Jalkahoito kosmetologin luona?

Jalkahoitoja tarjoavia palveluita löytyy paljon ja hyvinkin erilaisia. Palveluita tarjotaan eri nimillä ja asiakkaan näkökulmasta tämä vertailu onkin usein hankalaa ja voi tuntua hyvinkin sekavalta. Jalkahoidoista puhutaan monesti yleisesti jalkahoitona.

Jalkahoitoja tekevät niin kosmetologit, jalkojenhoitajat kuin jalkaterapeutitkin. Kaikki nämä edellä mainitut koulutetut ammattilaiset tekevät siis jalkahoitoja, mutta hieman erilaisesti.

Me kosmetologit jalkahoitajina...

Kosmetologin opinnot yleensä aina alkavat jalkahoidon opiskelulla ja jalkahoidot ovat iso osa kosmetologin työtä. Eli ensimmäinen kosketus ihonhoitoon tapahtuu jalkojen ihosta.

Kosmetologin tulee tietää jalkahoitoja tehdessä erilaisista iho-, sekä kynsiongelmista ja tarvittaessa, jos oma osaaminen ei riitä, niin ohjata asiakasta eteenpäin.

Osaaminen diabeetikoiden jalkojen hoitamisesta on myös todella tärkeää osata, sillä diabeetikon jalkojen hoidossa pitää huomioida muutamia eri asioita.

Perusjalkahoidossa jalat hoidetaan asiakkaan tarpeiden mukaan. Kynnet ja kynsinauhat hoidetaan ja kyytiä saavat tarvittaessa niin kovettumat kuin känsätkin. Hoito on siis hyvin monipuolinen. Mutta esimerkiksi, jos jokin kynsi vaatii oikaisuhoitoa, niin me lähetämme asiakkaan jalkaterapeutin tai jalkahoitajan vastaanotolle.

Jalkahoidosta saat extra rentouttavan, kun valitset jalkahoidon, joka sisältää jalkahieronnan. Meillä kosmetologeillahan on osaamista klassisesta hieronnasta, joka kuuluu myös kosmetologin opintoihin.

Meillä täällä hoitolalla Minnalla ja Heidillä oli kosmetologi opinnoissa yhtenä tutkinnon osana kosmetologina toimiminen terveydenhuollon ympäristössä, johon kuului syventäviä opintoja jalkahoidoista. Tutkimme mm. jalan virheasentoja sekä opettelimme valmistamaan erilaisia kevennystuotteita jaloille. Koulutetun kosmetologin luona saat, siis erittäin kattavan jalkahoidon ja hoito voi halutessasi olla lisäksi myös erittäin rentouttava.

jalkahoito

Sinä päätät miltä jalkasi näyttävät ja tuntuvat. Me sen sijaan voimme auttaa ja helpottaa sinua saavuttamaan katseenkestävät jalat.

Jos jalkoihin on päässyt ilmaantumaan hyvin paljon kovettumia ja halkeamia, niin suosittelemme hoitamaan jalkoja aluksi hyvinkin säännöllisesti luonamme. Kerran kuussa jalkahoidossa käyminen ei ole yhtään liioittelua vaan sillä sekä tehokkaalla kotihoidolla voimme saada jalat kuin jalat kuntoon ja hyvinvoiviksi.

 

 

Meidän valikoimissa olevat jalkahoidot:

SPA-jalkahoito 45min

Rentoutukseen ja silloin, kun jaloissa ei ole kovin paljon hoidettavaa. Hoidossa hoidetaan joko kynnet tai kovettumat sinun jalkojesi ja toiveidesi mukaan.

(jalkakylpy, kuorinta, hoito kynnet/kovettumat, hieronta) 59€

PERUS-jalkahoito 1h

Perusteellinen hoitokokonaisuus, jossa hoidetaan kynnet, kynsinauhat ja kovettumat. Tämä hoito on sinulle, jonka jalat tarvitsevat tehokasta hoitoa.

(jalkakylpy, kuorinta, kovettumien, kynsien ja kynsinauhojen hoito) 77€

TÄYDELLINEN-jalkahoito 1,5h

Perusteellinen hoitokokonaisuus, jossa hoidetaan monipuolisesti jalkojen erilaisia ongelmia. Extrana jalkojen täydellinen rentoutus kosteuttavalla jalkanaamiolla sekä hieronnalla.

(jalkakylpy, kuorinta, kynsien, kynsinauhojen ja kovettumien hoito, naamio, hieronta) 85€

 

 

-Minna