KASVOHOIDOT STUDIO BG

KASVOHOIDOT

Kasvohoidot hoitolassamme ammattitaidoilla. Kasvohoidoistamme löytyy jokaiselle ihotyypille ja ikäryhmälle sopiva hoitokokonaisuus. Me ammattilaisina autamme mielellämme sinua valitsemaan juuri sinun ihollesi sopivan kasvohoidon. Tunnelmallisessa hoitolassamme voimme tarjota sinulle samanaikaisesti hemmottelua, rentoutusta sekä laadukasta ja tuloksellista ihonhoitoa.

Diego dalla palman tehokkaat ihonhoitotuotteet ja kasvohoitoihin erityisesti kehitetyt hieronnat yhdessä saavat aikaan

TULOKSIA!

Kosmetologin tekemät hoidot 

 Hoidot joihin sisältyy kasvohieronta *

DETOX -kasvohoito

Kaikille ihotyypeille. Ensimmäinen vaihe kohti ihon luonnollista kauneutta. Syväpuhdistava hoito, joka edistää ihosolujen kuona-aineiden poistumista, lisää solujen elinvoimaisuutta sekä stimuloi elvyttämisprosessia.

URBAN LIFE- kasvohoito

Nopea ja tehokas hoitokokonaisuus, joka suojaa, puhdistaa sekä kirkastaa ihon välittömästi.

SKIN CODE-kasvohoito*

Kohdistettua ja yksilöityä hoitoa kaikille ihoille! Ultra yksilöity solutason biorevitalisaatio, joka on suunniteltu vastaamaan kasvojen eri osa-alueiden erityisiin tarpeisiin. Jokainen iho on yksilöllinen ja muuttuu jatkuvasti.  Kauniin ja tasapainoisen ihon salaisuus on kohdistettu ja yksilöllinen ihokoodi.

KOSTEUTTAVA/MOISTURISING -kasvohoito *

Normaalille ja kuivalle iholle. Hellävarainen ratkaisu kosteuden säilyttämiseen ihon eri kerroksissa.
Ihon kosteudesta vastaavien solujen elvyttäminen, virkistäminen ja kuivan ihon hyvinvoinnin palauttaminen.

RAUHOITTAVA/SENSITIVE -kasvohoito *

Herkälle ja couperosa-iholle. Hoidon tavoitteena on ihon luonnollinen elvyttäminen ja luonnollisen fysiologisen
puolustusjärjestelmän tasapainottaminen.

PUHDISTAVA/PURIFYING -kasvohoito *

Seka- ja rasvaiselle iholle. Tasapainottava hoito nuorelle epäpuhtaalle iholle tai aikuiselle rasvaiselle iholle. Hoito myös kosteuttaa ja suojaa ihoa ikääntymiseltä.

NUORISO IHONPUHDISTUS- kasvohoito

Erityisesti nuoren iholle räätälöity kasvohoito kokonaisuus. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen ihonpuhdistuksen, puhdistavan seerumin, naamion sekä kattavat kotihoito-ohjeet.

ANTI-AGE ICON TIME™ -kasvohoitokokonaisuudet *

Ratkaisu ikääntymisprosessin jokaiseen vaiheeseen. Intensiivinen anti-age hoitokokonaisuus taistelemaan ryppyjä ja ihon veltostumista vastaan!

Ikääntymisprosessia hidastava hoito. Sisältää ensiluokkaisia energisoivia elementtejä hopeasta, kullasta ja platinasta. Paras tulos saadaan sarjahoidoilla.

Valittavana kolme eri hoitoa eri ikäluokille.

  • ELVYTTÄVÄ  (Ideaali 30 vuoden iästä alkaen)

Taistelee ulkoisia haittatekijöitä ja mikrotulehdusprosessia  vastaan, ennaltaehkäisten ikääntymisen merkkejä ihossa.

  • KIINTEYTTÄVÄ (Ideaali 40 vuoden iästä alkaen)

Suojaa ihon rakennetta ja korjaa iän tuomia merkkejä iholla. Iholle jossa on jo juonteita ja kun se on menettänyt kimmoisuuttaan.

  • UUDISTAVA (Ideaali 50 vuoden iästä alkaen)

Uudistaa väsynyttä ihoa ylläpitämällä ihon uusiutumisprosessia, jotta iho toimisi aktiivisesti. Tuo uutta hehkua iholle.

KASVOLYMFA -hoito *

Kevyttä käsin tehtävää pumppaavaa hierontaa, joka poistaa ihosta ja kudoksesta kuona-aineita ja turvotusta sekä aktivoi solujen hapen ja ravinteiden saantia. Suositellaan erityisesti couperosan, aknen ja stressin hoitoon. Suositellaan sarjahoitona. Hoito sis. alkupuhdistuksen, naamion sekä lymfahieronnan.

 

TIMANTTIHIONTA -kasvohoito

Laitehoito. Tehokas kuorinta kasvoille. Puhdistaa tehokkaasti ihon epäpuhtauksia ja kirkastaa ihoa välittömästi. Hioo pigmenttimuutoksia ja tasoittaa arpia kasvoilta. Ihosi on pehmeä, kirkas ja puhdas hoidon jälkeen. Hoidossa käytettävät tuotteet valitaan ihotyypin mukaisesti.

 

RESURFACE2 -Happohoitokokonaisuudet 

Ihoa uudistavat happohoidot. Hoito, joka vähentää näkyvästi ryppyjä, aknearpia, epäpuhtauksia sekä tasoittaa ihoa kunnioittaen sen tasapainoa. Hoitokokonaisuus koostuu kolmesta vaiheesta frehUP, proAGE ja skinREFINE. Hoito etenee asteittain jolloin saavutetaan haluttu lopputulos. Hoitoaika n.35min

Resurface2 happohoidot ovat uuden aikakauden ihoa tehokkaasti uudistava hoitokokonaisuus. Hoitojen teho perustuu tehokkaaseen, mutta hellävaraiseen happokuorintaan.

 

 

ERITYISESTI MIEHILLE SUUNNITELLUT HOITOKOKONAISUUDET

THE MAN -kasvohoidot *

Erityisesti miesten iholle suunnitellut hoidot. Syväpuhdistavalla hoidolla vähennetään epäpuhtauksia sekä tasapainoitetaan talin tuotantoa. Elvyttävä hoitokokonaisuus sopii aikuisen miehen iholle ja toimii ihon ikääntymistä ehkäisevänä hoitona.

URBAN LIFE -kasvohoito

Nopea ja tehokas hoito joka sopii kaikille. Kesto 30 min.

 

Parrakkaille löytyy myös oma hoitokokonaisuus, joissa yhdistyy ihon- sekä parranhoito.

PARRAKAS- kasvohoito *

alkupuhdistus, kuorinta, parran siistiminen/pesu, hieronta, naamio.  Miesten oma juttu!

 

Sairaanhoitajan tekemät hoidot **

 

PRX-T33 HAPPOHOIDOT **

Biorevitalisaatio ilman neuloja. Hoito antaa erinomaisen nuorentavan vaikutuksen sarjahoidossa sekä valmistelee ihon ennen erilaisia laitekäsittelyitä ja injektiohoitoja. Hoito on turvallinen ja sopii tehtäväksi ympärivuoden. Sarhoitoa suositellaan 7-10 päivän välein.

Hoidon vaikutuksia: Ihonsävy tasoittuu, ihohuokoset pienentyvät, pigmenttiläiskät vaalenevat, tulehduksen vastainen vaikutus iholla, arpien,raskaus- ja venytysjuovien hoito

http://www.prxt33.fi/

 

MIKRONEULAUS **

Ainutlaatuinen ihoa kirkastava ja nuorentava hoito ilman kirurgisia toimenpiteitä. Mesoterapia on tehokas ihoa nuorentava menetelmä, joka ravitsee ja kiinteyttää löystynyttä ihoa sekä kasvoissa, kaulalla että myös dekolteen alueella. Erilaisten aktiiviaineiden yhdistelmä kosteuttaa ihoa, tukee kollageenin ja elastiinisynteesiä, hidastaa melaniin tuotantoa ja säätää mikrokiertoa. Mesoterapian tehdään neulalla joka viedään ihon keskikerrokseen - mesodermiin - mikroruiskeiden avulla erilaisia lääkkeitä, vitamiineja, mineraaleja ja aminohappoja, tarkoituksena ihon nuorentaminen sekä ylimääräisen rasvakerroksen tai selluliitin vähentäminen tietyillä ihonalueilla. Hoito on nopea ja melko kivuton, aktiiviaineet viedään kevyillä pistoilla ihon keskikerrokseen eli dermikseen.

Mesoterapiaa (mikroneulaus) käytetään mm. ihon vanhenemisen ehkäisemiseen, kasvojen, kaulan ja dekolteen alueen pienten ryppyjen tasoittamiseen, kollageenituotannon lisääntymiseen, ihon syväkosteutukseen, pigmentaation vähentämiseen, ihon napakoittamiseen.  Mesoterapian tuloksena saat kirkkaamman ja nuorekkaamman ihon vaivatta.

Mikroneulaus 0,25mm/0,5mm + 1 mesotuote tai Mikroneulaus 0,25mm/0,5mm + 2 mesotuotetta  tai Mikroneulaus 1,0mm/1,5mm + 1 mesotuote 

Ihon alkupuhdistus, mikroneulaus, 1 mesotuote, peptidi-geelinaamio, jälkihoitovoide, hoitava voide -Genosys seerumi hoidot ja mikroneulaus ikääntymisen merkkejä vastaan, iho-ongelmien hoito (arvet, rypytym), silmänympärysalueen hoito. Suositaan sarjahoitoina.

 

MIKRONEULAUS EYECELL SILMÄNYMPÄRYSHOITO **

Ihon puhdistus, tehoseerumi, mikroneulaus, geelinaamiot, voide. -Genosys seerumi hoidot ja mikroneulaus ikääntymisen merkkejä vastaan, iho-ongelmien hoito (arvet, rypytym), silmänympärysalueen hoito. Suositaan sarjahoitoina

 

ATRAUMAATTINEN IHONPUHDISTUS **

Menetelmä perustuu kahteen kuorintaan -white beel- entsymaattinen kuorinta- ja peel I-IIII Hoidoissa lähdetään etenemään kuorinnoilla, joita on viisi erilaista. Jokaiselle ihotyypille valitaan oma tuote. Ihonpuhdistus sisältää 6-10 eri vaihetta, joiden avulla saamme ihon puhtaaksi 1,5 tunnin hoidolla. Hoidosta riippuen uusinta hoito tapahtuu viikoittain, 7-10 päivän välein tai 10-14 päivän välein. Riippuu käytettävän happoaineen happamuudesta.  Alkuun suositellaan sarjahoitona. Hoidon jälkeen poistut toimenpiteestä ilma kipua tai punakkuutta. 

        

 

 

DETOX 65 €

mekaanisella ihonpuhdistuksella 79€

URBAN LIFE 55 €

Kesto 30 min.

UUTTA! SKIN CODE 99 €

Kohdistettua ja yksilöllistä hoitoa kaikille ihoille!

MOISTURISING 85 €
SENSITIVE 85 €
NUORISO IHONPUHDISTUS 65€
PURIFYING EASY 59 €
PURIFYING INTENSIVE 89 €

sis. mekaanisen ihonpuhdistuksen

ICON TIME™ ANTI-AGE 1 79 €

Sarjahoitona 4krt =310€

ICON TIME™ ANTI-AGE 2 95 €

Sarjahoitona 4krt=375€

ICON TIME™ ANTI-AGE 3 129 €

Sarjahoitona 4krt=439€

SILMÄNYMPÄRYSHOITO ICON TIME ™ 45 €

Erinomainen hoito näkyviin väsymyksen merkkeihin ja juonteisiin silmänympärysalueella. Hoito lievittää tummia silmänalusia ja silmäpusseja. Ihosta tulee levänneen näköinen sekä tuntuinen. Kasvohoidon yhteydessä +25 €

KASVOLYMFA 59 €
TIMANTTIHIONTA 75 €

mekaanisella ihonpuhdistuksella 89€

RESURFACE2 happokuorinta 59€

freshUP

RESURFACE2 250 €

4 vkon sarja (sis. kotihoitotuotteet) Kesto: 4x35min

RESURFACE2 390€

6 vkon sarja (sis. kotihoitotuotteet) Kesto: 6x35min

THE MAN Syväpuhdistava 85 €
THE MAN Elvyttävä 79 €
PARRAKAS 89 €
PRX-T33 HAPPOHOITO ** 150 € alk.
MIKRONEULAUS ** 200 € alk.
MIKRONEULAUS eyecell ** 120 €

silmänympäryshoito

ATRAUMAATTINEN IHONPUHDISTUS ** 99 €
Diego dallla palma ihonhoitotuotteet
kasvohoidot hyvinkää
hoitohuone hyvinkää
ihonkuorinta