Ihon keväthuolto

STUDIO BG ihonhoito

Kevät on vihdoin täällä ja tämä on taas se aika vuodesta, kun kaappeja siivotaan, laitellaan talvivaatteet varastoon ja ne kaikki ihanat kevätkengät sekä takit löytävät jälleen tiensä eteisessä aitiopaikalle. Ja sitten vielä SE tunne kun ensimmäinen lämmin päivä koittaa ja voi heitää olalle sen mageen kevyen takin ja kevyet kengät…

Se vaan on niin siistiä…. Eikö?

Mutta miten on ihonhoidon laita…?

Vaatisiko se myös päivitystä ja talvella käytössä olleiden ihonhoitotuotteiden vaihtamista toisiin?

Arvelisin, että ehdottomasti kyllä!

Ihomme vaatii eri vuodenaikoina erilaisia tuotteita ja ihomme kunto myös muuttuu vuodenaikojen mukaan. Näin ollen ihon kunto olisikin hyvä ja tärkeä käydä tarkistuttamassa kosmetologilla aina vuodenaikojen vaihtuessa. Esimerkiksi kasvojen puhdistustuote on monesti se ensimmäinen tuote, jota vaihtamalla huomaa eron ihon kunnossa. Talvella toimii puhdistusmaito, mutta kesällä saattaa vaahto- ja geelipuhdistus sopia yleensä tehokkaamman puhdistuksen vuoksi. Näin keväällä auringon säteet myös salakavalasti yllättää meidät ja ihon suojaaminen auringolta alkaa viimeistään tässä vaiheessa vuotta olemaan ehdoton juttu.

 

Vinkki!

Jos talvelta on jäänyt paksumpi kosteuttava kasvovoide, niin siitä saa oivan naamion vaikkapa yöksi!

 

 

 Kevät on myös ihanaa aikaa alkaa taas panostamaan omaan hyvään oloon, johon myös ulkoinen olemus voi liittyä vahvasti. Kesän kynnyksellä kun niitä superihania sandaaleita viimein kaivellaan kaapista, niin kosmetologin tekemä jalkahoito voisi olla oikein sopiva hoito tähän väliin. Jalkahoidossa hoidetaan talven kuivattamat jalat ja lopuksi kaunis sekä kestävä lakkaus viimeistelee jalat joita mielellään esittelee taas sandaaleissa. No mutta…. joka tapauksessa iho alkaa taas olemaan enemmän näkyvissä ja siihen kohdistuva hoitokin korostuu varmasti jokaisella… On se sitten vartalon-, kasvojen-, jalkojen-, tai käsienhoitoa taikka karvattoman ihon tavoittelua kesäksi, niin me ihonhoidon ammattilaiset olemme juuri sinua varten.

 

 

 

Tule hakemaan hoitolastamme  oma ihonhoitoreseptisi sinun ihollesi ja näin saat juuri sinulle sopivat ihonhoitotuotteet.

 

Nähdään!

Ps. Ja nautitaan nyt niistä auringonsäteistä, jotka meidät salakavalasti yllättää 🙂

 

-Minna & Heidi