Mitä hyödyt kasvohieronnasta?

STUDIO BG kasvohieronta, kasvohoito

Monille kasvohieronnasta tulee mieleen rentouttava kasvohoito kosmetologilla. Saatat ehkä ajatella, että hieronta on vain osa kasvohoitoa, koska se on ihanaa hemmottelua ja arjen luksusta. Se toki on myös sitäkin, mutta kasvohieronta on ennen kaikkea tehokasta ihonhoitoa! Kasvohieronnalla on valtavasti hyviä vaikutuksia ihoon ja säännöllisesti ja oikein tehtynä se tekee ihosta kirkkaamman, kiinteämmän ja terveemmän. Mitä muuta sinun tulisi tietää kasvohieronnan hyödyistä…?

Meillä hoitolassa kasvohoidot tehdään tehokkailla Diego Dalla palma professional ihonhoitosarjan tuotteilla, jossa on lähes jokaisessa hoidossa siihen tarkoin suunniteltu ja erilainen kasvohieronta. Vaikka hieronnat kuuluvat tärkeänä osana useimpiin kasvohoitoihimme, tehokkaan kasvohieronnan saat meiltä myös ihan omana palvelunaan.

 

Kasvohieronta ja kosmetiikkatuotteiden imeytyminen…?

 

Iho koostuu useista eri kerroksista ja ihon pintakerros eli epidermis on ihon osa, johon voimme kosmetiikka tuotteilla vaikuttaa. Ihon tehtävä on suojata, joten kosmetiikan imeytyminen ihoon ihan noin vain on hyvinkin haasteellista. Kasvohieronnalla voidaan kuitenkin tehostaa kosmetiikan imeytymistä ja vaikutusta epidermiksessä.

Erilaisilla hierontatekniikoilla voimme vaikuttaa ihon syvempien kerroksien toimintoihin. Kasvohieronta vilkastuttaa verenhiertoa parantaen ihosolujen ja kudosten hapen ja ravinnon saantia sekä edistäen ihon uusiutumista. Hieronnalla voidaan myös rentouttaa kireitä kasvojen lihaksia sekä poistaa nesteitä ja kuona-aineita.  Täydellistä kokonaisvaltaista hoitoa siis!

Hierontatekniikat kasvohierontaan valitaan aina ihon kunnon ja tavoitteiden mukaisesti. Herkästi reagoivalle, punoittavalle ja kuumoittavalle iholle voidaan tehdä rauhoittavaa lymfaattista hierontaa ja usein ihon rauhoittuminen ja punoituksen väheneminen on heti hoidon jälkeen silmin nähtävää. Lymfaattinen hieronta edistää imunestekiertoa ja kuona-aineiden poistumista, joten se sopii loistavasti kasvoille, jotka kärsivät turvotuksesta. Aikuinen iho usein hyötyy eniten napakasta sidekudoksiin ja kasvolihaksiin vaikuttavasta hieronnasta, jolla liftataan kasvojen piirteitä.

Viime aikoina asiakkaat ovat usein kertoneet kärsineensä stressistä ja he ovat huomanneet sen vaikutukset ihossaan. Iho saattaa reagoida näppylöin tai olla herkistyneempi ulkoisille tekijöille. Stressi voi näkyä myös ihon sameutena ja harmautena sekä ihon ennenaikaisena veltostumisena. Pitkään jatkunut stressitila saattaa myös kiristää kasvojen lihaksia ja vaikuttaa kasvojen yleiseen ilmeeseen, saaden ne näyttämään väsyneiltä. Hieronta laukaisee lihaskireyksiä kasvoissa aivan kuten muillakin vartalon alueilla. Kosketus tunnetusti lisää oksitosiinin eli mielihyvähormonin tuotantoa ja näin lievittää tehokkaasti stressiä!

Hieronnan positiiviset vaikutukset tiedetään ja maailmalla on jo perustettu hoitoloita, joissa keskitytään pelkästään kasvohierontaan eri tekniikoin ja välinen ja ne ovat huippusuosittuja! Kasvohieronnassa voi piipahtaa, vaikka lounastauolla ja iholla on loppupäivän mahtava glow! Meillekin on pitkään jo voinut varata ajan puolituntia kestävään kasvohierontaan ja iloksemme olettekin hyvin löytäneet tämän palvelun 😊

 

-Heidi