Näillä vinkeillä saat ihosi hehkumaan ja meikin näyttämään heleältä.

STUDIO BG meikkaus ,

Kaunis meikkikään ei peitä huonosti hoidettua ihoa.

Loppuvuoden juhlat lähestyvät ja haluaisimmekin muistuttaa, ettei kaunis meikkikään peitä huonosti hoidettua ihoa. Aloita siis juhlakauteen valmistautuminen AINA ihonhoidolla. Meikillä saadaan kyllä tasoitettua ihon sävyä, mutta huonokuntoinen ja epätasainen iho ikävä kyllä näkyy meikinkin alta. Näillä vinkeillä saat ihosi hehkumaan ja meikin näyttämään heleältä.

Kauniin meikin perusta on aina hyvin hoidettu iho! Hyvin hoidetulla iholla oikein valittu meikkivoide levittyy kauniisti ja tasaisesti eikä esimerkiksi rullaudu levitettäessä tai jämähdä kuiviin kohtiin kasvoilla. Ihonhoitoa ja oikeanlaisia hoitotuotteita ei siis saa missään nimessä unohtaa, kun halutaan saada meikistä kaunis ja katseiden kestävä.

Parhainkaan meikkivoide ei saa ihmeitä aikaan, jos perusasiat sen alla eivät ole kunnossa!

Kuori ja kosteuta iho ennen meikkiä!

Ihon valmistelu tulee aloittaa hyvissä ajoin ihonhoidolla.

Monella suurin ongelma kasvojen iholla on tähän aikaan vuodesta kuivuus. Iho hilseilee ja tuntuu kiristävältä. Meikkivoide tuntuu jämähtävän kasvoille epätasaisesti. Tähän löytyy apu kasvojen kuorinnalla myös, kosteuttava naamio edellisenä iltana ennen juhlia tekee ihmeitä kuiville kasvoille.

Kuorinnalla saadaan iholta poistettua kuollut ihosolukko, jonka jälkeen iho on kirkkaampi, tasaisemman sävyinen sekä heleämpi ja meikkivoide levittyy totta kai paremmin.

Kun haluat kotihoidon lisäksi tehokkaampaa hoitoa kasvoillesi käynti kosmetologin luona auttaa asiaan.

Kasvohoitoon olisikin hyvä tulla ennen juhlameikkiä. Muutama päivä aikaisemmin tai vaikka juuri ennen meikkiä. Kyllä! Kasvohoidon voi tehdä juuri ennen meikkausta. Tästä kuulee vielä tänä päivänäkin useasti kysymyksiä, että voiko kasvohoidon jälkeen meikata? Vastaus on, että todellakin voi! Nyt siis viimeistään unohdetaan tämä harhaluulo tuosta asiasta. Juuri ennen meikkiä sopii erittäin hyvin pikakasvohoito kirkastamaan ja tuomaan heleyttä iholle.

 Ja sitten vielä meidän suositukset ihonhoitoon ennen meikkiä, jotta meikistä saataisiin mahdollisimman kaunis ja tasainen.

 Meikin teko aloitetaan siis AINA pohjustamalla iho ihonhoitotuottein.

  1. kasvoille suihkutettava kosteuttava ja suojaava suihke raikastaa ihon sekä auttaa seuraavia tuotteita imeytymään kostealle iholle huomattavasti paremmin.
  2. Silmänympärysvoide taputellaan aina kevyesti mielellään nimettömällä sormella, edeten silmän sisänurkasta ulkoreunaa kohti.
  3. Kosteusvoidetta levitetään lopuksi koko kasvoille kevyt kerros.

Ja nyt sitten voi aloittaa meikkaamisen, kun ihon pohjustustyöt on tehty kunnolla!

Pikkujoulumeikissä voi yhdistellä tummia sävyjä, lisätä glitteriä ja kokeilla dramaattista smokey eye meikkiä rohkeasti!

Hoitovalikoimistamme suosittelemme pikakaunistavaa kasvohoitoa ennen meikkiä!

URBAN LIFE KASVOHOITO (hoidon kesto 30min)

Hoito tehdään ihon sen hetkisen tarpeiden mukaan, joko kosteuttavana tai puhdistavana.

Pikkujoulukautta innolla odottaen…. 

-Minna & Heidi