Herkän ihon hoidosta

STUDIO BG ihonhoito

Onko sinulla herkkä iho? Ihoa kuumottaa, kiristää, punoittaa? Tuntuuko, että kaikki tuotteet ärsyttävät ihoa?

Et ole yksin tämän asian kanssa, sillä herkkäihoisten määrä on kasvanut hurjasti viime aikoina ja herkkäihoisia löytyy kaiken ikäisistä. Herkkä ihohan ei varsinaisesti ole ihotyyppi, mutta mikä tahansa iho voi ollaherkistynyt. Sekaiho, kuiva iho, rasvainen iho tai normaali iho voi siis olla tilapäisesti herkistynyt.

Siihen, että iho on herkkä vaikuttaa moni asia, joita ovat pääasiassa saasteet, stressi, elämäntavat, huonosti nukutut yöt sekä erilaisten kemikaalien määrä.

 

Herkän ihon tyypillisiä tunnusmerkkejä ovat

-punoitus

-pistelyn ja epämukavuuden tunne ihossa

-kuumotus iholla

-kiristävä tunne kasvoilla

Herkkä iho vaatii erityistä huomiota, sillä ihon tärkein tehtävä eli kyky suojata on heikentynyt. Näin ollen iho on alttiimpi ulkoisille haittatekijöille, jotka aiheuttavat ärsytystä. Ensisijaisen tärkeää onkin ihon suojaaminen ja vahvistaminen, jotta se pystyy suojautumaan ulkoisilta haittatekijöiltä sekä pitämään optimaalisen kosteustasapainon.

Koska herkkä iho tuntuu usein epämiellyttävältä ja voi myös kutista sekä reagoida erilaisiin ihonhoitotuotteisiin onkin oikeanlaisilla ihonhoitotuotteilla suuri merkitys, kun hoidetaan herkkää ihoa. Herkälle iholle tarkoitetuissa tuotteissa on erityisesti huomioitu ihon suojaus ulkoisilta haittatekijöiltä.

Ihonsuojausta ei siis koskaan voi liikaa korostaa hoidettaessa tämänkaltaista ihoa. Hellävaraiset tuotteet ovat avainasemassa ja ihonpuhdistus aamuin/illoin ovat kaiken alku myös herkän ihon hoidossa.

 

Ihonpuhdistaminen on erittäin tärkeää, vaikka ei meikkaisikaan!

Me BG:ssä luotamme ihonhoidossa italialaiseen Diego dalla Palma tuotesarjaan, joka perustuu tieteeseen sekä tutkimukseen ja jonka tehokkailla hoidoilla ollaan saavutettu todistetusti tuloksia ihonhoidossa. Tuotesarjasta löytyy erityinen sensitive linja, jonka tuotteet sisältävät mm. rauhoittavaa etanaseerumia sekä runsaasti E- vitamiinia.

 

E-vitamiini

-Tämä tunnettu antioksidantti edesauttaa tulehdusten parantumista.

-Vahvistaa kuivaa ja hilseilevää ihoa

-parantaa ihon vastustuskykyä

 

 

Sensitive linjan ihonhoitotuotteilla saadaan tehokkaasti suojattua ihoa sekä tasapainotettua ihon omaa puolustusjärjestelmää. Tuotteiden kaikki ainesosat on valittu niiden hypoallergeenisten ominaisuuksien ansiosta minimoimaan allergia riskit.

Tuotteet eivät sisällä

-tuoksuallergeenejä
-alkoholia
-säilöntäaineita

 

Sensitive linjan tuotteet sopivat erittäin hyvin myös niille, jotka kärsivät tuoksuyliherkkyydestä.

 

 

Mitä kuivempi ja herkempi iho, sitä vähemmän tulisi ihonhoidossa käyttää vettä. Tähän loistava ratkaisu on Sensitive linjan micellar vesi, joka poistaa tehokkaasti lian sekä meikin täysin ilman vettä. Tämä loisto tuote tulisi löytyä ihan jokaisen treenikassista, mökiltä, matkalaukusta…

Hoitolastamme löydät laajan valikoiman ihonhoitotuotteita, joista löytyy jokaiselle varmasti oikea tuote. Jokaisen kasvohoidon jälkeen asiakas saa mukaansa oman ihonhoidonreseptin, josta löytyy henkilökohtaiset tuotesuositukset.

Kasvohoitoihimme erikseen kehitetyt hieronnat tukevat ja tehostavat hoitojemme vaikutuksia.

SENSITIVE hoidon erityinen lymfaattinen hieronta rauhoittaa ja lymfa-aineenvaihdunnan vilkastuttaminen mm. vahvistaa ihoa ja edistää nesteiden luonnollista poistumista.

Lokakuun kasvohoitona on sensitivehoito 75€

(norma.85€)

Parhaimmat tulokset ihonhoidossa niin kuin kaikessa muussakin saadaan sarjahoidolla, pitkäjänteisellä hoitamisella sekä laadukkailla kotihoitotuotteilla.

Kasvohoitoihimme erikseen kehitetyt hieronnat tukevat ja tehostavat hoitojemme vaikutuksia.

SENSITIVE hoidon erityinen lymfaattinen hieronta rauhoittaa ja lymfa-aineenvaihdunnan vilkastuttaminen mm. vahvistaa ihoa ja edistää nesteiden luonnollista poistumista.

Lokakuun aikana tarjoammekin kolmen hoitokerran sarjaa, jossa ensimmäinen on detox hoito joka puhdistaa ihon sekä valmistaa ihoa vastaanottamaan parhaalla mahdollisella tavalla seuraavat kaksi sensitivehoitoa.

1 detox kasvohoito sekä 2 sensitivehoitoa yhteensä 200€ (norm. 235€)

 

 

-Heidi & Minna