Näyttääkö ihosi samealta? Näillä vinkeillä saat ihosi kirkkaaksi.

STUDIO BG ihonhoito, ihonpuhdistus , ,

Ihon sameus ja harmaus ovat yleisimpiä ongelmia kasvojen iholla. Kukapa meistä ei haluaisi ihon näyttävän kuulaalta ja kirkkaalta. Näiden vinkkien avulla saat ihosi näyttämään hyvältä sekä tuntumaan pehmeältä ja hyvinvoivalta.

 

Ihonhoidon perusasioilla voimme vaikutta ihon kirkkauteen ja hyvinvointiin. Tärkein perusasia ihonpuhdistaminen tuottaa useasti haasteita. Ihomme altistuu päivittäin ulkoisille rasituksille ja näin ollen myös ihon puhdistaminen tulisi kuulua jokapäiväiseen ihonhoitoon samoin kuin esimerkiksi hampaiden pesu kuuluu jokapäiväiseen rutiiniin. Ilmaston, sään ja päivittäisten rutiinien vaihtelu, stressi sekä vääränlaiset ihonhoitotottumukset vaikuttavat ihoomme jolloin myös solujen uusituminen hidastuu, kuona-aineita kerääntyy ja ihon hapenpuute lisääntyy. Kaikki nämä näkyvät iholla mm. ihon sameutena ja kirkkauden menetyksenä. Hyvillä ja omalle iholle sopivilla puhdistusaineilla ei saada aikaan vahinkoa iholla. Iso osa ihon ongelmista liittyy nimittäin usein vääränlaisten ihonpuhdistusaineiden käyttöön.

 

Älä vahingoita ihoa vääränlaisilla ihonpuhdistustuotteilla

Ihon puhdistuksessa ei kannata lähteä heti kokeilemaan geelejä ja vaahtoja, jos ongelmana on ihon sameus ja kirkkauden menetys. Ihoa lähdetään usein hoitamaan liian rajuin keinoin, kun päämääränä on saada kirkas iho. Ihonhoitotuotteissa ainesosat, jotka muodostavat vaahdon tai geelin koostumuksen ovat yleensä ihoa kuivattavia ainesosia. Pintakuiva iho ei näytä kirkkaalta ja elinvoimaiselta. Ei siis ole ihan sama millä kasvojesi ihon puhdistat. Puhdistusaineissa on valtavasti eroja ja sen oikean tuotteen löydettyäsi huomaat eron varmasti. Ihon puhdistamisen jälkeen ihon ei kuuluisi tuntua kiristävältä. Tämä onkin yksi merkki siitä, että puhdistustuotteesi kaipaa päivitystä.

Diego dalla Palma professional sarjan puhdistusmaito, kasvovesi sekä puhdistusöljy puhdistavat ihon tehokkaasti, mutta hellävaraisesti.

 

Seerumeilla kirkkautta iholle?

Kyllä, seerumeiden tarkoitus ihonhoidossa on tuoda iholle lisäboostia ja auttaa ihon omia luonnollisia toimintoja aktivoitumaan. Seerumeja käytetään ihonhoidossa kuuriluonteisesti ja seerumi levitetään aina puhdistetulle iholle ennen ihoa suojaavaa ja hoitavaa voidetta. Seerumikuuri on erittäin hyvä lisä ihonhoitoon ihon kirkkauden palauttamisessa. Seerumeissa tehoaineiden määrä on korkea ja vaikuttavien aineiden pienen molekyylikokonsa ansiosta seerumit imeytyvät iholle paremmin kuin voide.

 

Hedelmähapot ihonhoidossa

Hedelmähapot kirkastavat ja heleyttävät ihoa tehokkaasti. Rakeiset ja hankaavat kuorinnat monesti vahingoittavat vain ihon pintakerrosta liikaa aiheuttaen mm. ihon pintakuivumista. Hedelmähapot (alfahydroksihapot) eli AHA-hapot ovat hyvin turvallisia ja erittäin paljon tutkittuja. Ihonhoidossa näitä happoja on tutkittu jo yli 40 vuotta. AHA-happoihin kuuluvat mm. maitohappo, glygolihappo sekä mantelihappo. Pehmeästi ihoa kuorivat hapot liuottavat solujen välistä kittiainetta, jolloin ihon pinnan kuolleet solut irtoavat nopeammin ja paremmin.

Ihon kirkkauden palauttamiseen hedelmähapoista saadaan tehokasta hyötyä sillä ne mm.

-Parantavat vaikuttavien aineiden imeytymistä
-Vaikuttavat ihon hydrolipidikalvon PH:on, jolloin iho pysyy myös vastustuskykyisenä

 

 

Onko ihonhoitorutiinit hukassa?

Iho pysyy kirkkaana ja hyvinvoivana oikeanlaisilla päivittäisillä ihonhoitorutiineilla, mutta entäpä jos ne ovat unohtuneet tai jääneet tekemättä? Ei hätää, sillä ihonhoitoa ei ole koskaan liian myöhäistä aloittaa. Hyvillä omalle iholle sopivilla tuotteilla ihon kirkkaus saadaan palautettua ja myös ihon hyvinvointia ylläpidettyä. Tässä kohtaa parhaimpien tulosten saavuttamiseksi suosittelenkin kääntymään meidän kosmetologien puoleen, jolloin ihon kunto ja tarpeet saadaan kartoitettua. Ihonhoitoruutineissasi saattaa olla hyvin pienikin asia jota muuttamalla saamme sinulle tehokkaampaa sekä tuloksellisempaa ihonhoitoa.

 

Meidän kosmetologien apu

Hoitolassa kasvohoitoihimme aina kuuluva tehokas AHA-happo kuorinta palauttaa välittömästi ihon kirkkauden sekä auttaa kotihoidossa käytettävien ihonhoitotuotteiden imeytymistä. Jos edellisestä kosmetologin luona käynnistä on jo aikaa vierähtänyt kannattaa meidän myös käydä kotihoidossa olevat ihonhoitotuotteesi läpi ja kartoittaa ne ajan tasalle. Kesällä ollut voide tai puhdistustuote ei ole todennäköisesti oikea valinta enää syksyllä ihollesi, sillä ihon tarpeet muuttuvat vuodenaikojen mukaan. Kasvohoidon yhteydessä saamme katsottua käyttöösi heti myös oikeanlaiset ihonhoitotuotteet ja välttämään sinua kosmetiikan ”hutiostoksilta".

 

-Minna

 

https://www.studiobg.fi/ajanvaraus/