisessa hoitohuoneessamme saat hyvää oloa kaikille aistellesi.

 

Rentouttava hieronta ei kuitenkaan tarkoita, että hieronta tuntuisi vain sivelyltä ja hivelyltä. Hierontaa tehdään kevyemmin tai voimakkaimmin ottein asiakasta kuunnellen.

 

 

KUUMAKIVIHIERONTA  - HOT STONE

Kuumakivihieronta on erittäin rentouttava hoitomuoto. Kuumakivihierontaa tehdään käyttämällä kuumia vedessä lämmitettyjä kiviä sekä öljyä. Hoitomuotona kiviterapiaa on käytetty itämaisessa lääketieteessä yli 5000 vuotta.

Kuumakivihieronnan vaikutukset:

Kuumista kivistä lähtevä lämpö auttaa lievittämään kipuja, rentouttaa lihaksia sekä tehostaa veren- ja lymfankiertoa. Hoito on myös hyvin voimakkaasti rentouttava ja auttaa poistamaan stressiä tehokkaasti. Lämpimät kivet luovuttavat lämpöä syvälle kudoksiin, jolloin lihakset rentoutuvat. Kuumakivihieronta on miellyttävän tuntuista, kivet tuntuvat pehmeiltä sekä lämpimiltä. 

Kuumakivihieronta sopii yleensä sinulle, jos perinteinen klassinenkin hieronta sopii.

Kesto 1 tunti

(käsiteltävät alueet jalat, selkä, kädet, rintakehä, hartiat)  

 

Vinkki

Lahjakortti kuumakivihierontaan ei jätä ketään kylmäksi.

 

KLASSINEN HIERONTA

Kosmetologin tekemää klassista hierontaa. Hieronnan avulla saadaan poistettua lihasjännitystä, parannettua aineenvaihduntaa sekä verenkiertoa.
Lisäksi hieronta rentouttaa, lievittää stressiä, parantaa kudoksen kimmoisuutta, elvyttää ja palauttaa.
Hieronnan yhteydessä tehty kuivaharjaus poistaa tehokkaasti kuollutta ihosolukkoa, pitää ihon sileänä ja kirkkaana.
60 minuutin hieronnassa ehditään käymään koko vartalon alue läpi, mutta totta kai hieronnassa keskitymme eri vartalon alueille asiakkaan toiveiden mukaan. Esimerkiksi toimistotyötä tekevä varmasti pitää ja hyötyy niska/hartiaseudulle keskitetystä hieronnasta.

 

Mikäli tarkoituksesi on poistaa kipuja ja lihasjännityksiä suosittelemme kosmetologin tekemän klassisen hieronnan sijaan urheiluhierontaa.

Huom!

Hierontoihin  tullessasi ilmoitathan, mikäli olet raskaana, kärsit diabeteksestä, sydänsairaudesta, ohentuneesta ihosta tai suonikohjuista niin osaamme ottaa huomioon nämä asiat hoidon aikana.

Muita vasta-aiheita hieronnoille ovat esimerkiksi kuume, flunssa, tarttuva ihosairaus. Jos olet epävarma sopiiko hieronta sinulle, niin kysythän neuvoa lääkäriltäsi.

 

kuumakivihieronta 1h 89 €
klassinen hieronta 1h 67 €

koko vartalo. kuivaharjaus +10€

Aromahieronta 1h 75 €
päähieronta 30min 39 €
kasvohieronta 30min 40 €
hieronta hyvinkää