Brasilialainen karvanpoisto… Brassi…

Oletko miettinyt karvanpoistoa intiimialueilta? Brassia?

Tällä kertaa aiheena hieman alakerran juttuja. Asiaa siis makeasta ja siististä ihosta intiimialueilla. Kirjoittelen hieman asiasta ja vastailen muutamaan yleisempään kysymykseen mitä useimmiten asiakkailtani kuulen.

Tutuimmalta nimeltään brasilialainen karvanpoisto eli brassi on toimenpide, jossa ihokarvoja poistetaan intiimialueilta. Karvat voidaan poistaa, joko aivan kokonaan häpykummulta pakaravakoon tai häpykummulle voidaan jättää asiakkaan toiveiden mukainen kaistale karvoitusta. Eli tässäkin niin, kuin muissakin hoidoissamme edetään asiakasta kuunnellen ja lopputulos toteutetaan aina asiakkaan toiveiden mukaan.

PARAS TAPA POISTAA INTIIMIALUEIDEN KARVOITUSTA ON SOKEROINTI!

Sheivaus, joka varmasti kuuluu monen karvanpoisto rutiiniin on aivan eri maata sokeroinnin kanssa.

Onko mahdollisesti kutisevat ja punaiset näppylät sheivauksen jälkeen intiimialueilla tuttuja? Entä kasvaako karva mielestäsi takaisin aivan liian nopeasti? Jos nämä kuulostivat tutuilta, niin suosittelen sokerointia ehdottomasti!  Mutta miksi..?

No… Tämän eron voi tuntea ja huomata vain itse kokeilemalla sokerointia.

Karvanpoisto intiimialueilta tehdään meillä aina sokeroiden. Sokerointi on iholle erittäin hellävarainen menetelmä, koska sokerimassa tarttuu karvaan eikä ihoon. Sokerimassa levitetään vastakarvaan ja ”repäistään” myötäkarvaan, jolloin karvatuppi irtoaa ja näin myös karvattomasta ihosta pääsee nauttimaan pidempään. Säännöllisellä sokeroinnilla myös karvatuppi heikkenee ja näin karvankasvu hidastuu huomattavasti. Sokerointi on aika koukuttavaa siis

Tänä päivänä karvattomuus ja sen suosiminen on lisääntynyt huomattavasti. Karvanpoistossa käyvät aivan kaikenikäiset miehet ja naiset, jotka ovat löytäneet tämän palvelun ja myös ihastuneet siihen. Meille intiimialueiden karvojen poistoon ovat tervetulleita siis yhtä lailla niin naiset kuin miehetkin.

Miksi poistattaa ihokarvoja intiimialueilta? Miksipä ei… No tämäkin on yksi kysymyksistä, joka varmasti osaa mietityttää. Mielestäni kysymys voisi yhtä lailla olla, että miksi poistaa karvoja kainaloista taikka sääristä? Kainaloiden tai säärien karvanpoiston syytä vain harvemmin kysellään. Intiimialueiden karvanpoistoon löytyy aivan samat syyt kuin muidenkin ihoalueiden. Asiakas vain yksinkertaisesti haluaa sileän ihon. Syyt toki voivat myös olla terveydellisiäkin tai hiertymien välttämistä esim. erilaisissa urheilulajeissa.

Näitä kysymyksiä kuulen usein asiakkailtani liittyen brassiin…

Eka kerta brassissa?

Sattukoo se?

Kun asiakas tulee ensimmäisen kerran poistattamaan karvoitustaan intiimialueiltaan, niin kerron aina, ettei toimenpide välttämättä ole täysin kivuton. Tosiasiahan vain on, että tuo kyseinen alue on aika herkkä ja siksi karvanpoisto tältä alueelta todennäköisesti myös  saattaa ”hieman” tuntua. Vaikka itse toimenpide ei ole ehkä miellyttävä tuon kivun vuoksi, niin itse teen kaikkeni, jotta asiakkaan olo olisi rento ja rauhallinen. Yleensä karvanpoiston aikana asiakkaan kanssa vaihdetaankin kuulumiset ja jutellaan päivän polttavista puheenaiheista

No eka kerta on eka kerta ja voin luvata, että jo seuraava kerta on paljon kivuttomampi. Ja mikä parasta tuloksena sinulla on sileä iho sekä kutiseva sänki on historiaa.

 

 Tarvitseeko minun valmistella mitenkään ennen karvanpoistoa?

Ei tarvitse. Karvan olisi tietenkin hyvä olla ainakin 3mm pituista, jotta sokeri tarttuu karvaan ja näin karva irtoaa helpommin. Jos karvoitus on pitkää, niin ennen sokerointia karva tarvittaessa lyhennetään kuitenkin sopivan pituiseksi.

Kauanko sokeroinnin tulos kestää?

Karvankasvu on eri ihmisillä hyvinkin erilaista, joten mitään tarkkaa aikaa ei voi luvata. Sokeroinnilla tulos yleisimmin kestää reilusta viikosta jopa yli kuukauteen. Useimmat käyvät sokeroinnissa noin 4 viikon välein.

Voiko karvoja poistattaa intiimialueilta kuukautisten aikana?

Kyllä voi. Toki juuri tähän aikaan kuusta toimenpide voi tuntua normaalia enemmän. Hoitoon tullessa olisi hyvä käyttää tamponia.

 

 

Omien asiakkaideni kommentteja brassin jälkeen…

”ihanan rento ja mukava olo koko karvanpoiston ajan”

-nainen 26v

”huolellinen jälki sokeroinnissa”

-mies 43v

”tarkkaa ja siistiä jälkeä joka kerta”

-nainen 35v

”ihana on ollut huomata, kun ei ole enää tullut kutisevaa sänkeä”

-nainen 49v

Tervetuloa!

Tehdään sinunkin ihostasi sileä ja siisti.

BRASSI 75 €

BRASSI ”HUOLTO” (max. 5viikon välein) 55 €

BIKINI 35 €

-Minna