VARTALOHOIDOT STUDIO BG

VARTALOHOIDOT

 

Hoitovalikoimastamme löydät tehokkaat vartalohoidot olipa tavoitteenasi ihon puhdistaminen, kiinteyttäminen tai rentoutus

 

 

DETOX-HOITO

 Diego dalla Palma professional  Body Bioenergy  linjan  tehokas puhdistava DETOX- vartalohoito. Palauttaa kudosten toimintaa, palauttaen aineenvaihdunnan ja poistaen kudokseen kertyneet kuona-aineet. Sopii hyvin nopeana ja tehokkaana vartalohoitona heille, jotka kärsivät "raskaista jaloista" ja turvotuksesta.

 

Hoito  sisältää erityisen Body Bioenergy hieronnan, jossa hierontatekniikat yhdessä erityisten tuotteiden kanssa on kehitetty tasapainottamaan ja harmonisoimaan kehon. Vartalohoito sopii niin yksittäiseksi hoidoksi tehokkaana sarjahoitona tai vaikka lahjaksi naisille sekä miehille!

 

SELÄN IHONPUHDISTUS
Vartalolla, erityisesti selän alueella voi esiintyä myös epäpuhtauksia esim. hikoilun seurauksena. Syväpuhdistavalla hoidolla saadaan tasapainotettua talin tuotantoa ja poistettua epäpuhtauksia. Hoidossa iho kuoritaan ja lämmitetään, jonka jälkeen epäpuhtaudet poistetaan mekaanisesti. Hoidon lopuksi iholle levitetään puhdistava ja rauhoittava naamio sekä hoitovoiteet.  Säännöllisesti tehtynä noin 1-2 kk:n välein ihon epäpuhtaudet saadaan pidettyä helpommin kurissa.
RADIOFREKVENSSIHOITO
Käytössämme olevan Caretech radiofrekvenssilaitteen teho perustuu energiaan (magneettipulsseihin), joka lämmittää ihon ja kudoksen kaikkia kerroksia ja lisää näin kollageenin muodostusta joka on ihon kiinteyden perusta sekä vaikuttaa rasvasoluihin ja selluliittiin. Lämpö lisää verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista.
Hoidon hyödyt:
- Selluliitin väheneminen
- Ihon kiinteytyminen
- Lisää ihon kimmoisuutta
- Solukalvon läpäiseväisyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu
- Verenkierto parantuu
- Kuona-aineet poistuvat tehokkaammin 
- Rypyt ja poimut häviävät

Radiofrekvenssihoito on turvallista. Hoito on kivutonta ja se tuntuu miellyttävänä lämpönä iholla.

Parhaimmat tulokset saadaan sarjahoidoilla joita suositellaan 4-8 krt 1-2 krt viikossa. Ylläpitohoitona 1-2 kk:n välein

Sarjahoidoissa joka 4.krt -20% ja joka 8.krt -40% 

Detox vartalohoito 79 €
SELÄN IHONPUHDISTUS 79 €

Syväpuhdistava

Radiofrekvenssihoito pakarat / vatsa 95 €
Radiofrekvenssihoito (reidet) 150 €