Vartalonhoidon hyödyt?

STUDIO BG ihon kuorinta, ihonhoito, vartalonhoito
vartalonhoito

Kasvohoidoissa käyminen on monelle ihan tavallinen osa ihonhoidon rutiineja, mutta hoitolassa tehtävät vartalohoidot ovat monelle vielä täysin vieraita.

Vartalon iho saattaa jäädä meillä suomalaisilla hieman vähemmälle huomiolle, koska suurimman osan vuodesta joudumme säiden puolesta pukeutumaan peittäviin ja lämpimiin vaatteisiin. Poissa silmistä ja poissa mielestä, kunnes tulee kevät ja aika kaivaa shortsia ja uikkaria kaapista! Tällöin viimeistään havahdutaan siihen, että iho on jopa hilseilevän kuiva ja elottoman näköinen. Vartalon ihon kuten myös kasvojen ihon hoito on toki parhaassa tapauksessa ympärivuotista ja säännöllistä. Säännöllisellä hoidolla ennaltaehkäistään iho ongelmia ja ylläpidetään kaunista ja tervettä ihoa.

 

Diego dalla palman Body bioenergy vartalohoitojen ja kotihoitotuotteiden tarkoitus on parantaa kehon kauneutta ja ehkäistä ihon virheellisyyksiä, kuten selluliittia, paikallisia rasvakertymiä sekä kudosten veltostumista. Jos elämässä on stressiä ja huolia, eikä keho ja mieli ole balanssissa, näkyy se pian myös kehossa. Vartalohoito on tehokkuutensa lisäksi rentouttava hoitokokonaisuus, joka vie sinut hetkeksi kauas arjen kiireistä ja stressistä.

 

Kenelle vartalohoidot sitten sopivat?

Vartalohoidot sopivat kaikille, jotka haluavat pitää huolta vartalon ihosta! Ne sopivat ylläpitämään ihon kuntoa tai tehokkaaseen ongelma alueen hoitoon tai rentouttavaksi hoitokokonaisuudeksi itselle tai vaikka lahjaksi😉 Vartalohoidot sopivat hyvin myös esimerkiksi treenaajille urheilusuorituksesta palautumiseen. Hoitoon kuuluva erityinen hieronta lievittää lihaskireyksiä sekä rentouttaa mieltä. Säännöllinen ihonhoito pitää ihon kimmoisana ja hyvin kosteutettuna.

Detox hoito on myös mitä mainioin sellaisille, jotka tekevät seisomatyötä ja väsyneet ja turvonneet jalat kaipaavat hoitoa ja rentoutumista.

Vartalohoidon ihana kokovartalokuorinta on erinomainen myös ennen lomareissua, tärkeää päivää tai jos haaveilee tasaisen kauniista rusketuksesta ja silkin pehmeästä ihosta😉Ihon kunnollinen kuorinta sekä kosteutus auttavat myös pitämään sisään kasvaneet karvat loitolla karvanpoistojen välillä.

Hoidot ovat tehokkaita jo yksittäisinä hoitoina, mutta parhain tulos saavutetaan aina sarjahoidolla ja säännöllisellä kotihoidolla, niin kuin kaikissa muissakin hoidoissa. Hoitoja meillä on valittavana kaksi erilaista.

 

DETOX 79€

Detox on puhdistava hoito, joka sopii sarjahoidon ensimmäiseksi hoidoksi tai yksittäiseksi hoidoksi. Tehokas kuona-aineita poistava vaikutus. Lievittää rasittuneita ja huonosti hapettuneita kudoksia. Sopii kaikille, jotka haluavat kokeilla nopeaa ja tehokasta hoitoa sekä tutustua samalla Diego dalla palman maailmaan. Hoito on kehitetty myös heille, jotka kärsivät raskaista jaloista ja turvotuksesta. Detox hoito sopii myös ylläpitämään vartalon ihon kuntoa.

Detox hoito sisältää koko vartalon kuorinnan, nesteitä poistavan hoitotuotteen sekä koko vartalon hieronnan. Kesto n.55 minuuttia.

 

 

cellSLIM 99€

Hoito lisää hapenottokykyä kudoksessa, aktivoi aineenvaihduntaa ja muokkaa kehoa. Kehitetty erityisesti heille, jotka kärsivät 2. asteen selluliitista, jolloin rasvasolut ovat suurentuneet ja muodostavat rykelmiä.

cellSlim hoito sisältää koko vartalon kuorinnan, naamion sekä hieronnan koko vartalolle. Kesto noin 75min.

 

Vartalohoitoihin on helppo yhdistää myös kasvohoito! Esimerkiksi 30 minuuttia kestävä kasvohoito basic sopii erinomaisesti muiden hoitojen yhteyteen ja etenkin vartalohoidon, sillä näin tulee hoidettua koko vartalo päästä varpaisiin 😉 Kasvohoidossa valitaan tuotteet aina ihotyypin ja ihon tarpeiden mukaisesti.

Vartalon ihon perushoitoon kotona suosittelen ihan jokaiselle kuivaharjausta tähän tarkoitetulla hanskalla/kintaalla pari kertaa viikossa. Se poistaa tehokkaasti hilseilevän ihon ja vilkastuttaa verenkiertoa, näin ollen solujen ravinnon- ja hapen saanti pysyy kunnossa. Vain 5-10 minuuttia kerrallaan riittää esimerkiksi ennen suihkuun menoa. Tämä on loistava tapa pitää selluliittia loitolla, joten tämä kannattaa ottaa osaksi ihonhoito rutiinia. Aina suihkun jälkeen iholle levitetään kosteusvoide, ihan niin kuin kasvoillekin.

Kerran kaksi viikossa iho kannattaa kuoria kunnolla vartalonkuorintatuotteella. Diego dalla palman draining anti-cellulite thalasso scrub vartalokuorinta poistaa kuollutta ihosolukkoa ja tekee ihosta silkkisen pehmeän ja ihanan tuoksuisen. Himalajan pinkki suola stimuloi mikroverenkiertoa ja edistää nesteen poistumista kehosta. Mustan kuminan ja kärsimyskukan öljyt tekevät ihosta pehmeämmän ja elastisemman. Aivan ihana tuoksu, joka pysyy iholla pitkään!

Body bioenergy vartalonhoitotuotteilla toteutat ihanan tuoksuisen ja ihoa hoitavan spa hetken helposti myös kotona! Oikein hoidettuna vartalon iho säilyy pidempään kimmoisana ja kauniina, pidetäänhän siis vartaloistamme huolta 😉

 

-Heidi