Mihin ihon ongelmiin saat apua SKIN MAP kasvohoidosta?

STUDIO BG ihon kuorinta, ihonhoito, kasvohoito

Kasvomme ovat kuin kartta, joka kertoo elettyä elämäämme. Ulkonäköömme ei vaikuta siis vain hyvät geenit, vaan elämäntyyli ja elämäntavat (kiireinen elämäntyyli, saasteet, tupakointi, liiallinen altistuminen UV-säteille, stressi) näkyvät kasvojemme iholla, sillä me altistumme jatkuvasti myös ulkoisille tekijöille, joilla on iso osa kasvojemme ihon kunnon kannalta.

Nämä näkyvät iholla mm.pigmenttiläiskinä, epäpuhtauksina, herkistymisenä ja ihon veltostumisena.

Tämän vuoksi ihomme kaipaa monesti kohdennettua hoitoa kasvojen eri alueille ja ihon uusiutumisen tehostamista.

Diego dalla Palman hoitokokonaisuuksista löytyy onneksi tähän vastaus….

esimerkiksi SKIN MAP hoitokokonaisuus on tähän erittäin hyvä vaihtoehto sillä,

hoito on hyvin yksilöity kokonaisuus, jossa voidaan hoitaa samaan aikaan iholla eri alueilla esiintyviä ongelmia sekä ihon erityistarpeita. Esimerkkinä kasvojen t-alue tarvitsee talintuotannon tasapainottamista ja poskien alueella ihon rauhoittaminen on tärkeämpää. Tässä yhdessä hoidossa voimme keskittyä samaan aikaan eri alueiden ongelmiin. Lisäksi voidaan tehokkaasti vaikuttaa ihon uudistumisprosessin kiihdyttämiseen.

SKIN MAP tuotteet sisältävät erityistä ROYALACTIN EPI-peptidiä, joka on kehitetty seuraten edistyneitä epigeneettisiä tutkimuksia. Eli tutkimuksia, joissa tutkitaan miten ulkoinen ympäristömme ja elintavat vaikuttavat mm. ihomme ulkonäköön. ROYALACTIN kiihdyttää ihon uusiutumisprosessia ja auttaa korjaamaan ulkoisten tekijöiden ja epäterveellisten elämäntapojen aiheuttamia vaurioita ihossa.

Se mistä tuo royalactin on löydetty, onkin aika mielenkiintoista….

Tieteessä on nimitäin tutkittu, kuinka kaikki mehiläiset pesässä syntyvät samanlaisesta geeniperimästä. Se miksi jostakin tulee kuningatar ja toisista työläisiä vaikuttaa niiden ruokavalio, eikä geeniperimä! Kuningatarmehiläisen ruokavalio koostuu kuningatarhyytelöstä (royal jelly), jossa on runsaasti tuota royalactinia. Se säätelee ja on vastuussa mm. mehiläisen kasvusta. Kuningatarhyytelöä käytetäänkin paljon myös ravintolisissä sen hyvien vaikutuksien vuoksi ihoon ja terveyteen.

SKIN MAP tuotteiden sisältämä ROYALACTIN EPI-peptidi on kehitetty matkien tuota royalactinia.

SKIN MAP hoidon kulku:

Hoito alkaa alkupuhdistuksella, jonka jälkeen kasvojen iho kuoritaan hedelmähappo kuorinnalla. Hedelmähapot kuuluvat AHA-happoihin (alfahydroksihapot), joita on tutkittu ihonhoidossa jo yli 40 vuotta. Myös hedelmähapoista ja niiden hyödyistä olisikin paljon sanottavaa, mutta kirjoitellaan niistä myöhemmin ihan oma blogiteksti.

Kuorinnan jälkeen onkin sitten hoidon ensimmäisen seerumin aika. Koko kasvojen alueelle levitetään antioksidanttinen seerumi suojaamaan ihoa samalla stimuloiden ihon uusiutumista.

Ja sitten se monen kasvohoitoasiakkaan lempikohta eli kasvohieronta. Tässä vaiheessa moni onkin yleensä jo hyvin rentoutunut ja meinaa vaipua unten maille. SKIN MAP hoidossa tehdään hoitoon erityisesti kehitettyä hierontatekniikkaa, joka on hyvin stimuloiva ja nesteitä poistava. Hieronta tehostaa kudosten hapen ja ravinnon saantia sekä samalla syvä kosteuttaa ihoa.

Hoito jatkuu keskittymällä ihon paikallishoitoon. Ihon tarpeiden mukaan iholle imeytetään kirkastava ja/tai rauhoittava seerumi ennen naamiota. Naamio on hyvin täyteläinen peel-off naamio, joka jähmettyy iholle ja sen jälkeen sen voi poistaa kasvoilta. Asiakkaan halutessa tämän naamion voi myös levittää silmien ja huulien päälle ja näin saada samalla todellista tehohoitoa silmänympärysiholle sekä huulille.

Naamion vaikutusajan jälkeen ennen hoitovoidetta kasvoille valitaan talineritystä tasapainottava sekä kiinteyttävä seerumi ihon tarpeiden mukaan. Seerumeita taas? Kyllä… tässä hoidossa ei todellakaan säästellä tehoaineiden käyttöä.

Lopuksi vielä kasvoille imeytetään hoitovoide suojaamaan ihoa. Silmänympärysvoidetta unohtamatta.

Asiakkaamme Suvi kävi kokeilemassa SKIN MAP hoitoa. Pari viikkoa ennen kyseistä hoitoa Suville tehtiin myös Detox-kasvohoito, joka sopii erittäin hyvin tehtäväksi ennen muita hoitoja, sillä näin iho saadaan syväpuhdistettua ja solut vastaanottavaisimmiksi seuraaville hoidoille.

 Suvin kokemus hoidosta…

”Skin map hoitoon kuului mm. aivan ihana kasvohieronta sekä kasvonaamio. Olen huomannut, että kasvojeni iho on voinut paljon paremmin, kun sitä on hoitanut oikein ja käyttänyt oikeita tuotteita. Studio BG:llä sinua autetaan valitsemaan juuri sinun ihollesi sopivat tuotteet” -Suvi

-Minna