Miesten ihonhoidon ABC

STUDIO BG ihonhoito , ,

Mies tarvitseeko sinun hoitaa ihoasi? Kyllä tarvitsee!

 Mutta miksi? Tuntuuko ihonhoito liian monimutkaiselta?

Ihonhoidon ei todellakaan tarvitse olla monimutkaista ja muutamalla hyvällä tuotteella pääset jo oikein hyvin alkuun.Moni mies on varmasti nähnyt naisten voide ja purnukka arsenaalin sekä varmaan saattanut kokeilla myös niitä. Sanonkin jo tässä vaiheessa, että todennäköisesti siellä on niitä purnukoita ihan liikaa… Sellaista purnukka määrää sinä et todellakaan tarvitse!

Kotona päivittäisessä ihonhoidossa tärkeää on ihon säännöllinen puhdistaminen aamuin/illoin oikeanlaisella tuotteella. Ihon  puhdistuksella saadaan kasvoilta pois kaikki päivän ja yön aikana ihon pinnalle kerääntynyt lika sekä tali. Jos ihon puhdistuksen laiminlyö, niin on hyvin todennäköistä, että iho tukkeutuu ja epäpuhtaudet pääsevät valloilleen. Lisäksi jokainen tarvitsee omalle ihotyypille sopivan voiteen suojaamaan ihoa ulkoapäin tulevilta haittatekijöiltä, joita ovat mm. ilmansaasteet, aurinko, hikoilu jne… Ihomme kuntoon ja ennenaikaiseen vanhenemiseen on ulkoisilla tekijöillä jopa 80% vaikutus! Aika paljon siis!!! Joten sanomattakin selvää, että ihon suojauksella on suuri merkitys, eikä ihonhoito siis ole turhaa ja vain ryppyjen siloittelua. Tässä siis vastaus siihen miksi ihoa pitää hoitaa.

Mies!

Kosmetologi on sinun ihosi oma huoltamo, jossa kartoitetaan aina ihon kunto sekä pyritään korjaamaan mahdollisesti jo ilmestyneitä ongelmia ihossa.

Kuinka usein sitten täällä ”huoltamolla” tulisi käydä?

Suosittelen kaikille kasvohoidossa käyntiä aina vuodenaikojen vaihtuessa eli neljä kertaa vuodessa. Tämä on sitä niin sanottua ”perushuoltoa”. Jokaisen käynnin yhteydessä ihon kunto kartoitetaan ja valitaan sen hetkiset parhaat hoitotuotteet iholle. Kaikille ei sovi samat tuotteet onhan ihommekin erilaisia. Eihän Ladan varaosatkaan sovi Mersuun.. 😉

Kun halutaan perusteellisempaa hoitoa tai kun haluamme hoitaa jo ilmaantuneita ongelmia ihossa, niin kosmetologin tekemällä sarjahoidolla sekä omalla hyvällä kotihoidolla saadaan aikaan näkyviä sekä pitkäaikaisempia tuloksia!

Selkeää? Eikö totta?

Eihän se hauiskaan kasva yhdellä treenikerralla vaan pitkäjänteisellä treenaamisella sekä oikeanlaisella ruokavaliolla. Sama pätee siis myös ihonhoidossa. Sarjahoidon määrä riippuu tietenkin sitten siitä mitä ongelmaa hoidetaan. Esimerkiksi, kun halutaan ihon perusteellista puhdistusta, niin 4 hoitokertaa kuukauden sisällä on todella tehokas hoitokokonaisuus.

KOSMETOLOGIN TEKEMÄ KASVOHOITO + OIKEANLAISTEN IHONHOITOTUOTTEIDEN KÄYTTÖ KOTONA

=

TULOKSIA!

Minkälaisia ihonhoito tuotteita tarvitsen?

Listasin alle esimerkkinä kolme erilaista ihonhoidon tuotepakettia miehelle päivittäiseen käyttöön. Jos et  aikaisemmin ole hoitanut ihoasi, niin suosittelen aloittamaan ihonhoidon vaihtoehdolla numero 1.

1.Puhdistustuote + voide

2.Puhdistustuote + voide + teho tuote paikallishoitoon

3.Puhdistuote + voide +teho tuote paikallishoitoon + parranhoitotuote

Lisäksi ihonhoitoon kuuluvat kuorinnat sekä naamiot, joita käytetään harvemmin, mutta kuitenkin säännöllisesti. Nämä tuotteet ovat, kun halutaan lisää tehoa ihonhoitoon. Nälkä kasvaa syödessä ja niin myös ihonhoidossa. Ihonkuorinnasta voit lukea lisää aikaisemmasta blogipostauksesta ihonkuorinta https://www.studiobg.fi/category/ihonkuorinta/

Hoitolastamme löydät tehokkaat diego dalla palman ihonhoitotuotteet joiden kehittämisen ytimessä ovat aina mm. tiede, teknologia sekä hyvinvointi. Tuotteet ovat valinta laatua sekä pitkäaikaisia tuloksia haluavalle.

THE MAN FRESH UP kasvohoito sopii kaikille, jotka haluavat nopean ja tehokkaan pikafreesauksen. Tämä hoito sopii myös kun haluat tulla ”tutustumaan” kasvohoitoihin.

-Minna