Näin miehet luulevat…

Tänä päivänäkin vielä välillä ikävä kyllä ajatellaan, etteivät miehet käy kosmetologilla. Mutta miksi?

Onko kosmetologin työ liitetty enemmän kauneudenhoitoon kuin ihonhoitoon?

Ehkäpä…

Käytetäänhän yleisesti sanaa kauneushoitola paikoista, joissa tarjotaan kosmetologin palveluita. Tämä harhaluulo miesten kosmetologilla käymisestä olisi helposti selitettävissä edellä mainitulla asialla, sillä monikaan mies ei varmasti ensimmäisenä näe itseään paikassa, jossa meikkisudit ja irtoripset lentelevät. Siihen vielä päälle ruusun terälehdillä koristelu hoitopeti odottamassa saa viimeistään miehen kääntymään ovella. Kosmetologin työ on kuitenkin ihonhoitoa ja se kauneudenhoito jää usein aika vähäiseksikin. Ihoa on meillä kaikilla ja näin ollen onkin selvää, että myös miesten ihoa tulisi hoitaa.

Ihonhoidosta puhuttaessa asia tarkoittaa monille samaa kuin ryppyjen poistaminen. Ei, ei ja ei… tämä ajattelutapa on ihan liian vanhanaikaista. Ryppyjä kyllä tulee meille jokaiselle, jossain vaiheessa hoitipa ihoaan tai ei. Toki tuohon asiaan voi vaikuttaa oikeanlaisella ihonhoidolla… milloin rypyt alkavat näkymään ja millaisilta ne näyttävät. Voisiko ajattelutapaa ihonhoidosta kuitenkin muuttaa enemmän vaikkapa siihen, että miltä iho tuntuu?

Kokeilepa joskus pestä ihosi perussaippualla ja toisella kertaa juuri sinun ihollesi sopivalla ja ihoa hoitavalla tuotteella. Se tunne, jonka tunnet ihollasi heti pesun jälkeen, on jotain sellaista, jonka toivon jokaisen tuntevan. Hoitamaton miehen iho on yleensä samea, harmaa sekä pintakuiva. Kasvohoito kosmetologin luona poistaa nämä näkyvät ongelmat iholta ja iho on hoidon jälkeen kirkas, raikas, pehmeä ja ennen kaikkea hyvän tuntuinen.

Monen miehen ensimmäinen kerta kosmetologin luokse alkaa yleensä, kun he ovat saaneet lahjakortin kosmetologille. Kasvohoidon jälkeen 90% sanoo kysymättäkin hoidon tuntuneen hyvältä ja samalla he ihmettelevät mikseivät aikaisemmin ole tulleet kasvohoitoon.

Miehelle lahjakorttia hankittaessa suosituimmat palvelut ovat… kasvohoito, jalkahoito sekä erilaiset rentouttavat hieronnat. Kasvohoidoistamme löytyy miehille erikseen räätälöity kasvohoito, jossa myös hoidon aikana soiva musiikki sekä tuoksumaailma on valittu miehisten mieltymysten mukaan.

Ja sitten vielä kysymys, jonka kuulemme aina silloin tällöin

Käykö täällä muita miehiä?

Vastaus: Kyllä meillä käy miehiä ja enemmän kuin uskotkaan 😊

 

 

-Minna