Supersuosittu kulmien laminointi ja mitä se on?

Tämän hetken kuumin kulmakarva trendi on kulmien kestomuotoilu, toiselta nimeltään brow lift tai kulmien laminointi, you name it!

Olet saattanut huomata esimerkiksi somesta, kuinka uusia kulmakarva trendejä tulee ja menee kovaa vauhtia. On ollut näyttäviä, niin sanottuja instakulmia, höyhenkulmia, blondattuja kulmakarvoja ja ties mitä! Viime aikoina kuitenkin kulmakarvoissa on suosittu enemmän luonnollista ja tuuheampaa tyyliä. Mikäli et omista kovin tuuheita kulmakarvoja luonnostaan, kulmakarvasi eivät tahdo millään pysyä muodossaan tai joka aamuinen kulmien laittaminen kyllästyttää, kannattaa kulmien laminointia ehdottomasti kokeilla.

Mitä se kulmakarvojen laminointi eli brow lift sitten oikein on?

 

Kulmakarvojen laminointi on kulmakarvojen kemiallinen käsittely, joka tehdään erityisillä muotoiluaineilla, jonka jälkeen kulmat pitävät kauniin muodon ja näyttävät aiempaa huomattavasti runsaammilta. Käsittelyssä ikään kuin kohotetaan kulmakarvat ja lopputulos luodaan asiakkaan omista kulmakarvoista asiakkaan omat toiveet huomioon ottaen. Kulmien käsittelyyn kuluu aikaa noin tunti.

Muotoilu kulmissa kestää asiakkaasta riippuen n. 3-6 viikkoa. Kestoon vaikuttaa karvan laatu ja sen kasvunopeus. Muotoilu poistuu kulmista kauniisti sitä mukaan, kun karvat uusiutuvat, joten käsittelyn vaikutuksen yhtäkkistä loppumista ei tarvitse pelätä 😉

Kulmien laminointi / Brow lift    Kuvassa alla kulmiin tehty kulmien laminointi.

 

Monesti asiakas miettii tullessaan kulmien laminointiin, että mahtaako hänen kulmilleen voida edes käsittelyä tehdä, kun kulmat ovat niin kapeat. Vielä emme ole niin kapeita kulmia nähneet, etteikö käsittelyä olisi kannattanut tehdä. Vaikka lisää karvoja emme pysty kulmiin taikomaan, niin uutta runsaampaa ilmettä saamme käsittelyllä kyllä aikaan 😉

Kulmakarvojen käsittelyn jälkeen niiden kastelua tulisi välttää seuraavat 24 tuntia.

 

Kemiallinen käsittely on aina karvalle rasite, joten käsittelyn jälkeen kulmakarvat kaipaavatkin kosteutta sekä hoitoa. Suosittelemme käyttämään iltaisin kasvojen puhdistuksen jälkeen kulmille tarkoitettua erityistä keratiinihoitotuotetta, jota voit ostaa hoitolastamme. Aamuisin kulmat saattavat kaivata pientä harjausta uuteen muotoonsa 😊

Kulmakarvojen käsittely sisältää kulmien kestovärjäyksen sekä kulmien muotoilun/siistimisen, jolla viimeistellään kulmat.

Monet eivät kaipaa kulmien käsittelyn jälkeen lisäksi meikkiä, mutta mikäli kulmiaan haluaa korostaa etenkin kestovärjäyksen haalistuessa, löytyy tähän monia hyviä kulmameikki tuotteita jokaiseen tyyliin.

Rvb lab the make up kulmatuotteista löytyy niin siveltimellä levitettävää vedenkestävää super suosittua eyebrow lineria kolmessa eri sävyssä, perinteisiä kulmakyniä, kulmakarvageelejä, sekä itsestään terottuvia kulmakyniä tarkkaan kulmien ehostukseen. Jokainen varmasti löytää oman suosikki kulmatuotteensa 😊

Toinen erittäin suosittu ilmettä piristävä hoito on ripsien kestotaivutus, jonka monet kulmien laminointiin tulijat haluavat myös.

 

Eli kulmien käsittelyyn voi hyvin yhdistää myös ripsien kestotaivutuksen, joka on yksi suosituimmista palveluistamme ympäri vuoden.

Tähän on moni jäänyt koukkuun! 😉 Samoin ripsissä halutaan tällä hetkellä enemmän luonnollista ilmettä ja moni onkin viime aikoina tullut ottamaan ripsien kestotaivutuksen luovuttuaan ripsien pidennyksistä.

Ripsien kestotaivutuksessa eli lash liftissä kyse on samasta kestomuotoiluista kuin kulmien laminoinnissakin. Ripset taivutetaan tyvestä ylöspäin erityisten muottien avulla, jotka valitaan asiakkaan ripsen pituuden ja halutun kaarevuuden mukaan. Kaikenlaisia ripsiä voi siis taivuttaa ja lyhyisiinkin ripsiin saadaan usein näyttävyyttä taivutuksella. Ripsien taivutus ja värjäys tekevät uskomattoman suuren muutoksen ilmeeseen ja avaavat katsetta. Taivutus kestää yleisimmin ripsissä noin 5-10 viikkoa ja taivutusten välillä tulee pitää minimissään neljän viikon väli.

Ripsien kestotaivutuksen tekeminen kestää n. tunnin ja yhdessä kulmien laminoinnin kanssa aikaa menee noin puolitoista tuntia. Valitsemalla paketin, jossa käsitellään sekä kulmat, että ripset, säästyy ajan lisäksi myös rahaa 😉

Joko olet kokeillut näitä suosittuja palveluita?

 

Blogin lukijoille nyt mahtava etu

koko syyskuun 2020 aikana varattuihin aikoihin.

KULMIEN LAMINOINTI + RIPSIEN KESTOTAIVUTUS

pakettihinta

99€ (norm.108€)

 

Ajanvaraus

Etu koodilla BGBLOGI. Ilmoita koodi ajanvarauksen yhteydessä.

Ei voi yhdistää muihin etuihin. Koskee ainoastaan uusia varauksia. Yksi etu/asiakas.

 

-Heidi