Tämän luottotuotteen tarvitset ihonhoitoosi!

Iho tuntuu kiristävältä ja ehkäpä muutama milium (kansankielessä luufinni) on ilmestynyt kasvoille.

Ihosi on tässä tapauksessa aika varmasti pintakuiva. Pintakuiva iho myös monesti kiiltelee otsan, nenän ja leuan alueelta päivän aikana. Mikäli päivän aikana iho rasvoittuu ei monelle tule ensimmäiseksi mieleen kosteuttaa ihoa, vaikka nyt olisi oikea aika lisätä iholle kosteutta ja paljon!

Ihon kosteutuksesta puhuttaessa monille tulee mieleen ensimmäiseksi paksu rasva tai kosteuttavat tehoseerumit, mutta oletko koskaan miettinyt, että myös kasvovesi voisi tuoda paljon apua ihosi kosteutukseen.

Kasvovesi kuuluu ehdottomasti päivittäiseen ihonhoidon rutiiniin ja levittämällä sen taputellen kasvoillesi saat sammutettua ihosi ”janon”. Kasvoveden päälle levitetty kasvovoide ikään kuin lukitsee sitten kasvoveden kosteuttavat ainesosat ihollesi.

Kasvovesi on monelle tuote, jota ajatellaan käytettävän vain viimeistelemään ihonpuhdistus. Ja sitä se varmasti myös monesti on, jos käytössäsi on kasvovesi, joka sisältää vain ihoa puhdistavia ainesosia. Kosmetologina suosittelen kuitenkin valitsemaan kasvoveden, joka sisältää myös ihoa kosteuttavia ainesosia.

Itse en koskaan käytä kasvovettä siinä tarkoituksessa, että viimeistelisin ihonpuhdistukseni sillä. Onhan minulla käytössä tehokas puhdistusaine kasvojen puhdistukseen, jolla lähtee tarvittaessa hyvin meikkikin. (kuivaan ihoon taipuvaisena luotan aina puhdistusmaitoon)

Kenelle kasvovesi ei sovi?

Minulle ei tule mieleen yhtään sellaista ihotyyppiä, joka ei hyötyisi tästä ihonhoidon supertuotteesta.

-Pintakuiva ja kuiva iho saa lisää kosteutta.

-Rasvainenkin iho tarvitsee aina kosteutta, sillä pahinta mitä voit tehdä rasvaiselle iholle on lähteä kuivattamaan sitä. Ihosi talintuotanto on häiriintynyt ja sen tasapainottaminen on erittäin tärkeää.

-Ikääntyvässä hyvin kosteutetussa ihossa juonteet ja rypyt eivät näy niin selkeästi.

-Herkässä ihossa ihon oma suojakerros on usein heikentynyt ja mikäs muukaan kuin kosteutus on tässäkin äärimmäisen tärkeässä osassa.

Seuraavaksi kasvovettä hankkiessasi mieti hetki mitä tuote lupaa ja mihin sen sisältämät ainesosat on tarkoitettu.

Puhdistukseen vai puhdistukseen ja kosteutukseen?

Kasvovesi

Diego dalla Palma professional 250ml

Saatavilla hoitolastamme tai nettikaupastamme https://www.studiobg.fi/kauppa/

-Minna

(Sky-kosmetologi)