Lahjaideat hukassa? Tässä muutama vinkki…

STUDIO BG lahjaideoita ,

Mietitkö joululahjoja vielä vaimolle, tyttärelle, miehelle, tyttöystävälle, teinipojalle?

Tässä blogipostauksessa haluamme helpotta sinun lahjastressiä, jos sellainen on päässyt yllättämään sekä antaa ideoita joulun suosikkilahjoista.

No aloitetaan ihan ensiksi naisista… ja naisten lahjoista.

”Työskennellessäni kosmetiikkamyyjänä kuulin monesti näin joulun alla miesten huokailun, että mitä ostaisin vaimolle, tyttöystävälle, siskolle?” Miehet arvostivat myös lahjaostoksia tehdessään helppoutta. Näin haluamme myös meillä BG:ssä olevan. Eli laadukkaat lahjat helposti, nopeasti ja tyylikkäästi. Lahjat paketoidaan tarvittaessa kauniisti sillä aikaa, kun asiakas voi halutessaan nauttia, vaikka kupin kuumaa ja ihan vain olla sen sijaan, että tarvitsisi juosta ihmisvilinässä tuskaillen. -Minna

 

No mitäpä sitten lahjaksi?

Kukapa nainen ei kaipaisi hetken hemmottelua saaden samalla tuloksellista ihonhoitoa?Joten lahjakortti hoitolanpalveluihin on varmasti tykätty lahja.Lahjakortin lisäksi sopisi hieno suklaarasia, yöpuku, tai vaikka kauniit korvakorut.

Lahjakortti on aina turvallinen lahja, sillä lahjan saaja voi itse valita mieleisensä hoidon tai tuotteen. Ihonhoitotuotteita, kun on todella hankala ostaa lahjaksi, ellei sitten tiedä valmiiksi jotain tiettyä tuotetta. Emme myöskään halua myydä lahjaksi kasvovoidetta, jos emme varmasti voi sanoa tuotteen sopivan lahjan saajalle.

Alla esimerkkejä meidän räätälöimistämme hoitopaketeista

              BG SPECIAL  80€

Sis. kuivaharjauksen, kokovartalo-, sekä kasvohieronnan lämpimässä hoitopedissä (kesto 1h15min)

BG SILVER

Kasvohoito sekä tehokosteuttava käsinaamio. Erittäin rentouttava hoitokokonaisuus pitkällä kasvohieronnalla. kesto (1h15min)

BG GOLD 10€

Kasvohoito + jalkanaamio sekä jalkahieronta. (kesto 1h 30min)

BG PLATINIUM

Kasvohoito sekä rentouttava kokovartalohieronta. (kesto 1h45min)

No entä sitten miehet ja lahjat miehille?

Itse koen ainakin tuskastumista, kun mietin lahjaa miespuoliselle henkilölle. Miehille ei ostella jotain pientä ja kivaa. Ei… heille ei viedä pientä ja somaa sisustusesinettä, kynttilöitä tms. Yleensä tavallisimpina vaihtoehtoina ovat sukat, kalsarit, kirjat…. Boring…. Ihan liian tavallista! No sitten tulevat tietysti kellot, erilaiset tekniikkaan liittyvät tuotteet jne… Joulun lähestyessä yritän kuunnella mitä miehen toivelistalla olisi… No yleensä se toive pitäisi sitten olla vielä jokin tietty versio jostain laitteesta, huh. Tässä vaiheessa viimeistään alkaa stressi lahjoista… -Minna

Kuulostaako yhtään tutulta?

No meiltä löytyy ratkaisu tähänkin…

Ihan varmasti moni nainen toivoisi miehensä, isänsä taikka poikansa  käyvän kosmetologilla hoidattamassa ihoaan? Vai?

Ainakin tätä kuulee usein asiakkailta ”olisipa vaikka joku kasvohoito kiva miehelleni tai ihonhoitotuote, mutta ei se mies mitään tuotteita kuitenkaan käytä.” Miksi ei? Käyttäisikö jos kokeilisi hyvää ja laadukasta tuotetta? Syy voi olla myöskin yksinkertaisesti siinä, että ihossa ei ole vielä mitään ongelmia ja näin tällaiset asiat tuntuvat ”turhilta”. 

Meillä kasvohoidossa mies tuntee olevansa todellakin mies sillä hoidot ja tuotteet ovat todellakin miehisiä. Kasvohoito, jossa samalla siistitään partaa veitsellä ei voisi olla enää miehisempi. Tämä hoito viimeistäänkin hävittää epäilykset siitä, että kasvohoidot olisivat vain meitä naisia varten.

Ideoita miehelle pukinkonttiin

PARRAKAS KASVOHOITO 85€

THE MAN KASVOHOIDOT 49-79€

JALKAHOITO 65€

Viimeisenä nuoret? Nuorison keskuudessa toivottuja lahjoja tänä vuonna on ollut kasvohoidot sekä henkilökohtainen meikin/ihonhoidonopastus. Yhä useammat nuoret miehen alutkin ovat kiinnostuneita ihonhoitoa kohtaan! Jes! Olemme siis menossa oikeaan suuntaan. Ihonpuhdistustuotteita sisältävä lahjapaketti on nuorelle erittäin hyvä lahja. Teini-iän kynnyksellä ihoa tulisikin alkaa viimeistään hoitamaan säännöllisesti. Ja ihonpuhdistus aamuin/illoin onkin ihonhoidon tärkein asia.

MEIKIN/IHONHOIDONOPASTUS 1h 65€ 

(sisältää Diego dalla Palman Don`t cry anymore mascaran. arvo 31€)

NUORISO IHONPUHDISTUS 65€

Vältetään tänä jouluna joulustressi ja nautitaan tunnelmallisesta Joulunajasta. Keskitytään läheisiimme ja ylisuuren turhan tavarapaljouden sijasta muistetaan heitä kokemuksilla. Monesti tällaiset lahjat pysyvät mielessämme pitkään. Kun pääsee kokeilemaan ehkäpä jotain uutta, niin mistä sitä tietää vaikka se tulisi tavaksi ?

Ihanaa Joulunaikaa

Minna & Heidi