Ethän sorru näihin ihonhoidossasi?

STUDIO BG ihonhoito, ihonpuhdistus

Listasimme alle viisi yleisintä ihonhoidon ”mokaa”, joita kohtaamme useasti työssämme.

1. IHONHOITORUTIINIA EI OLE

Ihonhoidon tulisi olla samanlainen joka ilta ja aamu toistuva rutiini, kuten hampaidenkin pesu. Ihonhoitotuotteiden tehtävä on hoitaa ihoa suojaten ja ennaltaehkäisten.

2. VÄÄRÄT TUOTTEET

Jos et tiedä mitä ihosi oikeasti tarvitsee, saatat tehdä virheitä ihonhoitotuotteita valitessasi. Väärillä tuotteilla voit tahtomattasi aiheuttaa iho-ongelmia, joiden hoitamiseen saatat taas ostaa uusia tuotteita. Ihonhoitotuotteita kannattaa hankkia vain oman ihon tarpeiden mukaan ja jos tuntuu, ettei oikein tiedä mitä oma iho tarvitsee, on paras lähteä liikkeelle kartoittamaan oman ihon kunto ihonhoidonkonsultaatiolla kosmetologin kanssa.

3. IHONHOITO ON VAIN ONGELMIEN HOITAMISTA

Usein kasvohoitoon ja ihonhoidonkonsultaatioon tullaan vasta silloin, kun iholle on jo ilmestynyt jokin ongelma. Ihoa kiristää, näppyjä ilmestyy tai pigmenttimuutokset häiritsevät ja nämä iho-ongelmat halutaan hoitaa jollakin täsmätuotteilla. Jos ihonhoitoon suhtauduttaisiinkin niin, että ihon hyvää kuntoa haluttaisiin ylläpitää oikeilla hoidoilla ja tuotteilla, ei iholle pääsisi edes syntymään erityisiä hoitoja vaativia ongelmia.

4. LIIAN VOIMAKAS PESEMINEN

Tästä kohdasta olisi voinut aloittaa, sillä se on niin yleinen, että me kosmetologit törmäämme tähän päivittäin. Parhainkaan voide ei yksinään kosteuta ihoa tarpeeksi, jos ihoa pestään jatkuvasti liian voimakkailla puhdistustuotteilla. Ihoa hangataan geeleillä ja vaahdoilla natisevan puhtaaksi. Tällöin olet vahingoittanut ihoasi poistamalla ihosi oman luonnollisen suojakerroksen, jolla on erittäin tärkeä tehtävä ihon hyvinvoinnissa. Jos ihoa kiristää heti pesun jälkeen on se merkki, että sinun tulisi vaihtaa puhdistustuotteesi hellävaraisempaan vaihtoehtoon.

5. KASVOVEDEN SKIPPAAMINEN IHONHOIDOSSA

Kasvovesi ei ole vain ”puhdistuksen viimeistelijä”, vaan sillä on erittäin tärkeä tehtävä ihon luonnollisen kosteustasapainon säilyttämisessä. Kasvovesi auttaa myös seuraavia iholle levitettäviä tuotteita imeytymään paremmin. Lisäämällä siis kasvoveden ihonhoitorutiineihisi saat myös lisätehoa voiteestasi ja seerumeistasi.

Löytyikö listasta jokin kohta, jonka voisit muuttaa omassa ihonhoidossasi? Entä mitkä ne juuri sinun ihollesi sopivat puhdistustuotteet olivatkaan? Me autamme sinua mielellämme ihonhoidossasi ja ihonhoitotuotteiden valinnoissa.

Verkkokaupastamme saat tilattua ihonhoitotuotteet helposti ja nopeasti. https://www.studiobg.fi/kauppa/

-Heidi

(sky-kosmetologi)