Näin saat lisää tehoa kasvovoiteestasi

STUDIO BG Blogi, ihonhoito ,

Miten valita omalle iholle sopiva kasvovoide? Ja miten kasvovoiteen tehoa voi lisätä?

Olet ehkä pähkäillyt täydellisen kasvovoiteen etsinnän kanssa ja todennäköisesti kokeillutkin erilaisia voiteita, mutta juuri sitä oikeanlaista ja oman ihon tarpeisiin vastaavaa voidetta ei ole löytynyt…

Kun oikeanlaista kasvovoidetta lähdetään etsimään, pitäisi ensin tiedostaa ihon sen hetkinen tila. Ei todellakaan ole ihan sama mitä voidetta, milloinkin kasvoille levitetään. Se mikä sopii kaverille ei välttämättä vastaa oman ihosi tarpeita.

Tiedätkö mikä oman ihosi tilanne on juuri nyt?

Ihon tarpeet ja tila muuttuu mm. vuosien, vuodenaikojen, elämäntilanteen sekä stressin vuoksi ja näin ollen ihonhoidossa ei toimi välttämättä samat tuotteet kuin vaikka kymmenen vuotta sitten. Esimerkiksi muutamat mustapäät ja epäpuhtaudet eivät automaattisesti tarkoita, että ihosi tarvitsisi tehokkaasti puhdistavaa voidetta. Tällaisessa tilanteessa iho on melkeinpä aina pintakuiva ja todennäköisesti ihosi vaatisikin kosteutta, jolloin ihon pintakuivuus saataisiin poistettua ja näin ollen myös talin eritys tasapainottuisi.

Jos olet epävarma oman ihosi tarpeista ja haluat apua ihon kunnon kartoittamiseen, on tässä kohtaa kosmetologin apu tarpeen. Näin myös vältyt hutiostoksilta ja siitä ettei kaappisi perälle jälleen kerran kerry käyttämätöntä purkkia ja purnukkaa.

Ja sitten kun olet löytänyt omalle ihollesi sopivan kasvovoiteen niin käytäthän sitä myös oikein, jotta saat mahdollisimman paljon tehoa voiteestasi…

Miten saada lisää tehoa kasvovoiteesta?

Kun ihoon halutaan saada imeytymään mahdollisimman paljon voidetta, tulisi voide levittää aina kostealle ihon pinnalle heti puhdistuksen sekä kasvoveden käytön jälkeen. Kasvovesi valmistelee ihon vastaanottamaan seuraavat hoitotuotteet sekä kosteuttaa ihoa. Kostea iho ei vaadi voidetta yhtä paljon, kuin kuiva iho, joka imee itseensä tuplasti enemmän voidetta. Ja mikä parasta kasvovoiteesi kestää näin myös pidempään.

Toinen asia millä saat lisättyä kasvovoiteen tehoa, on levittää voide kasvoille aina ylöspäin suuntautuvin pyörivin liikkein kevyesti hieroen. Hieronnalla saadaan tehostettua voiteen imeytymistä ihoon.

Eli tiivistettynä…

1.kasvovesi käyttöön ennen voidetta, ja kasvovoiteen levitys kostealle iholle

2. kasvovoiteen levitys hierovin liikkein

Ihania hetkiä ihonhoitoon 😊

-Minna