Katso muutokset Resurface2 hoitojen jälkeen

STUDIO BG ihon kuorinta , , ,

Kuten monet teistä jo tietävätkin, lanseerasi Diego dalla palma tuotesarjaansa täysin uuden happoihin perustuvan erityisen RESURFACE2 hoitokokonaisuuden, josta olemme olleet todella innoissamme! Happohoidoilla saadaan nimittäin erittäin hyviä tuloksia ja niiden avulla voidaan hoitaa monenlaisia iho ongelmia sekä ylläpitää kaunista ja heleää ihoa. Haluan kertoa teille nyt myös oman kokemukseni tästä tehokkaasta hoitokokonaisuudesta.

Resurface2 on siis hoitokokonaisuus, jossa valitaan asiakkaan tarpeiden mukaan joko proAGE tai skinREFINE hoidot.

ProAGE on erityinen hoito juonteita ja näkyviä ikääntymisen merkkejä vastaan ja skinREFINE on kohdennettu hoito erityisesti ihon värivirheiden hoitoon, aknearpien sekä epätasaisen ihon hoitoon.

Tätähän piti tietenkin heti päästä testaamaan ja itselleni selvää oli, että minulle tehdään skinREFINE hoitokokonaisuus, sillä otsassani komeili suuri pigmenttiläiskä! Parhaiten pigmenttimuutosten muodostumista ehkäisee hyvä auringolta suojautuminen ja suomen sääolosuhteissa se onkin onnistunut melko hyvin. Kuitenkin aina lomareissulta palatessa on otsassani helottanut pigmenttiläiskä viisikymppisestä suojakertoimesta huolimatta. Toki talven pimeydessä pigmenttimuutos haalistuu, mutta ei kuitenkaan kokonaan katoa, joten hoito olikin enemmän kuin paikallaan.

Resurface2 hoitokokonaisuuksiin kuuluu aina myös kotihoitotuotteet, kuoriva kasvovesi ja 1-2 seerumia riippuen siitä tehdäänkö neljän vai kuuden kerran sarjahoito. Kasvovesi otetaan käyttöön viikkoa ennen ensimmäistä hoitoa ja sitä käytetään normaalisti aamuin illoin puhdistuksen jälkeen. Kasvovesi sisältää 5% aha happoja ja siitä syystä saattaa iholla tuntua pientä kihelmöintinä alkuun.
Hoidot tehdään yksi hoito viikossa ja yksi hoito on kestoltaan noin 35 minuuttia. Nämä eivät ole varsinaisia hemmotteluhoitoja vaan nopeita ja tehokkaita hoitoja, jotka sopivat kiireisemmällekin. Vaikkakin itselleni puolen tunnin paikallaan makoilu on kyllä rentouttavaa vaikkei hoidot hierontoja pidäkään sisällään ? Iho näyttää heti hoidon jälkeen hyvältä, joten hoidon voi huoletta varata, vaikka lounastauolle!

Itse huomasin, että kolmannen hoidon jälkeen seuraavana päivänä ihosta puski epäpuhtauksia ulos, mutta se oli onneksi nopeasti ohimenevä vaihe. Viimeisen hoidon jälkeen taas iho selkeästi hilseili paikka paikoin ja hoitojakson aikana tuntui, että kiiltelevä sekaihonikin kaipasi kosteuttavia tuotteita. Koska hoidot etenevät vaiheittain ja edellinen hoito valmistaa ihoa aina seuraavaan vaiheeseen, ovat hoidot turvallisia ja näin vältytään epämieluisilta sivuvaikutuksilta kuten ihon ärtymiseltä, punoitukselta ja voimakkaalta ihon kuoriutumiselta.

Kenelle tämä hoito sitten ei sovi?

Ihon tulee olla ehjä. Hoitoa ei tehdä, jos iholla on tulehduksia tai sinulla on esim. akne lääkitys vielä kesken. Hoitoa ei suositella myöskään raskaana oleville, eikä silloin, jos ihosi erittäin herkästi reagoiva.

Ensimmäiset 2 hoitoa ovat fresh-up hoitoja, jotka valmistavat ihoa seuraavia hoitoja varten. Fresh-up hoitoja voidaan tehdä myös omana hoitonaan silloin tällöin kirkastamaan ihoa. Loistava esimerkiksi ennen juhlia!
Hoidot 3 ja 4 ovat keskivahvoja hoitoja ja hoidot 5 ja 6 ovat erittäin intensiivisiä hoitoja. Hoitojen jälkeen on tärkeää, että iho tulee suojattua hyvin auringolta! Kesä aikaan tätä hoitoa ei tehdä, joten juuri tämä vuoden aika on paras aika aloittaa RESURFACE2 sarjahoito.
Hoitopaketti on suunniteltu antamaan asteittain tehostuvat tulokset hoitoprosessin etenemisen myötä. Koska kasvojaan katselee päivittäin, on pikkuhiljaa tapahtuvaa muutosta toisinaan hankala hahmottaa ja siksi otammekin ennen ja jälkeen kuvat asiakkaista. Alla oma muutoskuvani ja ihossa on valtava ero, eikö?!

Kokonaisuudessaan ihoni on tasaisemman sävyinen, poskissa ihohuokoset ovat selkeästi pienentyneet ja mikä parasta, pigmenttiläiskä on kadonnut lähes kokonaan! Nyt viimeisestä hoidosta on pari viikkoa aikaa ja iho näyttää edelleen heleältä enkä muista milloin se olisi näyttänyt näin tasaisen sävyiseltä! Aion ehdottomasti ottaa tämän sarjahoidon uudelleen ensi kesän jälkeen ?

-Heidi